Kocamın Ailesi Fox Tv

pelinin şapkası çok tatlıydı saçları çıkarmış arasından
gülay ve canı hiç yakıştıramıyorum, can çok cocuksu duruyo
tarık karısını niye hiç hayal etmiyo hatırlamıyo, ar ailesi gibi oda karısını düşünüp salya sümmük ağlayabilir içinde ona karşı bi kızgınlık olduğu içinmi acaba. güneşle gezdiği sahnelerde biz karımlada böyle güzel şeyler yaşadık deyip duygulanması lazımdı bence.
güneşte tam bişeyler hissetcek yüzüğe bakıp kendini geri çekiyo hep,tarık evlilikle ilgili fikrini sorduğuna göre yüzüğü çıkarıp güneşe evlenme teklifi yapması yakındır.
hakanın evlilik dışı birlikte bi kadınla yaşaması ve onun bide hamile olması, aile hayatına uygun olmadığı için mahkeme pelinin annesinde kalmasına karar verebilir
rızanın sürekli sırıtık halleri ne kadar sinir bozucu

Evet, şapkaya biz de bayıldık.

Bence de Can çocuksu duruyor. Halbuki yaş olarak kızdan büyük.

Karısını unutturmaya Güneş'e aşık etmeye çalışıyorlar dizide, tabii ki böyle olacak. Yoksa dediklerin doğru. Bir de karısına kırgınlığı var.

Rıza ne kadar uyuz, Allah affetsin de...

Rızanın güneşe gönderdiği hediye komikti.Tarıkın hediyesi güzeldi ama.El kadar kız bile anladı babasının hayatında bir kadın olduğunu,Pelin haftaya bu olayı kesin çözer artık.Zavallı can annesinden ne çekiyor be kadın heryerden çıkıyor can diyerek birgün kalpten gidecek çocuk.

can ve anneine bayılıyorum düdüklü tencere olayına çok güldüm bie gazanferin rüyasına limuzin elizabetin ütü olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…