- 14 Mart 2013
- 7.884
- 3.941
- 448
anlayamadım pek..sonuçta bu arkadaşta asla benim eşim yapmaz diyormuş kimse kesin konuşmasın bence..
Ahh gerçekten çok komiksiniz gerçekten. Adam .....yu öylesine izlemiyor heralde değil mi? Zevk versin kadınları hayal etsin kendi kendini tatmin etsin diye izliyor. Kendini tatmin etmek için dünya kupası izleyeni de sizde gördüm. Sizin durumunuz daha acı madem eşinizin böyle bir ihtimali var gerçekten de yanlız bırakmayın.?
Haydi selametle.. Siz beni anlamamakta ısrar ettiğiniz gibi ben de sizi anlamamakta ısrar edeceğim. Ben kocamin başka kadınlara bakıp zevklenmesini hatta kimbilir benleyken o kadinlari dusunmesini asla doğru bulmuyorum çok şükür midem o kadar geniş değil. Inşallah konu sahibinin eşi yanlisindan geri döner. .
Ama bu sizin görüşünüz. Bencede normal değil yani yanında ben dururken eşimin gidip izlemesini istemem ama bunu normal gören insanlarada hiç kimse bir şey diyemez. Herkesin kendi hayatı, kendi evliliği sonuçta.
Ben büyük falan konuşmuyorum. Eşim akıllı telefon bile kullanmaz. Yani böyle bir ortamı yok. Tiksiniyor sevmiyor çıplak insanları görmeyi. Tahammülü yok bunlara. E ben de esimle aynı yatakta yatıyorum. Arkadasa sabır diliyorum. Şimdilik eminim Allah sasirtmasin derim gelecek için. Ben eşimi her ayrintisiyla tanıyıp da evlendim.. tanımak sadece sevmekle olmaz..
Neyse herkese hayırlı geceler..
valla bu işi normal bulanlara da ben şaşırıyorum.
eşin, sevgilin başka bir kadının çıplaklığıyla, vücuduyla tahrik oluyor. seni değil onu istiyor o anda. o kadın yanında da olabilirdi. ha gerçekten o videodaki kadınla yatmış ha ona bakarak mastrbsyon yapmış. sanal olunca yaptığı şey hafifliyor mu??? demek ki başka bir kadına bakmak haram değil onun gözünde. böyle bir adamın ilerde nefsine yenilmeyeceğine, bir fırsatını bulursa gerçekte de bir kadını izlemeyeceğine veya beraber olmayacağına kim yemin edebilir, kim garanti verebilir??
konu sahibi, bunları okumak seni iyice rahatsız edecektir ama ben de senin yerinde olsam tepkilerim aynı olurdu. kesinlikle abarttığını düşünmüyorum. evli değilim ama ciddi bir ilişkim var, evleneceğiz. büyük konuşmiim ama bir daha tekrarlamayacağına yemin etmediği takdirde evliliğimde, ilişkimizde hiç bir şey eskisi gibi omazdı.
hahaha ironi diye bir şey var tv'de izlemediyseniz haberiniz olmaması normal gerçi. benim eşim bir homo sapiens sapiens'te olması gerektiği gibi kendi duyguları kontrol edebilen, kendi kararlarını hür iradesiyle veren, kolay kolay etki altında kalmayan bir eştir. tv'dan izlemeyle katil ya da sapık olmaya özeneceğini sanmam. yine allah büyük başıma gelirse burda konu açarım bilahere tartışırız.
ayrıca ben zaten aman ne güzel ..... izliyormuş ne güzel kocanız var demiyorum daha önce yazdıklarıma bakarsanız görürsünüz ama kocam ..... izledi başımı hangi dağlara taşlara vurayım nerelere gideyim diyerek ağlayanları işi boşanmaya vardıranları anlamıyorum diyorum.
meraktan ..... açıp midem bulandığı için kapatmış bir insanım, benim cinsellik anlayışıma ters bununla birlikte sayısını hatırlamadığım kadar çok filmde sevişme sahnesi izlemişliğim vardır lakin eşimle olan özel ilişkimde filmdeki sahneleri düşünüp düşünüp sizin deyiminizle kendimi tatmin etmeye çalışmışlığım hiç yoktur. siz nasıl ki eşinizin ..... izlemediğinden ve izlemeyeceğinden eminsiniz ben de her izleyenin eşiyle birlikteyken o kadınları hayal etmek için izlemediğinden eminim.
bu konuda da son mesajımdır hoşçakalın.
eşim aynı sizin eşiniz gibi..teline ve bilgisayarına hiç bakmadım..inanmayanlar olabilir..eşimde benim telime ve bilgisayarıma bakmaz..hahaha ironi diye bir şey var tv'de izlemediyseniz haberiniz olmaması normal gerçi. benim eşim bir homo sapiens sapiens'te olması gerektiği gibi kendi duyguları kontrol edebilen, kendi kararlarını hür iradesiyle veren, kolay kolay etki altında kalmayan bir eştir. tv'dan izlemeyle katil ya da sapık olmaya özeneceğini sanmam. yine allah büyük başıma gelirse burda konu açarım bilahere tartışırız.
ayrıca ben zaten aman ne güzel ..... izliyormuş ne güzel kocanız var demiyorum daha önce yazdıklarıma bakarsanız görürsünüz ama kocam ..... izledi başımı hangi dağlara taşlara vurayım nerelere gideyim diyerek ağlayanları işi boşanmaya vardıranları anlamıyorum diyorum.
meraktan ..... açıp midem bulandığı için kapatmış bir insanım, benim cinsellik anlayışıma ters bununla birlikte sayısını hatırlamadığım kadar çok filmde sevişme sahnesi izlemişliğim vardır lakin eşimle olan özel ilişkimde filmdeki sahneleri düşünüp düşünüp sizin deyiminizle kendimi tatmin etmeye çalışmışlığım hiç yoktur. siz nasıl ki eşinizin ..... izlemediğinden ve izlemeyeceğinden eminsiniz ben de her izleyenin eşiyle birlikteyken o kadınları hayal etmek için izlemediğinden eminim.
bu konuda da son mesajımdır hoşçakalın.
Tabi ki izleyen izlesin, eşiyle, arkadaşıyla, onunla, bununla... Ama izlemeyen erkeklere de çamur atmasın... bunu herkes izliyor diye kendini normal göstermeye çalışmak mı oluyor acaba?
Zaten bende en başta aynı şeyi söyledim :) izlemeyen erkek yoktur diyolar, bende kesin konuşmayın var dedim. Herkesin kendi tercihi işte, izleyen de var izlemeyen de. Normal gören de var anormal gören de.
Biliyorum beğeni yapamadığım için alıntı yaptım :)
Çok zor ya , affetsen ne olacak ki? Kalbinin kırgınlığını yüreğinin kırgınlığı gidecek mi.. Asla hep artık şüphe duyacaksın hatta belli süre sevişmek bile istemeyeceksin o videolar aklın var mı diye . .
Benim midem kaldırmazdı ama her düşünceye saygım var :)
evet, ama ben genelleme yapılmasına dayanamıyorum. sadece kendi çevrelerini görüp hepsi böyledir demelerine...
kızlar büyük konuşup durmayın yarın çoluğunuz çocuğunuz olur..allah korusun internet kafesi var bimem nesi var..
insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş
kızlar büyük konuşup durmayın yarın çoluğunuz çocuğunuz olur..allah korusun internet kafesi var bimem nesi var..
evet, ama ben genelleme yapılmasına dayanamıyorum. sadece kendi çevrelerini görüp hepsi böyledir demelerine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?