Kocamı yakaladım

Ya anlamıyorum ben de mi problem ya herkes beni linçlemiş ya lanet olsun ben ne haldeyim hala piskolojim iyi değili kocama aşağılayıcı mesajlar atıp engelledim

Ya anlamıyorum ben de mi problem ya herkes beni linçlemiş ya lanet olsun ben ne haldeyim hala piskolojim iyi değili kocama aşağılayıcı mesajlar atıp engelledim
Boşanacak mısınız? Bu kadar olay çıkardıktan sonra barışıp o adamla aynı yatağa mı giteceksiniz yoksa?

Tabularınızı yıkmak için bir fırsat olarak görün bence bunu. Bu kavgadan sonra iyi gider bir öpülüp koklaşma. Kendinize de eşinize de bunu yapmayın.

Ayy size inanamıyorum 😳. Lütfen sakin olun kendinize biraz güvenin.
Bakın bir sürü youtube de cinsel terapistler uzman psk var biraz onları dinleyin karışınızda ki bir insan sizin dürtüleriniz olmayabilir ama onun var belli ki bu kadar kötü ayıplanacak bir şey değil bu tamamen sizin zihniyetinizle alakalı bir durum.

Back
X