- Konu Sahibi karamellitrilece
-
Kavuştular çok şükürAma Tülay pelini salıncakta sallarken Engin kaybolduğunda ben 4 yaşındayım demedimi,o zaman Tarık tülayın abisi olur 5 yaşındaydı kaybolduğunda Tarık, Tarık abla dedi yoksa ben mi yanlış anladım o konuşmayı.Yoksa Tarık doğduğunda mı Tülay 4 yaşında imiş orayı fazla anlamadım.
bende öyle anladım ama sanırım doğduğunda 4 yaşındaymışKavuştular çok şükürAma Tülay pelini salıncakta sallarken Engin kaybolduğunda ben 4 yaşındayım demedimi,o zaman Tarık tülayın abisi olur 5 yaşındaydı kaybolduğunda Tarık, Tarık abla dedi yoksa ben mi yanlış anladım o konuşmayı.Yoksa Tarık doğduğunda mı Tülay 4 yaşında imiş orayı fazla anlamadım.
Ben de Tarık kaybolduğunda ben 4 yaşındayım diye anladım kardeşimde öyle anlamışbende öyle anladım ama sanırım doğduğunda 4 yaşındaymış
ne çok ağladılar, yine en çok mukadderin oyunculuğuna bayıldım
facebok grubunda mukadderin fotosunu paylamışlardı hastanede yatıyoduBen de Tarık kaybolduğunda ben 4 yaşındayım diye anladım kardeşimde öyle anlamışMukadder hastaydı galiba elinin üzerinde bant vardı beyaz serum bandı galiba kadın eğer hasta hasta bu performansı çıkardıysa tebrik ediyorum kendisini. Dizinin sonunun kötü biteceğini tahmin etmiştim bu kadar sevinmenin üzerine kesin kötü birşey olur diye düşündüm.
Demek ki hasta olmasıydı nasıl oynardı acaba gerçekten çok güzel oynuyor kadın.facebok grubunda mukadderin fotosunu paylamışlardı hastanede yatıyodu
yılın kadın oyuncusu ödülünü ona versinlerDemek ki hasta olmasıydı nasıl oynardı acaba gerçekten çok güzel oynuyor kadın.
Hayır!Kavuştular çok şükürAma Tülay pelini salıncakta sallarken Engin kaybolduğunda ben 4 yaşındayım demedimi,o zaman Tarık tülayın abisi olur 5 yaşındaydı kaybolduğunda Tarık, Tarık abla dedi yoksa ben mi yanlış anladım o konuşmayı.Yoksa Tarık doğduğunda mı Tülay 4 yaşında imiş orayı fazla anlamadım.
Mukadder tiyatro kökenli , gerçi birçoğu öyle ve oyunculukları harika!bende öyle anladım ama sanırım doğduğunda 4 yaşındaymış
ne çok ağladılar, yine en çok mukadderin oyunculuğuna bayıldım
https://instagram.com/p/zA-XFgEiQK/?modal=truefacebok grubunda mukadderin fotosunu paylamışlardı hastanede yatıyodu
Teşekkürler.Bakalım belki haftaya seferi görürüzHayır!
Tarık yani Engin doğduğunda Tülay dört yaşındaymış.
Mukadder tiyatro kökenli , gerçi birçoğu öyle ve oyunculukları harika!
https://instagram.com/p/zA-XFgEiQK/?modal=true
Sefer en büyük.Teşekkürler.Bakalım belki haftaya seferi görürüzSefer en büyük mü yoksa ortanca mı? Fatih ve mirayın sonu hiç güzel olmadı bakalım nasıl olacak. Dün bölümde nedense en sevmediğim yer esma Sahnesiydi Tarık'la ilgili çocuk 25 yıl sonra bulmuş ailesini biraz rahat bıraksa olmaz mıydı?
gerçekten içim şişti ağlama görmektenBu dizi de drama bağladı iyice.Ağlayıp duruyorlar abartı şeklinde.Ortada da birşey olsa. Ağlamalı sahneler iyi reyting almış olmalı ki her hafta dram her hafta dram.
Mümkünse Miray ağlamasın, aşırı yapmacık.Bu dizi de drama bağladı iyice.Ağlayıp duruyorlar abartı şeklinde.Ortada da birşey olsa. Ağlamalı sahneler iyi reyting almış olmalı ki her hafta dram her hafta dram.
Sefer en büyük ama o adam Sefer ise Zafer'den küçük duruyor. Acaba Aziz mi?Sefer geldi heralde.Eğer bu kişi seferse zafer abisi gibi duruyor.Aslında Zafer'in en büyük olması daha uygun olurdu.Tarıkta kaçırılmış parça parça hatırlıyor.
Rıza seferi çağırmıştı ama Zafer'den genç duruyor eğer sefer ise.Sefer en büyük ama o adam Sefer ise Zafer'den küçük duruyor. Acaba Aziz mi?
Ama "Davete icap etmemek olmazdı." dedi. (Rıza BAKIR , Sefer'i çağırmıştı.)
Tarık'ın parça parça hatırlaması normal, kaybolunca / kaçırılınca şoktan unutmuş her şeyi.
Bu defada Gülay'ı kaçırıyorlar.Rıza seferi çağırmıştı ama Zafer'den genç duruyor eğer sefer ise.
Fragmanı izlemedim henüz bu kişi seferse hiç böyle hayal etmemiştimBu defada Gülay'ı kaçırıyorlar.
Galiba SEFER.
Miray gitmiş. İyi olmuş. Gelmese de olur. :)
Aziz denen adammış,dizi reklama girdi,izlediğim yere kadar,esma ve güneş artık biraz abarttı gibime geliyor.Tarık/Engin 25 yıl ailesinden uzak kalmış kaçırılmış ailesi ile vakit geçirmek istemesi ailesinin evinde kalmak istemesi normal bir olay.Ya da ailesi ile yemek yemesi sonuçta 25 yılın özlemi var.Bu defada Gülay'ı kaçırıyorlar.
Galiba SEFER.
Miray gitmiş. İyi olmuş. Gelmese de olur. :)
AR kadınları da abartıyor.Aziz denen adammış,dizi reklama girdi,izlediğim yere kadar,esma ve güneş artık biraz abarttı gibime geliyor.Tarık/Engin 25 yıl ailesinden uzak kalmış kaçırılmış ailesi ile vakit geçirmek istemesi ailesinin evinde kalmak istemesi normal bir olay.Ya da ailesi ile yemek yemesi sonuçta 25 yılın özlemi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?