Cok uzgunum. 40 yil dusunsem aklima gelmez kocamin mustehcen video izleyecegidun aksamdan beri agliyorum. Dun o yatarken telefonunda gordum.gozlerime inanamadim.hemen kaldirdim ve bu ne demek oluyor diye sordum. Once yok öyle bir sey dedi. Aradan 3 saat gectikten sonra yanima geldi ve konusmak istedigini soyledi. Geri cevirdim.bunun bir aciklamasi olabilir mi ki? Ne kadar kotu durumdayim anlatamam.bunlari yazarken bile goz yaslarima engel olamıyorum.
benim o mesajımda büyük konuştuğum cümleyi söyler misin?
kınamak ne demek biliyor musun?
Saygı duyuyorum demekten, kınama kısmını nasıl çıkarttınız çok merak ediyorum.
Ay bende basligi okuyunca kocami ewde kadinla bastim falan yazcak sandim sekerim erkeklerin geninde war en ergeninden en yaslisina kadar izliolar bu aldatmak anlamina gelmezki we senin bu nedenle aglaman kendine yazik bizim nasi bi makyaj wideosu izlememiz normalse onlarinda o tur wideo izlemesi normal ewet hos bisi diil aslaa hoslanmam oyle bi durumdan ama aglayipta kahrolcagin bisey diil kendini uzme konus esinle dikkat etsin boyle seylere
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
burada millet delimi neden normal gösterneye çalışsınlar .....grafiyi..insanlar arkadaşı sakinleştirmeye çalışıyor..bizim midemiz kaldırmazmı diyelim yoksa..
kınamak normal olmadığını sürekli belirtmek..bir sizmi biliyorsunuz normalmi değilmi..hepimiz sizin gibi yazsaydık arkadaş eşinden iğrenirdi..
Buraya konu açılıyorsa her görüşten insan yazabilir. Neler yazmamızı gösteren bir kural var da biz mi görmedik? Sen nasıl her anormal diyene, hayır normal diye cevap yazıyorsan ben de gayet fikrimi belirtebilirim. Ben veya başkaları ne yazarsak yazalım konu sahibi bildiğini yapacak. Ve yine belirtiyorum, hakaret etmeden kendi görüşümü yazabilirim buna kimse karışamaz.
Arkadaşlar şunu belirtmek istiyorum erkeklerin doğasında var bu istisnalar olabilir ama bu kaideyi bozmaz kusura bakmayında bazıları kendini kandırıyor bakmaz falan diye yıllar önce bir arkadaşım böyleydi benim kocam beni aldatmaz falan filan hep büyük konuşurdu sonunda kpcasının bir sürü kadınla ilişkisi ortaya çıktı bazıları burda yok şöyle yok böyle diye atıp tutmasın genelleme yapmıyoruz ama %99 u böyle ne yazık ki bunlar yüzünden yuva yıkılsa rvli insan kalmazdı görmeyince yada yakalamayınca kendinizi kandırmayın bence
[/ QUOTE ]
Aldatmayı da mı işin içine kattın
Gerçi böyle giderse bu da nomal sayılacak
Göreceğiz
Çıldrıcam şimdi
Hadi normal görüyorsun da neden öyle görmeyenleri ikna çabadındasın
Hem izlenebilir ama bence normal değil
Karşıdaki kadın daha nasıl aşağılanabilir merak ediyorum
Herkes yapsa
Yapmayan kalmasa yine normal değil
Hem beyni küçültüyor diye de bir haber vardı
Zaten hafızayı da olumsuz etkiliyor
Bu işi istemeyerek yapan kaç kadın var
Üstelik dunya resmen seks üzerine donuyor ya ayıp
burada millet delimi neden normal gösterneye çalışsınlar .....grafiyi..insanlar arkadaşı sakinleştirmeye çalışıyor..bizim midemiz kaldırmazmı diyelim yoksa..
kınamak normal olmadığını sürekli belirtmek..bir sizmi biliyorsunuz normalmi değilmi..hepimiz sizin gibi yazsaydık arkadaş eşinden iğrenirdi..
aaa arkadaş nye normal göstermeye çalışıyorsun..burada herşeyi bütünler var kızıyorlar sonra
bende kendi görüşümü yazarım,dilersemde eleştiririm tıpkı sizin gibi..
