Ayni durumdayiz canim seni cok iyi anlıyorum ama yapacak bisey yok cunku ben 2 yildir care bulamadim bak benim benim bebegim doğdu bana gorumcemim oglunjn kullanilmis elbiselerini getirdiler ki benim bebgim kiz dusun yani tek care su çalışıp paramizi kazanip bu insanlara mudara olmucaz tek care bu gibi gözüküyor diger kknulari gectim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Surekli kizlari iyidir her seyin en iyisini kizlari yapar bak ben kayseriden geldim istanbula gurbette yim ailem.uzakta kendi kizi asagi sokakta oturuyor annesinde yiyip iciyor sadece yatmaya evine gidiyo ama hala bana onu ovuyo ya zaten butun islerini sen yapiosun ama iste anlatamiyosun malesef offff bendr cildircam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kullanılmış kıyafetleri getirmesi sorun değil bana göre mutlaka akrabalarından birilerinin çok az giydirdiği belki giydirmediği kıyafetlerdir ne var bunda zaten çocuklar çabuk büyüyorlar çocuğun yediği helal giydiği haram derdi annem. Mutlaka birşeyler de yapmıştır. Olaibilir kızına yapabilir ama o el evinde sonuçta. Eşinin ailesine karşı mahçup olmasını istemeyebilir. Sizin durumunuz varsa neden beklenti içindesiniz maddi yardım etmeyince sevgi saygı bitiyor mu her şeyden önce eşinizin ailesi eşinizi dünyaya getiren bu yaşa kadar büyüten bir insan sizinde anneniz yardım etmese ve bu yüzden eşiniz görüşmek istemese hoşunuza gider mi ayrıca kızının ev aldığını söylemesi ile nispetin ne alakası var tabii ki söyleyecek saklayacak mı. Zaten duyacaktınız. Hem kendi oğluna nispet yapar mı anne oğlum alamadı gibisinden çok saçma bence kendi kendinizi doldururyorsunuz beklentilerinizi az tutarsanız sorun yaşamazsınız her zaman diyorum karı koca ilişkisi iyiyse gerisini boşverin onu yapmadı bunu yapmadı yapmazsa yapmasın.
hemen hemen her bayan benimle aynı kaderi yaşıyormuş anladımki Allah muhtaç etmesin onlara eşime buarada söyledim odaannesinesöyledi ve sonuç annesi eşimle tartıştı yüzüne kapattı teli :) çok sever oğullarını üzülmeleri umrunda bile olmaz
ihtiyacımız yok şükür ama arayıpta yok tşk etsenize yok zaten herşeye bahane bulursunuz gibi veryansınlar ediyor kızına gelince yapacam tabi edecem tabi yapsın ama banada yapıyormuş gibi bişeyler beklemesi devamlı arayıp dert anlatması kızlarını övmesi beni deli ediyor
siz epey yüz göz olmuşsunuz sanırım. kayınvalidem beni arayıp kızını övemez öyle bi sohbet ortamına girmem. hal hatır sorarım resmi fakat sıcak bi şekilde. çok uzatmadan da kapatırım tel.u. hediye konusuna gelince size yolladıklarını bunlar uymadı anne diyerek geri yollayın ihtiyacı olan birileri varsa verin yazık olmasın deyin.kızına aldıklarına da karışamazsınız takmayın kafanıza. ideal kayın valide sizin hayatınıza müdahil olmayandır. size karışmıyorsa başka beklenti içine girmeyin.
Evli değilim ama niye başkasından bi beklenti içine giriliyor. Beklenti içine girilip karşılığını da göremeyince üzülüyosunuz. Ne gerek var kocaniz evinizle ilgilenip sizin ihtiyacınızi karşılıyorsa ne mutlu size. Kaynananiz da tabi kızı ilgilenecek daha sık görüşecekler. Onunla ilgili bişey anlattığında he deyin ne güzel deyin geçin herkesin evi kendine. Evdeki mutluluğunuza bakın. Eminim bu konuları eşinize de yansıtıyor olabilirsiniz yansıtmayın huzurunuz kaçar.