böyle konurlada aklıma hep şu geliyor,..... izlemeyen erkek yok denecek kadar az deniliyor peki kadın kocasından gizli ..... izlese ve kocası bunu fark etse ne tepki verir acaba? böyle konularda ilk aklıma gelen bu.
.................. şeklinde çıkmış yazdığım P ile başlayan kelime :)
ben hiç bir erkeğin bir kez bile böyle şaylara bakmayacağına inanmıyorum..
Ben inanıyorum. Eşim cok yoğun bir insan ve ben onu tanıyorum öyle şeylere hiç ilgisi yok ve tvde bile gorunce tiksiniyor kapatiyor. Ilgisi yok simdiye kadar ve insallah da olmaz. Allahin kimi sasirtacagi belli olmaz. Insallah sasirmaz. Onun sözü benim için senettir.
Dedigim gibi zaten başını kaşıyacak vakti bile kalmıyor. .
Bakmayan insanlar var. Ve çevremdeki diğer erkeklerden de eminim..
Bu bakış açısıyla, içinde cinayet olan bir film izlediğimizde katil olma ihtimalimiz var yani. Ya da bir soygun filmi izlediğimizde hırsız olma potansiyeli taşıyoruz. Enteresan bir bakış açısı.
İzlemeyen erkek var tabikide. Böyle konularda aman izlemeyen erkek yok diye kesin konuşmayın ya. Herkesin kendi tercihi. Kimi insanlara göre normal, kimisine göre anormal.
çevrenizdeki erkeklerden nasıl emin oluyorsunuz:26:
sürakli böyle şeyler peşinde koşanlar erkek yada kadın normal değil kesinlikle..
ama arada çoğu bakıyrdur..
sürakli böyle şeyler peşinde koşanlar erkek yada kadın normal değil kesinlikle..
ama arada çoğu bakıyrdur..
Aynı yatakta yattığın insanın hareketlerini kestiremiyosa bi insan dönüp kendine bakmalı biraz yani
Ama bu sizin görüşünüz. Bencede normal değil yani yanında ben dururken eşimin gidip izlemesini istemem ama bunu normal gören insanlarada hiç kimse bir şey diyemez. Herkesin kendi hayatı, kendi evliliği sonuçta.
Bir video için böyle olduysanız aldatsaydı Allah korusun o zaman ne tepki verecektiniz.. Sakin olun bi kendinize gelin. Zaten kocanızın bir daha yapacağını sanmıyorum. İzlemeyen erkek de yok bu arada. Varsa gösterin.. Kimi izledikten sonra yakalanıyor kimi yakalanmıyor tek fark bu.
çevrenizdeki erkeklerden nasıl emin oluyorsunuz:26:
Çünkü onların ortamlarıni biliyorum. Mailleri yok, is icin var esimin onu da ben açıp bakıyorum eşim şifresini unutmuş bile. Hiçbir sosyal paylaşım sitelerinde yoklar. Internette bi şey bakacaklarsa çok yoğun oldukları için eşlerine falan baktiriyorlar. Benim eşim öyle yapıyor. Ve Allah korkusu çok önemli. Yani ben eminim. Bir insan günde en fazla 5 6 saat uyuyabiliyorsa ve bu her gün de böyleyse ugrasacak daha önemli işleri vardır. Eşimin 5 dakika fazla vakti olsa beni alıp gezdirir. Çok şükür ki böyle. Inşallah Allah sasirtmaz. . Inşallah hiçbir kadın bu duruma düşmez. .
Selametle...
evet kadın istemiyorsa ama eşi gizliden izliyorsada şikayet etsin dimi ana babasına..yada boşasın kurtulsun en iyisi
kadın aynı yatakta yattığı eşinde yanılmış bu kadar kesin konuşmayın bence,neyse allah şaşırtmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?