uzun zamandan sonra derdimi anlatmak istedim sorun eşimin ailesi çocuğuma kullanılmış kıyafet yollamasını mı desem bize gelince param yok ama görümcemin çocuğuna altınlar almasını mı desem görümcem ev almış aramış sanki nisbet yapar gibi ev aldılar biliyomusun diyor çıldırmayayımda ne yapayım söyleyin bana
hepaynı şeyi yapıyor kızlarını övüyor ama biz bişey isteyince yada diyince bende yok diye ağlıyor meselakızının çocuğuna altın almış benimkine kullanılmış kıyafet yolladı normalmi sizce
ihtiyacımız yok şükür ama arayıpta yok tşk etsenize yok zaten herşeye bahane bulursunuz gibi veryansınlar ediyor kızına gelince yapacam tabi edecem tabi yapsın ama banada yapıyormuş gibi bişeyler beklemesi devamlı arayıp dert anlatması kızlarını övmesi beni deli ediyor
evet hediye yolladı benim kızıma hiç bişey takmadı kendileri kendi kızı sonradan doğum yaptı anında taktı altınları benimkine kullanılmış kıyafet bulup yolladı
Eğer kocaniz calisiyorsa kayinvalideden niye bir şey istiyorsunuz ki sizin kendinizi geçindirme sorumlulugunuz size ait olmali değil mi ?
Hediye.de onların ayibi yapacak bir şey yok zorla değil ki bu isler..
Evinizde ki huzurunuzu bozmuyorlarsa evmis altinmis kiyafetmis takmayin..
Cocugunuza altininizi da alirsiniz kendinize evde alirsiniz , kiyafette ihtiyaciniz mi var ki medet umuyorsunuz ??
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?