2-3 saat vakıt ayırılacak ve her zaman olmayan seyler ıcın ıdare etmek gerekırMerhaba ,
Bugünlerde çok sık konu açıyorum ama bunaldım galiba.
Hafta sonu kocamın ailesine davetliyiz. İşte kardeşleri kuzenleri teyzesi halası o su bu su hepsi orada olacak.
Lakin ben bir türlü ısınamadım yeni evli de değiliz. Çünkü biraz kasvetli bir aile.
Gitmek istemiyorum aslında ama sonuçta eşim var arada ayıp olur gitmesem geçen iki sefer bahane buldum.
Ne yapmalıyım , ben geriliyorum o ortamda siz nasıl idare ediyorsunuz ?
Merhaba ,
Bugünlerde çok sık konu açıyorum ama bunaldım galiba.
Hafta sonu kocamın ailesine davetliyiz. İşte kardeşleri kuzenleri teyzesi halası o su bu su hepsi orada olacak.
Lakin ben bir türlü ısınamadım yeni evli de değiliz. Çünkü biraz kasvetli bir aile.
Gitmek istemiyorum aslında ama sonuçta eşim var arada ayıp olur gitmesem geçen iki sefer bahane buldum.
Ne yapmalıyım , ben geriliyorum o ortamda siz nasıl idare ediyorsunuz ?
ÖyleKızmayın bana ama ben bu kadarını artık simariklik olarak görüyorum. Geniş aile toplanıyor, her zaman olan bir şey değil, evli barklı kocaman bir kadınsınız, bir kac saat idare edebilirsiniz.
Hayatımızda her zaman istediklerimiz çıkmıyor karşımıza, sevimsiz patron, sevmediğimiz iş arkadaşları, anlayissiz komşu, dedikoducu akraba nasıl varlar ve bir sekil yuvarlanıp gidiyorsak bu da öyle olacak.
Bahaneniz de garip.. kasvetli ne yahu..
Benim suratım asık olmuyor ama sıkılıyorum birazAçıkçası üst üste gidince suratım asılıyor ama onun dışında politik olmayı tercih ediyorum
Benim kendi aile bağlarım da öyle çok kuvvetli olmadığı için o tür ortamlarda bende geriliyorum ama yapacak birşey yok.Ay valla aynı durumdayım. Gidesim gelmiyo hiç bir şeylerine ve onları çağırasımda gelmiyo. Oturuyoruz kesin bir şey yüzünden tartışıyolar. Babalarıyla zaten araları yok. Suratlar asılıyo falan. Napiyim 2 3 saat dayanıyorum eşim için
Benim suratım asık olmuyor ama sıkılıyorum biraz
Evet guzel bir taktikPolitika suratımı kullanırdım. Oy toplayacak kadar güler yüzlü, ama yinede resmi
Ben de onu yapmaya calısıyorum ..basarıcam ınsPolitika suratımı kullanırdım. Oy toplayacak kadar güler yüzlü, ama yinede resmi
Yani eğlenceli olan da vardır belkiHiçbiri mi eğlenceli insan değil? Hepsi mi kasvetli? Emin misin?
O gidiyor zaten kendisi.Hiç birisinden haz etmiyor sevmiyor olabilirsin ama en fazla 2-3 saat katlanacaksın zaten bol bol bahane buluyorsun bugüne hayır deme.. adamcagiz da görsün ailesini hep ayrı kalamaz ya
Öyle
Zaman su gibi akıp geçmiyor orada Benim için
Zaten pek tanımıyorum hiçbirini.
Er ortak noktamız konuşacağımız şeyler de yok.
Ama pek tabi gideceğim el mecbur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?