Kocamın ailesi yardım

Yani eğlenceli olan da vardır belki
Çok tanımıyorum hiçbirini.
Zaten az görüşüyoruz dediğim gibi.
İşte sorun burada. Az görüşürsen taniyamazsin ki. Oysa içlerine girsen belki de çok eğlenceli insanlar. Biraz özveri gerek.

Onlar pek gündem konuşmazlar genelde :)

hepsi çok sıkıcı olamaz ki yeni evli değilim diyorsunuz ama çokta tanımıyormuşsunuz. Belki bu sizin onları tanımanız için bir fırsat olabilir belki aralarında kafa denginiz olan birisi vardır. Orada bulunacağınız maksimum 3-4 saat zaten ben olsam kendimi şimdiden sıkılıcam diye kasmazdım, takmayın yani

Size özelden yazdım bir bakabilir misiniz :)

Evet evet akışına bırakmam gerek biraz :)

Daha önceki iki sefer bahane bulduysanız bu sefer gitmeniz gerek diye düşünüyorum. İdare edeceksiniz artık. Güler yüzlü olun gerginliğinizi belli etmeyin. Bir kaç saat değil mi? geçer gider. Sonralarında ise yine arada bir bahane bulur gitmezsiniz arada bir de gidersiniz.

Öyle

Zaman su gibi akıp geçmiyor orada Benim için

Zaten pek tanımıyorum hiçbirini.

Er ortak noktamız konuşacağımız şeyler de yok.

Ama pek tabi gideceğim el mecbur.
tanısırsanız sızde tanımaya calısırsanız daha kolay olur
ben tanımak ıcın genelde tavla oynarım baktım kı sessızlık oldu canım sıkılıyor sohbet yok herkes kendı havasında dıyelım tavla var mı kım benle oynar derım
ya da dortlu bulursunuz bır okey cevırırsınız :)

ısten okuldan bırseylerden mutlaka sohbet cıkar hıc olmadı kek tarıfı sorarsınız
sız uzak durdugunuz ıcın karsı tarafta gerılıyordur o kasvet ondandır

Devamlı görüşünce yüzümden rahatsiz olduğumu anlıyorlar, zaten sık görüşünce uzuuuun sure aramıyorum ordanda anlıyorlar.

Herkes toplanınca görüşmek istemiyorsam eşime söylüyorum gitmek istemediğimi. Ciddi gecerli sebeplerim var eşim bunu bildiğinden israr edemiyor. (Eşimin dayıları yengeleri cok problemli)

Sevmiyorsanız geç gidip erken donmeye çalışın

Baktınız gerçekten çoook sıkıcı sohbet yok muhabbet yok atın kendinizi mutfağa bulaşıkları yerleştirin çayı doldurun falan biraz yorucu ama bana göre susup durmak daha yorucu
Aynen bana da susmak yorucu gelıyor..konusmayan ınsanlar olunca muhabbet acma gereği duyuyorum ..

Kasvetli derken?
2 kere bahane bulacak kadar ne yapmıs olabilirler

Mesela kasvetten kastınız nedir?Konuyu detaylandırırmısınız?

Oraya gideceğimde işte falan filan diye değilde ammaan 1 saat durup geri evime geleceğim gibi bakarsanız iyi gelebilir. Bazı kişilere giderken ben öyle yapıyorum çünküüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…