- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
Herşeyi geçtim gerçekten bosanmayi mi düşünüyorsunuz?Ne yapmamı bekliyorsunuz bu igrençlige susup kabulleniyimi
Gerçekten şaraplı akşam yemeği enerjisi aldın mı sen bu evlilikten?Bunlar olmaz. Güzel bir sofra kursun, bi şarap açsın, kırmızı gecelik giyinsin. Adam çıbıldak kadınlara bakmak zorunda kalmasın
Bu cevap gelmeseydi eksiklik hissederdim. TeşekkürlerŞu yorumlardan anladım ki kadının düşmanı yine kadınmış
Sence almış olabilir miyim?Gerçekten şaraplı akşam yemeği enerjisi aldın mı sen bu evlilikten?
Bamya olmaz bu olayin ustune, gizli hakaret olarak algılayabilirBiber dolması yapsın
Ya da bamya çorbası
Ya da taze fasulye filan
Izle izleyebilirsen İcin kaldırırsa ınanılmazsın gerçekten duygularını çöpemi attın beraber varken ne gereği var saçma sakın komik bir şaka olsun lutfen
Bir cıplak goruntuye bakmakla bosanklmaz uyarırsın aldatanı affetmekte buna girer herkes senin kocan gibi yada senin yaptığın gibi baskasının ****** bakmak zorundamı asıl siz illa bizimkı dogru diyorsunuzNiye abartacak durum yok diyodun
MevsimiymişBamya olmaz bu olayin ustune, gizli hakaret olarak algılayabilir
Beddua ediyorum ama tutmuyorSırada beddua var. Konu sahibinin potansiyeli çok zaten o konuda.
Ben yazacaktım " kıdının dışmınını kıdın" diye benden erken davrandıBu cevap gelmeseydi eksiklik hissederdim. Teşekkürler
E siz bitti demişsiniz adama seks hayatı mı bitti yoksa evlilik mi biz anlayamadıkKına ?
Kadınlarınkini bilmiyorum da kocalarınınki içine kaçmış olabilirsizin libido nerde acaba ben onu merak ettim
Bilimsel isimlerini kullanabilirsiniz yaBir cıplak goruntuye bakmakla bosanklmaz uyarırsın aldatanı affetmekte buna girer herkes senin kocan gibi yada senin yaptığın gibi baskasının ****** akmak zorundamı asıl siz illa bizimkı dogru diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?