Kocamın ailesi

Birincisi evlisiniz diye kimseniz hizmetçisi kölesi değilsiniz tabiki de saygıda kusur etmeyeceksiniz ama sizinde kendinize göre bir yaşantınız ve duygunuz var orta yolu bulmanız dileğiyle

Benım dedıgım kadınlar 35 40 yas arası hepsi egıtımlı? Onlar bile evde toplamayı karantına olarak goruyor. Bir tanesi kemoterapi gordu yıllarca bu sene cok sukur İyileşti.
En cok onun orda olmasına sasırdım. Ben gitmedim mesela.
İki muhabbet edeceksin diye hayatını riske atıyorsun benı en cok bu sasırtıyor.

Kayınvalıdenın sıze yapısmaması da sansın olmus, esının sizden uzak durdugu yerde cat kapı habıre geldıgını Dusunsene.
Evlerden ırak.

Corona olayından bahsetmeyim herkes değinmiş ama kvalideye kalmaya giden bir gelinin ya da komşunun ya da yeğenin kadın iş yaparken, çalışırken tırtıl eşelemesini doğru bulamam. Senede birkaç kez de anne yardım edebileceğim bişey var mı? ben buradayken halledelim denilebilir sanki. Demeyeceksen de evinde dur zorlayan yok ki zaten.

Merhaba bende de mart sonunda gogsumde kitle teshis edildi dr fibroadenom dedi ama 6 ay sonrasina kontrol onerdi ceviz buyuklugunde elle hissediliyor arada yer degistiriyor bazen agri yapiyor cok sık olmasa da.. bu kitleleri gecirmek icin cesitli bitkisel kurler varmis onlari duydunuz mu hic?

Alıntı Cevapla

Cok gecerli bi neden var korona var gitmeyin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…