kocami yakaladim :(

Bu bakış açısıyla, içinde cinayet olan bir film izlediğimizde katil olma ihtimalimiz var yani. Ya da bir soygun filmi izlediğimizde hırsız olma potansiyeli taşıyoruz. Enteresan bir bakış açısı.

Bu bakış açısıyla, içinde cinayet olan bir film izlediğimizde katil olma ihtimalimiz var yani. Ya da bir soygun filmi izlediğimizde hırsız olma potansiyeli taşıyoruz. Enteresan bir bakış açısı.

Evet doğru söylüyorsunuz bu böyle. Kurtlar Vadisi denen dizi yayinlandigi saatte hiç hırsızlık vs falan olmadigini biliyor muydunuz? Çünkü herkes izleyip örnek alıyordu? Ben Polatim diye kaç kişi silah çekti kavga etti. Filmlerin dizilerin etkisine % 100 inanıyorum. Insan etkilenen bir varlıktır. Üzgünüm ama bu böyle. Izlenilecek şeylerin de bir sınırı olmalı muhakkak..
Selametle. .

"Bilge insanlar okuduklarından, cahil insanlar gördüklerinden öğrenirler" diye bir söz okumuştum bir gün bir yerlerde. Buraya cuk oturmuş. Bilmem anlatabildim mi?:44:

Çoookkk zekice gerçekten.
Bizde deneyeceğiz, çok teşekkürler paylaşımın için

"Bilge insanlar okuduklarından, cahil insanlar gördüklerinden öğrenirler" diye bir söz okumuştum bir gün bir yerlerde. Buraya cuk oturmuş. Bilmem anlatabildim mi?:44:

Evet Bilge insanlar ..... izlemez. Malum bilge Insanlar insanlığa, kendilerine ve geleceklerine faydali olan şeyleri izlerler ve okurlar. . . "CUK" oturmuş olmalı. ...

Evet Bilge insanlar ..... izlemez. Malum bilge Insanlar insanlığa, kendilerine ve geleceklerine faydali olan şeyleri izlerler ve okurlar. . . "CUK" oturmuş olmalı. ...

Bilgece çoook haklısın ....mesela oturun kocanızla bir aksiyon bı duygusal film izleyin...sonra yorum yapın...çıkın sinemaya gidin....havuza denize :))) renk için illaki p.o.r.n.o izlemek mi lazım... bana çok iğrenç geldi sanki evlilik sadece cinsellik üzerine kurulmuş gibi..Allah korusun

Aynen canım sana katılıyorum. Renk isteniyorsa kendi kendilerine farklı şeyler deneyebilirler. ..... bence renk vermez ki aksine her kadında gördüğü şey karisinda da olduğu için daha isteksiz olur, gün gelir soğur bile karisindan adam. Çünkü özel bi şeyi yok ki. Her kadininkini görüyor.
Allah kimsenin başına vermesin çok iğrenç bi şey bana göre. ..

ya bi şey demeyim diyorum da her söylediğiniz birbirinden komik kocası jinekolog olanlar napsın mesela?

diziden etkilenen insan, gördüğü organdan etkilenip karısından soğuyan insan...

bu erkek dediğimiz canlı mal gibi bir şey herhalde kendi duygusu düşüncesi aklı fikri yok ne görse etkileniyor size göre

neyse dünya kupası finali başlıyor gideyim iki maç izleyim kocam bensiz izlerse erkeklerden etkilenip gay falan olur alimallah

Son düzenleme:
Sistem begenmeme izin vermedi, bos gecmek istemedim :)

evlimisiniz?................

Ahh gerçekten çok komiksiniz gerçekten. Adam .....yu öylesine izlemiyor heralde değil mi? Zevk versin kadınları hayal etsin kendi kendini tatmin etsin diye izliyor. Kendini tatmin etmek için dünya kupası izleyeni de sizde gördüm. Sizin durumunuz daha acı madem eşinizin böyle bir ihtimali var gerçekten de yanlız bırakmayın.?
Haydi selametle.. Siz beni anlamamakta ısrar ettiğiniz gibi ben de sizi anlamamakta ısrar edeceğim. Ben kocamin başka kadınlara bakıp zevklenmesini hatta kimbilir benleyken o kadinlari dusunmesini asla doğru bulmuyorum çok şükür midem o kadar geniş değil. Inşallah konu sahibinin eşi yanlisindan geri döner. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…