- 4 Nisan 2024
- 1.098
- 1.040
- 53
Daha dün bir bugün iki herşeyde söylenmeye başlamış.O da beni sevdiği için urfaya gelip katlandığını oysaki batıya giderek çok güzel bir bekar hayatı olacağını anlatıyor. Urfa asayişi kalabalık diye her gün dinliyorum . Oysaki ben de burda görev yapıyorum. İstemede kahve dokunuyor diye çikolatalı süt vermiştim. Haklısınız galiba her şeyini kolaylaştırarak bk yedim.
Naçizane tavsiyem takılarınızı evde tutmayın adınıza bankada kasa kiralayınÜç yıllık. Jandarma astsubay . Kendi kazandığı ile bu zamana kadar ailesine yardım etmiş. Evlerine doğalgaz çektirmiş vs vs . 150 gram takı taktı kendi yaptı . Ben de takılarımı vermedim. Salak ben bana kalsa verirdim de sonra gözüm açıldı. Annesi üç çeyrek taktı verdin ikisini arabayı yaptırsın diye
Takıları vermemekle çok iyi yapmışsın. Bir de çıkıp takı ile araba alalım yükseltelim demez inşallah. Ailesi de belli bir ekonomik düzeyde olduğu için şu an eşinin maaşı onlara çok fazla geliyor ve eşin de kendini sürekli destek olmak zorunda hissediyor. Ailesidir yardım etsin ama bu senin maaşın ile ev geçindirmeye dönmesin. Ya da sen kendi maaşının tasarrufunu kendin yap. Sen de madem kendini güvenceye al. Bireysel emeklilik olur aylık kenara altın alıp koymak olur. Ama sende olsun. Ben gidip gelme konusundan daha çok maddiyata takıldım. Ailen onaylamadığı halde ne kadar destek olmuş ama eşin bunun kıymetini bilmeyip size giderken benzinin lafını ediyor hem de araba bozuldu diye trip atıyor. İlginç.Üç yıllık. Jandarma astsubay . Kendi kazandığı ile bu zamana kadar ailesine yardım etmiş. Evlerine doğalgaz çektirmiş vs vs . 150 gram takı taktı kendi yaptı . Ben de takılarımı vermedim. Salak ben bana kalsa verirdim de sonra gözüm açıldı. Annesi üç çeyrek taktı verdin ikisini arabayı yaptırsın diye
Çok normal ama yine de siz bilirsiniz.Yani şöyle hem maddi olarak hem manevi olarak yardımcı oluyor . Ben bu durumu kabul ederek evlendim. Ancak engel durumu hayatını devam ettirebilmesine engel değil. Kayınvalidem görümcelerim kaynım var aynı evde yaşıyorlar. Beni rahatsız eden durum bu kadar yeni evliyken sürekli beraber olmak istemeleri
Balayı yapmak, yalnız kalıp birbirinize alışmak,kaynaşmak varken ilk günden aileci oluşunu göstermiş. Kavga ederek, sorun çıkararak eşi kendinizden uzaklaştırıp anne babasına daha çok itersiniz. Evlenince daha kıymetli oluyor oğluşlarıKızlar merhaba. Burayı yeni açtım yeni kullanıcıyım. Konu hakkında daha önce başlık açılmış mı bilmiyorum.
Ben yeni evliyim. Aslında nikahımız nisanda oldu ama 8 ağustosta evlendik. Evlendiğimizden bu yana eşimin şehir dışında yaşayan ailesine sürekli gidiyoruz ve bu durum artık beni rahatsız etmeye başladı. Onlara gittiğimizde annesi sürekli kalın diye ısrar ediyor ancak iki haftalık evliyiz nerdeyse ve eşimle baş başa vakit geçirmek istiyorum. Eşime bu konuyu açtığımda annesinin kötü niyetli olmadığını belirtiyor sen üzülme takma benim dediğim olur gideceğiz dedim sustu diyor. Ancak eşime susuyor benle yalnız kalınca niye gidiyorsunuz diye beni vır vır yiyor. Çok sıkıldım. Ailem daha uzakta şehir dışında . Ben öğretmenim okul açılsa da kurtulsam diye düşünüyordum ki eşim ben giderim dedi . Ben de o araba su mu yakıyor diye kavga ettik ( arabanın yakıtından yakınmıştı bi ara benim aileme gelince her şeyi yakınıyor ) . Eşimin babası engelli bize daha gelmediler ama sürekli onlara gitmemizi bekliyorlar. Bu durumu nasıl aşabiliriz? Sabırlı bir insanım ama sinirliyim de aynı zamanda. Sinirimin eşimle aramızı bozmasından endişe ediyorum. Bu durumu yaşamış olanlar nasıl aştınız yardım eder misiniz?
O şimdi bilezikleri ver arabayı büyütelim yada bana alalım diyecektir. Çünkü araba bekarlıktan kalma böyle üstüne rahat çözemeyeceğini hesaplar, uyanık bir tip belli. Sakın sakın böyle hatalar yapmayın. Tamamen güvenene kadar maddi açıdan destek olmayın. Adam astsubay ama bu yaşına kadar altına araba almadıysa ailesi sağlam yiyicidir. Yemeye de devam etmek isteyecekler adamın tutumundan emin olana kadar vermeyin bir şey. Bana ne yazık ki maaşınıza gelmiş gibi geldi.Üç yıllık. Jandarma astsubay . Kendi kazandığı ile bu zamana kadar ailesine yardım etmiş. Evlerine doğalgaz çektirmiş vs vs . 150 gram takı taktı kendi yaptı . Ben de takılarımı vermedim. Salak ben bana kalsa verirdim de sonra gözüm açıldı. Annesi üç çeyrek taktı verdin ikisini arabayı yaptırsın diye
Allah aşkına neresi normal. 12 günlük evlilikte sürekli ailesine gitmek istemesi normal mi?Çok normal ama yine de siz bilirsiniz.
