- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.522
- 548
- 27
Eksik olan sadece türkçesi değil, inan bana.Keşke azicik da Turkcen olsaydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eksik olan sadece türkçesi değil, inan bana.Keşke azicik da Turkcen olsaydi
Sakince konuşup sorunlari cozmeyi deneyebilirsinizNe yapmamı bekliyorsunuz bu igrençlige susup kabulleniyimi
Ablacım sen kendin ne olduğunu biliyor musun ? Irkın farklı ama Türksün az önce değildin falan.Hadi oldu kimsenin ozeli sizi ilgilendirmez irkim farkli olabilir ama turkum
Nasıl yaniHadi oldu kimsenin ozeli sizi ilgilendirmez irkim farkli olabilir ama turkum
Tutmuş ama ters tutmuş. Şimdi adam sadece kendisine soğuk, ama baaakk iki yabancı kadın görüntüsüne nasıl da tatmin oluyor.Adamaaa nasıl bir beddua ettiyse artık![]()
Buradakiler hep erkekse ben de kendime bir kısmet beklerim artık.O diil de neden hepiniz birden erkek oldunuz? 2 dakka kiza bakmaya gittim, bi geldim herkes erkek![]()
Geyik dedik yasak dedik, bir de İngilizce yazalımforbidden kül kedileri
![]()
Geyik yapmadığınız sürece konu içeriğiyle ilgili mesajlarınızı konuyu açan üye olmadan da yazabilirsiniz KatipBişey sorcam. Konu sahibi gelir yazarsa cevap verebilir miyiz?
Herkes benmi en ince detayına kadar anlatsinArap atı mı? Ingiliz atı mı? Ya şu bedevede eskisi gibi detay verilmez oldu. Bu önemli ama yaa...![]()
Mune abla konu sahibi konunun kapanmasını istiyordu sankiGeyik yapmadığınız sürece konu içeriğiyle ilgili mesajlarınızı konuyu açan üye olmadan da yazabilirsiniz Katip
Burada mesele geyik yapmamak, erkek üye iddiaları geyik muhabbetine dönmesin, ki hem konu dışına çıkılmasın hem de geyikler üzerinden polemik olmasın.
Evde öyle mi dolaşalım napalımBir meme var son bir kaç defadır denk geliyor hakkimin yendiğini düşündüğüm için baştan baştan izliyorum
Postum kapanacak kavga etmeyin lütfen demisti diger sayfalarda. Kapanmasını istese böyle demezdi diye düşünüyorum karpuz. Sonra dediyse tabi bilemiyorum.Mune abla konu sahibi konunun kapanmasını istiyordu sanki
Banada bilmediği için nasıl kilitleyebilirim demişti aşkım. Konu sahibi gitti zaten diyemedenPostum kapanacak kavga etmeyin lütfen demisti diger sayfalarda. Kapanmasını istese böyle demezdi diye düşünüyorum karpuz. Sonra dediyse tabi bilemiyorum.