kocami yakaladim :(

amanııın konu yine dine dayanmış,kaçın mune gelir birazdan

ben bi kaç saat önce şunu sormuştum ama kimse bişey yazmamış konuyu açan kadın olsaydı kocam beni p.......o izlerken yakladı falan deseydi ne önerirdik ona cidden merak ediyorum?

canım takma kafana her kadın izliyor sorun bu mu yani mi derdik ne derdik?

Son düzenleme:
ben hiç bir erkeğin bir kez bile böyle şaylara bakmayacağına inanmıyorum..

Ben inanıyorum. Eşim cok yoğun bir insan ve ben onu tanıyorum öyle şeylere hiç ilgisi yok ve tvde bile gorunce tiksiniyor kapatiyor. Ilgisi yok simdiye kadar ve insallah da olmaz. Allahin kimi sasirtacagi belli olmaz. Insallah sasirmaz. Onun sözü benim için senettir.
Dedigim gibi zaten başını kaşıyacak vakti bile kalmıyor. .
Bakmayan insanlar var. Ve çevremdeki diğer erkeklerden de eminim..

Evet bizler icin hoş olmayan bir durum ama hic kimse beni omrunde hic ..... izlememis bir erkegin olduguna inandiramaz . Bir kac ay once sevgilimin izledigini ogrendigimde bende cok farkli hislere kapilmistim ama okadar cok duyuyorumki artik anormal gelmiyor. Benim esim izlemez diyenler sadece yakalanmiyordur esiniz okadar . Ayni odada calistigim hayatimda tanidigim en efendi en terbiyeli en yapmaz dedigim ailesine karisina bir okadar duskun abinin mailine bakmak zorunda oldugum gun mailin yarisindan cogunun gelen ..... icerikli mailler oldugunu gorunce hayatimin şokunu yasamistim .ama maalesefki hepsi izliyorr

çevrenizdeki erkeklerden nasıl emin oluyorsunuz:26:

Bu bakış açısıyla, içinde cinayet olan bir film izlediğimizde katil olma ihtimalimiz var yani. Ya da bir soygun filmi izlediğimizde hırsız olma potansiyeli taşıyoruz. Enteresan bir bakış açısı.

Valla ben eşimle izledim, eşim yalnız izlemiyo bildiğim kadarıyla. İzliyosa da kapının önüne koymam yani.

İzlemeyen erkek var tabikide. Böyle konularda aman izlemeyen erkek yok diye kesin konuşmayın ya. Herkesin kendi tercihi. Kimi insanlara göre normal, kimisine göre anormal.

Gerçekten Allahtan korkan adam izlemez, o da çok azınlıkta kaldı işte.. buradaki her üyenin onları görememesi normal, birkaç tane benim çevremde var işte, birkaç tane de buradaki "bazı" üyelerin eşleri, babaları, kardeşleri falan var..

her erkek izler diyenlere birşey diyemiyorum o yüzden, hiç izlemeyeni görmemişler ki, çevrelerinde yok....

İzlemeyen erkek var tabikide. Böyle konularda aman izlemeyen erkek yok diye kesin konuşmayın ya. Herkesin kendi tercihi. Kimi insanlara göre normal, kimisine göre anormal.

sürakli böyle şeyler peşinde koşanlar erkek yada kadın normal değil kesinlikle..
ama arada çoğu bakıyrdur..

sürakli böyle şeyler peşinde koşanlar erkek yada kadın normal değil kesinlikle..

Ama bu sizin görüşünüz. Bencede normal değil yani yanında ben dururken eşimin gidip izlemesini istemem ama bunu normal gören insanlarada hiç kimse bir şey diyemez. Herkesin kendi hayatı, kendi evliliği sonuçta.

Ama bu sizin görüşünüz. Bencede normal değil yani yanında ben dururken eşimin gidip izlemesini istemem ama bunu normal gören insanlarada hiç kimse bir şey diyemez. Herkesin kendi hayatı, kendi evliliği sonuçta.

Aynı yatakta yattığın insanın hareketlerini kestiremiyosa bi insan dönüp kendine bakmalı biraz yani

anlayamadım pek..sonuçta bu arkadaşta asla benim eşim yapmaz diyormuş kimse kesin konuşmasın bence..

evet kadın istemiyorsa ama eşi gizliden izliyorsada şikayet etsin dimi ana babasına..yada boşasın kurtulsun en iyisi

Aynen öyle canım bende çok şaşırdım bu kadar tepki vermesine kaç yıllık evli arkadaş acaba merak ettim bu tür şeyleri izlemeyen erkek asla ama asla yok malesef ki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eşimle bir kez izledik ikimizde tiksindik. Zaten kendisi sevmez... böyle şeylere düşkünlüğü yoktr yani çıplak bir kız bile görse bakmaz. gay bile sanar insanlar çoğu zaman. İzlemez eminim.

Ama hiç beklemediğim insanlar hatta veletler bile izliyor. abartmaya gerek yok fakat aşirı br düşkünlük var ve cinsel hayatı olumsuz etkiliyorsa psikoloğa gidin.

çevrenizdeki erkeklerden nasıl emin oluyorsunuz:26:

Çünkü onların ortamlarıni biliyorum. Mailleri yok, is icin var esimin onu da ben açıp bakıyorum eşim şifresini unutmuş bile. Hiçbir sosyal paylaşım sitelerinde yoklar. Internette bi şey bakacaklarsa çok yoğun oldukları için eşlerine falan baktiriyorlar. Benim eşim öyle yapıyor. Ve Allah korkusu çok önemli. Yani ben eminim. Bir insan günde en fazla 5 6 saat uyuyabiliyorsa ve bu her gün de böyleyse ugrasacak daha önemli işleri vardır. Eşimin 5 dakika fazla vakti olsa beni alıp gezdirir. Çok şükür ki böyle. Inşallah Allah sasirtmaz. . Inşallah hiçbir kadın bu duruma düşmez. .
Selametle...

Ben izlemesini sapikca bulmuyorum acikcasi. Herkesin düşüncesi farklı birlikte izleyenler bile var benim ark. Larimda ben izlemedim izlediğini görmedim kesiminde ama görsem de kizarim tabi tepki veririm ama dinlerim ve bu boşanma altadatilma duygusuna kapilmam asla.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kadın aynı yatakta yattığı eşinde yanılmış bu kadar kesin konuşmayın bence,neyse allah şaşırtmasın..

evet kadın istemiyorsa ama eşi gizliden izliyorsada şikayet etsin dimi ana babasına..yada boşasın kurtulsun en iyisi

Yoo ben öyle bişey söylemedim ki. Hele böyle bir şeyi gidip anne babaya söylemek kadar saçma bir şey olamaz. Bunu öğrendiğinde bağırıp, çağırıp değil sakince konuşması lazım. Nerede eksik var, hata var bunu bulmaları lazım.

kadın aynı yatakta yattığı eşinde yanılmış bu kadar kesin konuşmayın bence,neyse allah şaşırtmasın..

Ben büyük falan konuşmuyorum. Eşim akıllı telefon bile kullanmaz. Yani böyle bir ortamı yok. Tiksiniyor sevmiyor çıplak insanları görmeyi. Tahammülü yok bunlara. E ben de esimle aynı yatakta yatıyorum. Arkadasa sabır diliyorum. Şimdilik eminim Allah sasirtmasin derim gelecek için. Ben eşimi her ayrintisiyla tanıyıp da evlendim.. tanımak sadece sevmekle olmaz..
Neyse herkese hayırlı geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…