Zamanla hepsi düzeliyor. Yeter ki düzeltirken kalp kırmayın. İyi insanlarsa ileşiminizi güzel tutablirsiniz.
Eş ailesi diye düşman olmaya ipleri koparmaya gerek yok.
Zamanla zamanla düzeninizi kurarsınız onlar da alışır ama dediğim gibi Burdan aldığınız akıllara ile asıp kesmeye gerek yok.
Eşiniz de size ısınacak başbaşa kalmak isteyecek. Bu iki kişinin isteği ile olunca sreç daha da kısalıyor.
Allah aşkına neresi normal. 12 günlük evlilikte sürekli ailesine gitmek istemesi normal mi?
Ben böyle bir şey ne gördüm ne duydum.
Üç günlük balayına karısının bekarlık arabasıyla gidip ailen bozdu demiş, benzin hesabı yapmış.
Adam maddi açıdan ben sorunluyum diye bağırıyor. Yeni evli bir adamın 10 günlük karısıyla baş başa olmak yerine anam da anam demesi de normal değildir
Giderken de ama karısının arabasına güvenip gidecek.Bekarken anasının yüzüne bakmazlar. Evlenince karım anamın dibinde olsun. Kendi gitsin o zaman karısını sürüklemesin.
Ya size kıyamam ,Kızlar merhaba. Burayı yeni açtım yeni kullanıcıyım. Konu hakkında daha önce başlık açılmış mı bilmiyorum.
Ben yeni evliyim. Aslında nikahımız nisanda oldu ama 8 ağustosta evlendik. Evlendiğimizden bu yana eşimin şehir dışında yaşayan ailesine sürekli gidiyoruz ve bu durum artık beni rahatsız etmeye başladı. Onlara gittiğimizde annesi sürekli kalın diye ısrar ediyor ancak iki haftalık evliyiz nerdeyse ve eşimle baş başa vakit geçirmek istiyorum. Eşime bu konuyu açtığımda annesinin kötü niyetli olmadığını belirtiyor sen üzülme takma benim dediğim olur gideceğiz dedim sustu diyor. Ancak eşime susuyor benle yalnız kalınca niye gidiyorsunuz diye beni vır vır yiyor. Çok sıkıldım. Ailem daha uzakta şehir dışında . Ben öğretmenim okul açılsa da kurtulsam diye düşünüyordum ki eşim ben giderim dedi . Ben de o araba su mu yakıyor diye kavga ettik ( arabanın yakıtından yakınmıştı bi ara benim aileme gelince her şeyi yakınıyor ) . Eşimin babası engelli bize daha gelmediler ama sürekli onlara gitmemizi bekliyorlar. Bu durumu nasıl aşabiliriz? Sabırlı bir insanım ama sinirliyim de aynı zamanda. Sinirimin eşimle aramızı bozmasından endişe ediyorum. Bu durumu yaşamış olanlar nasıl aştınız yardım eder misiniz?
Evet en çok da arabasının bile olmamasına şaşırdım ben de. Demek ki ne kazansa ailesine gönderdi. Bu kadar yemeye alışan aile de kolay kolay peşlerini bırakmaz. Aile de ıh öğretmen gelin aldık çift maaş arabası da var. Ne yeriz ama diyorlardır eminim.Urfa asayişi yoğun batıya giderdim mi istesem diyor ? Sanki oralar çok sakinTam manipülatif hareketler. Sakın inanmayın Zaten tampon bölgesi bir yere tayin görecekti eninde sonunda. Hazır Urfayı aradan çıkarmış işte. Ayrıca evlenmeseydi batıya gitseydi en azından anneme gidelim diye tutturmazdı. 3 yıllık personel geçen sene Şırnak’ta kendi neden orada mahrumiyette parasını kenara koyamamış. Biraz gözü açık bir eşin var bence. Maddi konularda dikkat et
İnsan hiç değilse bir uzman kasa Honda alırdı skskskEvet en çok da arabasının bile olmamasına şaşırdım ben de. Demek ki ne kazansa ailesine gönderdi. Bu kadar yemeye alışan aile de kolay kolay peşlerini bırakmaz. Aile de ıh öğretmen gelin aldık çift maaş arabası da var. Ne yeriz ama diyorlardır eminim.
Konu sahibi sakın sakın para yedirme bunlara ben buradan sinir oldum
İnsan iki haftalık evlilikte evden çıkmaz,karısının dibinde gezer, buradan bile adamın ne için evlendiği apaçık belli anlayana işte.......Maaşını bu adama vermiyorsun değil mi canım? Aman diyeyim çocuk yapma. Elalem ne der diye baskı var diye evlenmişsin, elalem ne der bosanamam diye düşünme sakın eğer öyle bir karar alırsan tabii. Evleneli 2 hafta olmuş ne annesi ya, pis herif.
Aynen sakın araba satma. Sonra uğraşır durursun.Maaşını bu adama vermiyorsun değil mi canım? Aman diyeyim çocuk yapma. Elalem ne der diye baskı var diye evlenmişsin, elalem ne der bosanamam diye düşünme sakın eğer öyle bir karar alırsan tabii. Evleneli 2 hafta olmuş ne annesi ya, pis herif.
Khomyuk çok haklı bu adam Parana gelmiş sakın arabanı satma. Bak haftaya başlar bu araba bozuk yenisini alalım demeye. Aman ha, evlilikte alınan mallar ortak biliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?