Kocamın Ailesi Fox Tv

Bu dizide babaanne anneden daha çok feryat figan ediyor gıcık oluyorum babaanneye abarttılar iyice
Çok çenesi var kadının.Renkli gözlü kızın ağlayan kıza iyi tirad yaptın demesi de ayıptı yani.Ben onun yerinde olsam saçını başını yolardım.

Bu dizide babaanne anneden daha çok feryat figan ediyor gıcık oluyorum babaanneye abarttılar iyice
Benimde dikkatimi çekti.
Çok çenesi var kadının.Renkli gözlü kızın ağlayan kıza iyi tirad yaptın demesi de ayıptı yani.Ben onun yerinde olsam saçını başını yolardım.
Evet, orası saçma olmuş. Ne alaka yani tirad falan.
Dizide ki küçük kız ne güzel konuşuyor öyle bıcır bıcır çok bilmiş bişey
Peliiiiiiiiiiiiiiiinnn! Yerim seni yaaaaaaaaaaaaaa.

bu şeniz bunlarla niye uğraşıyoki ne derdi var.
Hala çözemedik.

Bana sinir bastı.Reklam kokan hareketler bunlar.Gereksizdi.O sahneden sonra bir hafta dibe vurmaları gerekirler bir gün sonra komediye döndüler.
Yapımcı diyor ki: Bizim farkımız bu, Selen'in öldüğü bölümde bile son ana kadar komedi vardı. Bir anda drama döndü. Dram komedi iç içe farkımız bu.

Yapımcı diyor ki: Bizim farkımız bu, Selen'in öldüğü bölümde bile son ana kadar komedi vardı. Bir anda drama döndü. Dram komedi iç içe farkımız bu.
Dramın da bir dozu olur Filozof.Diğerlerine birşey demiyorum ama bu rahatsız ediciydi benim için.Sesini kıstık bir raddeden sonra artık.Beğenenler de vardır tabi ama ben beğenmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…