- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi karamellitrilece
-
Evet aslında her karakter kendine göre güzel ve eğlenceli . Bence de Pelin i çok abarttılar artık çocuksu sevimliliğinden çıktı . Konuşmaları falan iyice uçtular , itici gelmeye başladı . Çocuk çocuk gibi kalmalıBen genelde gazo ve pelinin konuşmalarında gülüyorum ama nedense bu bölüm Pelin biraz abartıldı hele tarıkcığım diye ağlarken kız ağlamadı sadece bağırdı tarıkcığım tarıkcığım diye.
Eğer telefonda konuştuğu şenizin kocası ise Tarık onun yeğeni oluyor canım,Buda bir ihtimal seferde olabilir konuştuğu kişi ama en çok kapalı evin içini merak ediyorum.
aynen bende merak ediyom evi
Evet bende merak ediyorum evi,Tarık ile güneş arasında birşeyler başladı gibi bakalım ilk etkilenmeler falan fragman yayınlandımı?tarık ile güneş arasında bişeyler oluyor san ki
Sahte oğlanın konuştuğu Yeşim Salkım`ın kocası diye düşündük biz.
Bir de onların evine neden kimse girmedi- giremedi bu da düşündürücü
Birkaç sayfa önce onu konuşmuştuk.Evet aslında her karakter kendine göre güzel ve eğlenceli . Bence de Pelin i çok abarttılar artık çocuksu sevimliliğinden çıktı . Konuşmaları falan iyice uçtular , itici gelmeye başladı . Çocuk çocuk gibi kalmalı
Zaten öyle olsun diye geldi Güneş, aralarında bir şey olsun diye. Yonca'nın yerine...tarık ile güneş arasında bişeyler oluyor san ki
Zaten öyle olsun diye geldi Güneş, aralarında bir şey olsun diye. Yonca'nın yerine...
Çok erken bence de... fakat olacağı o yani.Ben Güneş i henüz yakıştırmıyorum Tarık a aşk için çok erken ya
İki saat sonra istediğim oldu.İzliyoruuuuzzz.
Şu Engin'in sahtekarlığı inşallah açığa çıkar yaaaaaa
Evet en sonunda çıktı ama ar ailesinden intikam almak isteyen birisi var heralde rızanın telefonda konuştuğu kişi rızanın kolay kolay diziden ayrılacağını zannetmiyorum intikam almak isteyebilir.İki saat sonra istediğim oldu.
Allah'a şükür, Rıza BAKIR'ın Engin olmadığı ortaya çıktı.
İki saat sonra istediğim oldu.
Allah'a şükür, Rıza BAKIR'ın Engin olmadığı ortaya çıktı.
Güneşin başına bela olacak.Evet ya nihayet ortaya çıktı .
Tabii bu arada yeni soru işaretleri de beraberinde geldi . Riza telefonda konuştuğu adama ' bu işi sadece para için yaptığımı düşünmüyorsun herhalde ' gibi konuşmalar yaptı . Nedir derdi acaba , telde ki kimdi onun ne derdi var ?
Sorular bakalım ne zaman cevap bulacak ?
Öyle mi dersin ? Hiç aklıma gelmedi ama olabilir .Güneşin başına bela olacak.
Evet en sonunda çıktı ama ar ailesinden intikam almak isteyen birisi var heralde rızanın telefonda konuştuğu kişi rızanın kolay kolay diziden ayrılacağını zannetmiyorum intikam almak isteyebilir.
Diziden çıkmaz. Oyuncu olarak yazıyor sanmıyorum çıkmaz.Evet ya nihayet ortaya çıktı .
Tabii bu arada yeni soru işaretleri de beraberinde geldi . Riza telefonda konuştuğu adama ' bu işi sadece para için yaptığımı düşünmüyorsun herhalde ' gibi konuşmalar yaptı . Nedir derdi acaba , telde ki kimdi onun ne derdi var ?
Sorular bakalım ne zaman cevap bulacak ?
Telefonda konuştuğu kişiye Aziz mi dedi?Diziden çıkmaz. Oyuncu olarak yazıyor sanmıyorum çıkmaz.
Derdi TARIK olabilir, psikopat zaten.
Güneş'in başına bela olması muhtemel.
Şeniz'in anlattıklarını dinlediniz mi?
Oğlu varmış karnında falan, bence o bebek öldü diye erkek çocuğu olanları kıskandı. O yüzden Tarık'ı kaçırttı. Kaybolunca buldu ama kaçırttı.
Diziden çıkmaz. Oyuncu olarak yazıyor sanmıyorum çıkmaz.
Derdi TARIK olabilir, psikopat zaten.
Güneş'in başına bela olması muhtemel.
Şeniz'in anlattıklarını dinlediniz mi?
Oğlu varmış karnında falan, bence o bebek öldü diye erkek çocuğu olanları kıskandı. O yüzden Tarık'ı kaçırttı. Kaybolunca buldu ama kaçırttı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?