- 28 Ocak 2009
- 34.572
- 58.346
- 1.123
- Konu Sahibi karamellitrilece
-
Evet 6 haftalıkmış erkekmiş.Ben kaçırdım o konuşmayı maalesef , şaşırdım şimdi .
Hımm şimdi anlaşıldı . Boşluklar var tabii hala , kocası bu olayın neresinde bakalım zamanla göreceğiz .Evet 6 haftalıkmış erkekmiş.
erkek olduğu kesin değilde kendisi öyle hissetmişEvet 6 haftalıkmış erkekmiş.
Bu hafta izleyemedim, sizin yorumlarınızı okuduktan sonra bugün sonlarını izledim. Sahte oğul kısmının ortaya çıkmasını izleyim yeter dedim. Ama Tarık ile Ayşe Nil Şamlıoğlu`nun olduğu kısmı başlatmışım.. Ne güzel bir sahneydi. Ayşe hanımın oyunculuğu muhteşemdi. Sahte oğula olan tepki de süperdi. Emeğine sağlık...
hakanın sevgilisine söyledigerçek ana oğul gibiler şinz kime diyodu 6 haftalık gebe olayını orayı kaçıdım zafer kalp krizi geçirdi galiba
Sefer'in yardımcısıymış. Sefer kardeşlerini kıskanırdı dedi Hikmet Hanım.Evet.
Kim acaba?
Sefer'in yardımcısıymış. Sefer kardeşlerini kıskanırdı dedi Hikmet Hanım.
Demek ki bu işte Sefer'in parmağı da var. Ya da Aziz ve Şeniz'in işi bu, Sefer'in haberi yok.
Bu hafta izleyemedim diziyi,rızanın telefonda konuştuğu kişi seferin yardımcısıymış demiş seferinde bu işte parmağı olabilir o zaman,bir arkadaşta Tarık ve miray sevgiliymiş demiş,arkadaşı çekimine gitmiş eğer öyle birşey varsa hiç olmasın.Cok sinir oldum ya .
Isimleri hatırlamıyorum .
Sevgilisi , Pelin in babasına " çok iyi bir avukat bulduk , Şeniz de bizim yanımızda , Pelin in annesine bizim tarafimızı tutan avukat ayarlayacak velayeti alacağız " dedi ya resmen boğasım geldi .
Nedir Şeniz in aileye olan düşmanlığı , bebeği onlar yüzünden mi düştü , onları mı suçluyor acaba ?
Bu hafta izleyemedim diziyi,rızanın telefonda konuştuğu kişi seferin yardımcısıymış demiş seferinde bu işte parmağı olabilir o zaman,bir arkadaşta Tarık ve miray sevgiliymiş demiş,arkadaşı çekimine gitmiş eğer öyle birşey varsa hiç olmasın.
O mesajı okudum ama Tarık ve Miray gercek hayatta sevgili diye düşündüm nedense . İkisi ne alaka , Miray in daha yeni başladı iliskisi .Bu filmde sacmalamaya başlarsa izlemek istemem .
Filmden mi bahsediyordunkaramellitrilece ?
Teşekkurler , olmaz ama reyting için şaşırdılar mı ne dedim bendeayy yok canimm dizide degil gercek hayatta sevgililermiss
Cok sinir oldum ya .
Isimleri hatırlamıyorum .
Sevgilisi , Pelin in babasına " çok iyi bir avukat bulduk , Şeniz de bizim yanımızda , Pelin in annesine bizim tarafimızı tutan avukat ayarlayacak velayeti alacağız " dedi ya resmen boğasım geldi .
Nedir Şeniz in aileye olan düşmanlığı , bebeği onlar yüzünden mi düştü , onları mı suçluyor acaba ?
Aynen ya, herkesin birbirinden sakladığı bir şey. bilmem ne. Lafta aile apartmanı deyip duruyorlaraçıkcası diziyi komedi dizisi diye izlemeye başladım bildiğin birezilya dizisine döndü entrikalar havada uçuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?