- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Valla izliyorsa reelde de yapar emin olun. Ha başkasına dokunmuş ha ..... izlemiş sonuçta izlediklerini hayal ediyor.
Bazen bazı şeyler bir şeylere zemin hazırlar. .
Ben dini yorum yaptığımı hatırlamıyorum...
Bu bakış açısıyla, içinde cinayet olan bir film izlediğimizde katil olma ihtimalimiz var yani. Ya da bir soygun filmi izlediğimizde hırsız olma potansiyeli taşıyoruz. Enteresan bir bakış açısı.
Evet doğru söylüyorsunuz bu böyle. Kurtlar Vadisi denen dizi yayinlandigi saatte hiç hırsızlık vs falan olmadigini biliyor muydunuz? Çünkü herkes izleyip örnek alıyordu? Ben Polatim diye kaç kişi silah çekti kavga etti. Filmlerin dizilerin etkisine % 100 inanıyorum. Insan etkilenen bir varlıktır. Üzgünüm ama bu böyle. Izlenilecek şeylerin de bir sınırı olmalı muhakkak..
Selametle. .
Kizlar esinizin izleyip izlemedigini takip etmek mi istyrsunuz mesela bn esimi youtubede tutmustum yptgim bir ornkle:
Soyle:youtubede ana sayfaya geciyorsunuz hesap aciyorsunz tabi gizli esiniz goremez esiniz ne izlese kayit ediyor sonra gecmise giriyorsunz ve goruyorsunuz bn boyle yptim we hep yprm
(bídě lutfen bosanma lafini getrmeyin her erkk izler bence ) bu yuzden bosancksz ben buna gulerimmmm
"Bilge insanlar okuduklarından, cahil insanlar gördüklerinden öğrenirler" diye bir söz okumuştum bir gün bir yerlerde. Buraya cuk oturmuş. Bilmem anlatabildim mi?:44:
"Bilge insanlar okuduklarından, cahil insanlar gördüklerinden öğrenirler" diye bir söz okumuştum bir gün bir yerlerde. Buraya cuk oturmuş. Bilmem anlatabildim mi?:44:
Evet Bilge insanlar ..... izlemez. Malum bilge Insanlar insanlığa, kendilerine ve geleceklerine faydali olan şeyleri izlerler ve okurlar. . . "CUK" oturmuş olmalı. ...
Aynen ya boyle mevzularda bayanlarin bile bayanlari suclu gormesinden nefret ediyorumYine suclu kadin oldu adam uckuruna sahip cikamiyor sizde davranislariniz degistirin diyosunuz ne yapsin kadin evin icinde p....yildizi gibi mi dolassin
Bilgece çoook haklısın ....mesela oturun kocanızla bir aksiyon bı duygusal film izleyin...sonra yorum yapın...çıkın sinemaya gidin....havuza denize :))) renk için illaki p.o.r.n.o izlemek mi lazım... bana çok iğrenç geldisanki evlilik sadece cinsellik üzerine kurulmuş gibi..Allah korusun
Aynen canım sana katılıyorum. Renk isteniyorsa kendi kendilerine farklı şeyler deneyebilirler. ..... bence renk vermez ki aksine her kadında gördüğü şey karisinda da olduğu için daha isteksiz olur, gün gelir soğur bile karisindan adam. Çünkü özel bi şeyi yok ki. Her kadininkini görüyor.
Allah kimsenin başına vermesin çok iğrenç bi şey bana göre. ..
Sistem begenmeme izin vermedi, bos gecmek istemedim :)"Bilge insanlar okuduklarından, cahil insanlar gördüklerinden öğrenirler" diye bir söz okumuştum bir gün bir yerlerde. Buraya cuk oturmuş. Bilmem anlatabildim mi?:44:
Sistem begenmeme izin vermedi, bos gecmek istemedim :)
Evet Bilge insanlar ..... izlemez. Malum bilge Insanlar insanlığa, kendilerine ve geleceklerine faydali olan şeyleri izlerler ve okurlar. . . "CUK" oturmuş olmalı. ...
Herhalde babasına söylüyordur:) babaya nasıl söylenir ya o da ayrı mesele :)sonuç ne boşanıyormu konu sahibi:44:
Herhalde babasına söylüyordur:) babaya nasıl söylenir ya o da ayrı mesele :)
ya bi şey demeyim diyorum da her söylediğiniz birbirinden komik kocası jinekolog olanlar napsın mesela?
diziden etkilenen insan, gördüğü organdan etkilenip karısından soğuyan insan...
bu erkek dediğimiz canlı mal gibi bir şey herhalde kendi duygusu düşüncesi aklı fikri yok ne görse etkileniyor size göre
neyse dünya kupası finali başlıyor gideyim iki maç izleyim kocam bensiz izlerse erkeklerden etkilenip gay falan olur alimallah
evlimisiniz?................
Evet, evliyim..
Anasına postalar :)babasınamı nedenki ya babasıda gizliden izlediyse birkaç kez:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?