- 16 Kasım 2008
- 13.765
- 13.418
- 823
- Konu Sahibi karamellitrilece
-
Biz seninle hep orta yolu buşuruz evelAllah Adracığım.
Evet, şapkaya biz de bayıldık.pelinin şapkası çok tatlıydı saçları çıkarmış arasından
gülay ve canı hiç yakıştıramıyorum, can çok cocuksu duruyo
tarık karısını niye hiç hayal etmiyo hatırlamıyo, ar ailesi gibi oda karısını düşünüp salya sümmük ağlayabilir içinde ona karşı bi kızgınlık olduğu içinmi acaba. güneşle gezdiği sahnelerde biz karımlada böyle güzel şeyler yaşadık deyip duygulanması lazımdı bence.
güneşte tam bişeyler hissetcek yüzüğe bakıp kendini geri çekiyo hep,tarık evlilikle ilgili fikrini sorduğuna göre yüzüğü çıkarıp güneşe evlenme teklifi yapması yakındır.
hakanın evlilik dışı birlikte bi kadınla yaşaması ve onun bide hamile olması, aile hayatına uygun olmadığı için mahkeme pelinin annesinde kalmasına karar verebilir
rızanın sürekli sırıtık halleri ne kadar sinir bozucu
Hiç kimse duymasın dediler bütün hastane karıştı yetmedi karantinaya alındı.bu bölüm güzeldi hastaneyi birbirlrine kattılar
Evt ya sinir oluyorum şu reklamlaraDizi başladı kızlar ama başlar başlamaz reklam oldu.
Eğer bunu yaparsa ar ailesi şenizi artık tamamen siler,Tülay avukatını değiştirse iyi olur.Şeniz'den iyice nefret ettim. Tülay alehine şahitlik edecek...
Onu da bir şekilde çaktırmadan yapar. Onlara iyi gibi görünerek...Eğer bunu yaparsa ar ailesi şenizi artık tamamen siler,Tülay avukatını değiştirse iyi olur.
Bence mahsus yapıyorlar. ENGİNİM diye anlatıyordur. Engin'i anlatıyordur. Çok az bir ihtimal veriyorum Engin'in ortaya çıkmasına...fragmanda hikmet, tarığa enginim diyo
Aynen bende böyle düşünüyorum,Engin'i anlatıyordur kesin babaanne.Bence mahsus yapıyorlar. ENGİNİM diye anlatıyordur. Engin'i anlatıyordur. Çok az bir ihtimal veriyorum Engin'in ortaya çıkmasına...
Rızanın güneşe gönderdiği hediye komikti.Tarıkın hediyesi güzeldi ama.El kadar kız bile anladı babasının hayatında bir kadın olduğunu,Pelin haftaya bu olayı kesin çözer artık. Zavallı can annesinden ne çekiyor be kadın heryerden çıkıyor can diyerek birgün kalpten gidecek çocuk.
Gazanferin annesi ile pavyona gitmesi ayrı bir komediydi.can ve anneine bayılıyorum düdüklü tencere olayına çok güldüm bie gazanferin rüyasına limuzin elizabetin ütü olayı
Hiko Ana oldu kadın şaka makaGazanferin annesi ile pavyona gitmesi ayrı bir komediydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?