kocami yakaladim :(

hahaha ironi diye bir şey var tv'de izlemediyseniz haberiniz olmaması normal gerçi. benim eşim bir homo sapiens sapiens'te olması gerektiği gibi kendi duyguları kontrol edebilen, kendi kararlarını hür iradesiyle veren, kolay kolay etki altında kalmayan bir eştir. tv'dan izlemeyle katil ya da sapık olmaya özeneceğini sanmam. yine allah büyük başıma gelirse burda konu açarım bilahere tartışırız.

ayrıca ben zaten aman ne güzel ..... izliyormuş ne güzel kocanız var demiyorum daha önce yazdıklarıma bakarsanız görürsünüz ama kocam ..... izledi başımı hangi dağlara taşlara vurayım nerelere gideyim diyerek ağlayanları işi boşanmaya vardıranları anlamıyorum diyorum.

meraktan ..... açıp midem bulandığı için kapatmış bir insanım, benim cinsellik anlayışıma ters bununla birlikte sayısını hatırlamadığım kadar çok filmde sevişme sahnesi izlemişliğim vardır lakin eşimle olan özel ilişkimde filmdeki sahneleri düşünüp düşünüp sizin deyiminizle kendimi tatmin etmeye çalışmışlığım hiç yoktur. siz nasıl ki eşinizin ..... izlemediğinden ve izlemeyeceğinden eminsiniz ben de her izleyenin eşiyle birlikteyken o kadınları hayal etmek için izlemediğinden eminim.

bu konuda da son mesajımdır hoşçakalın.

Tabi ki izleyen izlesin, eşiyle, arkadaşıyla, onunla, bununla... Ama izlemeyen erkeklere de çamur atmasın... bunu herkes izliyor diye kendini normal göstermeye çalışmak mı oluyor acaba?

evet allah şaşırtmasın haklısın

Kesinlikle her cümlesine katılıyorum. Bu ınsanlarda ki rahatlık hayret verici. Yani adamın elinin altında kei namus olan kadın var ama o baska bi kadına bakarak tahrik oluyor. Kesinlikle aldatmadir bu. Ha sunu da ekleyin bit iki defa yaptıysa insanoğlu merak etmis diyebilirim ama bunu surekli yapıyorsa bagimlidir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yine aynı konular
Yine ne var yapmayan erkek mi var cılar
Anlamıyorum tv de olunca mı değişiyor algı
Kocanız baska kadınlara bakıyor

Tek bi şey diyeceğim ben ironinin ne demek olduğunu tvde ogrenmedim kitaplardan öğrendim. Zaten son 1 haftadır evimde tv var. Daha önce hiç izlemedim çok mutluydum şimdi olmasına rağmen sadece haber izliyorum. Eşim de gece gelince dvd takip izliyoruz. Bu kadar...
Benim de son mesajimdir. Hoşçakalin. .

Bu, karşı taraf için de onur kırıcı
Ünlü olma alanına bak ne aşağılayıcı bir durum

eşim aynı sizin eşiniz gibi..teline ve bilgisayarına hiç bakmadım..inanmayanlar olabilir..eşimde benim telime ve bilgisayarıma bakmaz..
burada arkadaşa yardımcı olmak içinmi bir araya geldik yoksa ooo biz ailecek sütten çıkmış akkaşığız..4x4üz...demek içinmi,değilmi..
bu kadar zaman eşini yakalamadığına göre eşi sürekli böyle şeyler peşinde değil demekki ..orta yolu bulurlar inşallah..

Tabi ki izleyen izlesin, eşiyle, arkadaşıyla, onunla, bununla... Ama izlemeyen erkeklere de çamur atmasın... bunu herkes izliyor diye kendini normal göstermeye çalışmak mı oluyor acaba?

Zaten bende en başta aynı şeyi söyledim :) izlemeyen erkek yoktur diyolar, bende kesin konuşmayın var dedim. Herkesin kendi tercihi işte, izleyen de var izlemeyen de. Normal gören de var anormal gören de.

Zaten bende en başta aynı şeyi söyledim :) izlemeyen erkek yoktur diyolar, bende kesin konuşmayın var dedim. Herkesin kendi tercihi işte, izleyen de var izlemeyen de. Normal gören de var anormal gören de.

Biliyorum beğeni yapamadığım için alıntı yaptım :)

Çok zor ya , affetsen ne olacak ki? Kalbinin kırgınlığını yüreğinin kırgınlığı gidecek mi.. Asla hep artık şüphe duyacaksın hatta belli süre sevişmek bile istemeyeceksin o videolar aklın var mı diye . .

sendemi bürütüs

evet, ama ben genelleme yapılmasına dayanamıyorum. sadece kendi çevrelerini görüp hepsi böyledir demelerine...

kızlar büyük konuşup durmayın yarın çoluğunuz çocuğunuz olur..allah korusun internet kafesi var bimem nesi var..

insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…