- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
- Konu Sahibi karamellitrilece
-
Çok çenesi var kadının.Renkli gözlü kızın ağlayan kıza iyi tirad yaptın demesi de ayıptı yani.Ben onun yerinde olsam saçını başını yolardım.Bu dizide babaanne anneden daha çok feryat figan ediyorgıcık oluyorum babaanneye abarttılar iyice
Ağlayacaktım ama :'(Ne dram yaptılar ya.Gıcık oldum.Abartmışlar iyice.
Benimde dikkatimi çekti.Bu dizide babaanne anneden daha çok feryat figan ediyorgıcık oluyorum babaanneye abarttılar iyice
Evet, orası saçma olmuş. Ne alaka yani tirad falan.Çok çenesi var kadının.Renkli gözlü kızın ağlayan kıza iyi tirad yaptın demesi de ayıptı yani.Ben onun yerinde olsam saçını başını yolardım.
Peliiiiiiiiiiiiiiiinnn! Yerim seni yaaaaaaaaaaaaaa.Dizide ki küçük kız ne güzel konuşuyor öyle bıcır bıcır çok bilmiş bişey
Hala çözemedik.bu şeniz bunlarla niye uğraşıyoki ne derdi var.
Şeniz 6 haftalık hamileymiş galiba bununla alakalı birşeyler var.bu şeniz bunlarla niye uğraşıyoki ne derdi var.
Kıskandı bunların oğullarını galiba...Şeniz 6 haftalık hamileymiş galiba bununla alakalı birşeyler var.
Ağlayacaktım ama :'(
Çocuğu olmadığı için kıskanıyor galiba.Çok izlemediğim için net karar veremedim.bu şeniz bunlarla niye uğraşıyoki ne derdi var.
Yapımcı diyor ki: Bizim farkımız bu, Selen'in öldüğü bölümde bile son ana kadar komedi vardı. Bir anda drama döndü. Dram komedi iç içe farkımız bu.Bana sinir bastı.Reklam kokan hareketler bunlar. Gereksizdi.O sahneden sonra bir hafta dibe vurmaları gerekirler bir gün sonra komediye döndüler.
Esmanın rüyası da komikti.
Aynen hele Gülay Türk filmlerindeki kötü kadın gibi göstermişler.eski Türk filmelerinden bir kesit gibi
Evet, kötü gelinler gelir eve kurulurlar ya... Kaynanaya kök söktürür.Aynen hele Gülay Türk filmlerindeki kötü kadın gibi göstermişler.
Dramın da bir dozu olur Filozof.Diğerlerine birşey demiyorum ama bu rahatsız ediciydi benim için.Sesini kıstık bir raddeden sonra artık.Beğenenler de vardır tabi ama ben beğenmedim.Yapımcı diyor ki: Bizim farkımız bu, Selen'in öldüğü bölümde bile son ana kadar komedi vardı. Bir anda drama döndü. Dram komedi iç içe farkımız bu.
Yok canım, abartıydı. Ona katılıyorum.Dramın da bir dozu olur Filozof.Diğerlerine birşey demiyorum ama bu rahatsız ediciydi benim için.Sesini kıstık bir raddeden sonra artık.Beğenenler de vardır tabi ama ben beğenmedim.
Sonunda hemfikir olabildik.Yok canım, abartıydı. Ona katılıyorum.
Biz seninle hep orta yolu buluruz evelAllah Adracığım.Sonunda hemfikir olabildik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?