Kocamın ailesi

Hay Allah geçmiş olsun canım çok üzüldüm ya Rabbim şifalar versin.. kötü olursa diye kafanda kurup çağırma hiç, dua edelim iyi olsun inşallah..

Konu sahibi oturun evinizde nolur.. bugün yan binamdan kv ler geldi onlar gitti her yeri dezenfekte ettim, yani bi süre görüşmesek hasretten ölmüycez ama bazılarının kafa basmıyor.
Kendilerini dusunmuyorlar tamam, senın gıbı izolasyona dikkat eden birine gelmek cok cırkın ve acımasızca ya.

Annemlerdeyım suan ben, arkadasım aradı donmediysen evıne ugrayıp seni gorucem bı kahve ıcerız dedı.
Annemın komsularını kabul etmiyorum eve, annemin evınde anneme haksızlık gıbı olur bu oyle algılanır simdı ıcmesek? Hersey bitsin Vırus gecsın oturur ıcerız kahvelerımızı.. ama uyarsa goruntulu konusabılırız dedım.
Alınmadığını dusunuyorum alındıysa da kendi bilir.
Ben evde oturuyorum bir zahmet bana kimse gelmesin. Bukadar basıt bu.

Ah en güzelini yapmışsın, bizimkilere laf söz geçmiyor.. hani bir de bu ara yorgunluk ve uykusuzluktan bapışıklığım düştü, rahatsızım, sesim bile kart erkek gibi bi içime kaçıyor bi gürlüyor.. ondan bile çekinmediler, hiç öpüşmeyelim temassız görüşelim dediler.. e ben napayım daha, hem ölmekten ödleri patlıyor hem de el yıkamaktan başka hiçbir tedbirleri yok. Yaşları da 66 bu arada ay yüne afakanlar bastı..

Cozumu opusmemek olsa herkes herkesle gorussun opusmesın el sıkısmasın otursun eglensin keyfine baksın ozaman.
Herkes evınde kalsın deniyor basit ve anlasilir bir cumle, bunun nesini anlamıyorlar bilmiyorum.
Insallah senden uzak dururlar bir daha gelmezler.

Arkadasim ne temizliği ne köyü allah askina? Bu izinler siz köye gidin gezin tozun diye mi verildi? Bu izinler bacağınızı kırıp kendi evinizde oturun diye verildi. Tatil mi ettiler de köye gitmeye kalkisiyosunuz keyif başınızdan mı aşıyor?

Esinize diyeceğiniz tek laf su, ben bu salgin bitene kadar evimden cikmiyorum kimseyle de görüşmüyorum, sen de gidersen bidaha gelip bizim hayatımızı da riske atma diyeceksiniz bu kadar basit. Bu kadar geçerli bi sebep varken siz hala bahane mi ariyosunuz?

Yok ya bizim milletimiz anlamıyor akıllanmıyor hala gezme aile ziyareti pesinde. Keske bi sokaga cikma yasagi gelse de polisler de sokakta gördüklerini indirseler. Baska türlü gecmeyecek bu virüs.

Eşim tek başına çalışmasına rağmen gelmesen de iş yerindemi yatsan diyorum adama ama dip binamız diye anasıgil çıkıp geldi bugün hakkaten akıllanmazlar ya.. dikkatsizliği yüzünden korona olan da kendi başını yesin biz gibilerin suçu ne?? saçlarımı yolasım geliyor..ege nin bi köyünde muhtar amcam bağırıyodu, "dışarı çıkmaannn, candermeler dışallarda kol gezinip duru, g.tünüzü kescekler bi yakalalarsa habarınız yok, oturup durun evinizde, b.k görmüş sinek gibi çıkıp durman dışarı" diye yırtınıp duruyodu. Bi dinleyin be, bi kere de bi şeyi dinleyin..

kendimi ifade bile edemedim. sağlıkçılarımız canla başla hırpalanırken
, bilinçli bir şekilde evde kalmayı isteyen insanlar zorla maskelerle işe giderken böyle insanlar da tatil planlıyor köye mi gitsem diye bir de demiş ki her gün dağda bayırda olacak

Hahahahaha guldurdunuz benı.
Az ileride sahil var napsam cıkıp denız sahil kumsal yurusemmı acaba bende

Bizi de cagırıp duruyorlardı.bızım eve davet eden yok. eşim de ısrar etti .gittim ama 2 saat oturup ters cevap verip muhattap en az sekılde eve geldik.1 haftadır ne arayıp soruyorlar ..eşimi de devamlı uyarıyorum.eger sızın yuzunuzden korona olursam hastanelik eve dondugumde sen bu evde olmazsın.telefonda konusuyorlar.anladılar mı zannettem..bıraz daha zaman gecsın gelmeye kalkısırlar

Ya bu cahillikte degil ama artik daha ötesi bisey. Hic mi haber izlemiyorlar saglik bakanı bas bas bağırıyor evinizde durun diye. Hatta evinizde bile birbirinizle mesafeli durun diyor düşünün. Bizim insanimiz da hala yan binaya gideyim gezeyim geline gideyim köye gideyim aile ziyareti yapayım derdindeler

Benım de 15 gun oldu, hasta oldum doktora gidemedim korkudan agrı cekıp duruyorum.
Boyle ınsanlar gorunce sinirleniyorum.
Bazen biz boşuna kasıyoruz bu kadar diyorum. İki haftadır dışarı çıkmıyorum. Çocuğun aşısı yapılacak, kara kara düşünüyorum. Millet gezme derdinde.

3 kişi kalacaksınız ev daha çok kirlenecek siz gezeceksiniz kadın sizin de kirlettiğiniz evi temizlemek zorunda değil aynı evde kalınıyorsa herkes eşit iş yapmak zorunda yiyip içip gezip temizliği kadına yüklemek bencillik olur şu zamanda ihtiyaç dışı evden çıkmayın zaten insanlar gezdikçe virüs yayılmaya devam eder

Daha dün haberlerde okudum. Adam batıdaki farklı bir ilde hastayla temas ediyor, doğudaki memlketine geliyor vee adamın teması öğrenilince bütün köy karantinaya alınıyor. Virüs gezmiyor, insanlar geziyor.
Elimizin altında internet ve sosyal medya mevcutken, uzmanlar basbas bağırırken hala kalkıp memlekete gitme sevdasında millet. Cahillik başka bir şey değil.

Sağlık çalışanı yakınlarım var. Aklım çıkıyor, risk altındalar bu süreçte diye.

Kimsenin bu izinleri tatil gibi görüp gezmeye hakkı yok. İnsanlar evde kalsınlar, hastalık yayılmasın diye işe gidilmiyor. Sadece kendinizi ve yakınlarınızı riske atmıyorsunuz, anlayın bunu.

Biz bu kadar önlem alırken yakınlarımıza -başkalarının sorumsuzlukları yüzünden- bir şey olursa asla hakkım helal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…