Kocamın ailesiyle çok yakın

Daha dün bir bugün iki herşeyde söylenmeye başlamış.
Ailecek adamın hayatını kolaylaştırmışsınız iyice tepenize çıkmış.
Evlenmeseymiş batıya gitseymiş siz istediğini yapmadığınız sürece söylenecek sizi down edip istediğini yaptıracak böyle alışmış.
Haftasonu anasına mı gidecek arabanı verme kendine plan yap sahiplenmesin o ksdar her boka söylenecek diye korkundan sürekli altında verme bence memur maaşı var şeyi var.
Sende daha şimdiden söylenmesin yeter ki diye korku oluşmuş.
4 5 ay ver düzeldi düzeldi düzelmedi yoluna baksın

Naçizane tavsiyem takılarınızı evde tutmayın adınıza bankada kasa kiralayın

Takıları vermemekle çok iyi yapmışsın. Bir de çıkıp takı ile araba alalım yükseltelim demez inşallah. Ailesi de belli bir ekonomik düzeyde olduğu için şu an eşinin maaşı onlara çok fazla geliyor ve eşin de kendini sürekli destek olmak zorunda hissediyor. Ailesidir yardım etsin ama bu senin maaşın ile ev geçindirmeye dönmesin. Ya da sen kendi maaşının tasarrufunu kendin yap. Sen de madem kendini güvenceye al. Bireysel emeklilik olur aylık kenara altın alıp koymak olur. Ama sende olsun. Ben gidip gelme konusundan daha çok maddiyata takıldım. Ailen onaylamadığı halde ne kadar destek olmuş ama eşin bunun kıymetini bilmeyip size giderken benzinin lafını ediyor hem de araba bozuldu diye trip atıyor. İlginç.

Çok normal ama yine de siz bilirsiniz.

Zamanla hepsi düzeliyor. Yeter ki düzeltirken kalp kırmayın. İyi insanlarsa ileşiminizi güzel tutablirsiniz.

Eş ailesi diye düşman olmaya ipleri koparmaya gerek yok.

Zamanla zamanla düzeninizi kurarsınız onlar da alışır ama dediğim gibi Burdan aldığınız akıllara ile asıp kesmeye gerek yok.

Eşiniz de size ısınacak başbaşa kalmak isteyecek. Bu iki kişinin isteği ile olunca sreç daha da kısalıyor.

Balayı yapmak, yalnız kalıp birbirinize alışmak,kaynaşmak varken ilk günden aileci oluşunu göstermiş. Kavga ederek, sorun çıkararak eşi kendinizden uzaklaştırıp anne babasına daha çok itersiniz. Evlenince daha kıymetli oluyor oğluşları

O şimdi bilezikleri ver arabayı büyütelim yada bana alalım diyecektir. Çünkü araba bekarlıktan kalma böyle üstüne rahat çözemeyeceğini hesaplar, uyanık bir tip belli. Sakın sakın böyle hatalar yapmayın. Tamamen güvenene kadar maddi açıdan destek olmayın. Adam astsubay ama bu yaşına kadar altına araba almadıysa ailesi sağlam yiyicidir. Yemeye de devam etmek isteyecekler adamın tutumundan emin olana kadar vermeyin bir şey. Bana ne yazık ki maaşınıza gelmiş gibi geldi.
Ve yaşınız da henüz ufak sakın düzelir diye çocuk yapmayın. Önce iki sene adamı gözlemleyin. Çekirdek ailesini bilecek bir adam değilse çocuksuz boşanmak en güzeli. Bir ömür bu aileyle muhatap olmak da kötü bir şey.

Allah aşkına neresi normal. 12 günlük evlilikte sürekli ailesine gitmek istemesi normal mi?
Ben böyle bir şey ne gördüm ne duydum.
Üç günlük balayına karısının bekarlık arabasıyla gidip ailen bozdu demiş, benzin hesabı yapmış.
Adam maddi açıdan ben sorunluyum diye bağırıyor. Yeni evli bir adamın 10 günlük karısıyla baş başa olmak yerine anam da anam demesi de normal değildir

Urfa asayişi yoğun batıya giderdim mi istesem diyor ? Sanki oralar çok sakin Tam manipülatif hareketler. Sakın inanmayın Zaten tampon bölgesi bir yere tayin görecekti eninde sonunda. Hazır Urfayı aradan çıkarmış işte. Ayrıca evlenmeseydi batıya gitseydi en azından anneme gidelim diye tutturmazdı. 3 yıllık personel geçen sene Şırnak’ta kendi neden orada mahrumiyette parasını kenara koyamamış. Biraz gözü açık bir eşin var bence. Maddi konularda dikkat et

Bekarken anasının yüzüne bakmazlar. Evlenince karım anamın dibinde olsun. Kendi gitsin o zaman karısını sürüklemesin.

Ya size kıyamam ,
Çok küçüksünüz henüz .

Yaptığınız hataları ve tavizleri toyluğunuza veriyorum .

Böyle insanlar malesef hanımefendilikten anlamıyor .

Aileniz ne güzel okutmuş . Asla yüz vermeyin bu adama ve ailesine .
Paranızı da vermeyin . Arabanızı da .

Sınırları net çizin . Ve sınırlar konusunda taviz vermeyin . Kendinize planlar yapın .
Ona bağlı ve bağımlı asla olmayın .

İşine gelirse ne ala . Gelmezse de çok küçüksünüz , hayat bu adam(!) ile geçmez.

Yol verin .

Evet en çok da arabasının bile olmamasına şaşırdım ben de. Demek ki ne kazansa ailesine gönderdi. Bu kadar yemeye alışan aile de kolay kolay peşlerini bırakmaz. Aile de ıh öğretmen gelin aldık çift maaş arabası da var. Ne yeriz ama diyorlardır eminim.
Konu sahibi sakın sakın para yedirme bunlara ben buradan sinir oldum

İnsan hiç değilse bir uzman kasa Honda alırdı sksksk

Maaşını bu adama vermiyorsun değil mi canım? Aman diyeyim çocuk yapma. Elalem ne der diye baskı var diye evlenmişsin, elalem ne der bosanamam diye düşünme sakın eğer öyle bir karar alırsan tabii. Evleneli 2 hafta olmuş ne annesi ya, pis herif.

Khomyuk çok haklı bu adam Parana gelmiş sakın arabanı satma. Bak haftaya başlar bu araba bozuk yenisini alalım demeye. Aman ha, evlilikte alınan mallar ortak biliyorsun.

İnsan iki haftalık evlilikte evden çıkmaz,karısının dibinde gezer, buradan bile adamın ne için evlendiği apaçık belli anlayana işte.......

Kesinlikle çocuk yapma uzun bir süre
Arabayı sürekli veremem km si düşünce ucuza gider diyebilirsin bu senin hakkın. Alırken beş kuruş mu verdi?
Ayrıca 15 gunluk evlilikte cinsellik çok yoğun olur ve adamın aklına annesi gelmemesi lazımdı.

Aynen sakın araba satma. Sonra uğraşır durursun.

Şimdiden kararlarını ve düşüncelerini söylemekten çekinme onun ailesi ailede seninki aile değilmi lafını ediyor bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…