P.rno ozlemek anormal bisey degil. Doktorlar cinsel iliski sorunlarinda tedavi icin bile oneriyor. Ama tercih meselesidir izlenmesine karsi olabilirsiniz esinize izlemesini istemediginizi soylersiniz uygun dille. Bu kesinlikle aldatma sayilamaz esinizin ozel alanidir masturbasyon yapmak icin izliyor.
Ancak esiniz bagimlisi olduysa ve sizinle iliskiye girmektense ..... izlemeyi tercih ediyorsa erken bosaliyorsa dr a gorunmekte fayda var.
Ben sadece beraber izleyelim desen verecegi tepkiyi merak ediyorum. Eger senin izlemeni istemiyorsa ordaki adamlari gormeni istemiyorsa o da izlemeyecek demek oluyor. Senin ..... izlemen onun kafasinda aldatmaksa eger izletme.
Bosanmak yatak ayirmak abarti. bu tepkileri daha ciddi sorunlariniza sakla derim ben :)
Arkadaşlar şunu belirtmek istiyorum erkeklerin doğasında var bu istisnalar olabilir ama bu kaideyi bozmaz kusura bakmayında bazıları kendini kandırıyor bakmaz falan diye yıllar önce bir arkadaşım böyleydi benim kocam beni aldatmaz falan filan hep büyük konuşurdu sonunda kpcasının bir sürü kadınla ilişkisi ortaya çıktı bazıları burda yok şöyle yok böyle diye atıp tutmasın genelleme yapmıyoruz ama %99 u böyle ne yazık ki bunlar yüzünden yuva yıkılsa rvli insan kalmazdı görmeyince yada yakalamayınca kendinizi kandırmayın bence
[/ QUOTE ]
Aldatmayı da mı işin içine kattın
Gerçi böyle giderse bu da nomal sayılacak
Göreceğiz
Ben aldatmayı arkadaşımın örneğini varmek için söyledim ltf yanlış anlaşılmasın burda yok benim kocam izlemez falan da filanda diyenler için söyledim
Ben ..... filmindeki kadınlardan bahsettimbunu yapanlar erkekler Meryem kadınlar değil,onların dünyasını biz bilmiyoruz..senki evli bile değilsin..arkadaş evli olduğu halde yeni fark etmiş..kimse .....grafiyi savunmuyor burada..güdümlü bir insan olmadığım için öyle olanların psikolojisini bilemiyorum..:44:
aaa arkadaş nye normal göstermeye çalışıyorsun..burada herşeyi bütünler var kızıyorlar sonra
benim midem kaldırmaz yazmanızda..diğer sizin gibi düşünmeyenlere midesiz demeniz anlamına geliyor bilmem farkındamısınız..evet, normal göstermeye çalışıyor çoğu arkadaş, deli olduklarını zannetmiyorum.. sen yorumları atlaya atlaya okuyorsun sanırım...
kınamak normal olmadığını sürekli belirtmek değildir, cahil arkadaşım.. ama cahiie cahil demek hakaret değildir, bunu da söyleyeyim...
"herşeyi bütünler" yorumun büyük bir saygısızlık ...
Asla izlemez diyenlerde bi gun yakalarsa sasmam :) ya tamam cok igrenc bisey ama bunu asla yapamaz demeyin walla hepside yapiyo bazi donemlerde hepsi muptela gibi dewamli izlio demiorum ama her erkek %100 hayatinda 1 kerede olsa izlemistir izlemedim diyene hayatta inanmam
Ben ..... filmindeki kadınlardan bahsettim
Çok aşağılayıcı bir konumda ve kadınları aşağılayan bi durum
Üstelik zorla tercih edenler de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?