kocamin aramasi icin dua bekliyorum ne olur

Yapamiyorum artik ozledim 2 senelik yuvamizi dagittilar ailesi ben ne yaptim hep iyi davrandim ama ne oldu suclu ben oldum

neden kocan aramıyor ki kavga mı ettiniz sen ara .allah yardımcın olsun inşallah arar.ama kimse için nolursa olsun canına kıymaya inan degmez ıntıhar fılan düşünme böyle şeyler.intihar eden direk cehenneme gidiyormuş allaha isyana giriyormus affedilmeyen günahmış bunlar gelsin aklına.niye onun yüzünden cehenneme gidicen.unutma o bir erkek ve erkekler biraz duygusuz olur genelde.değmez yani.

Yapamiyorum artik ozledim 2 senelik yuvamizi dagittilar ailesi ben ne yaptim hep iyi davrandim ama ne oldu suclu ben oldum

eşinde sevgi kalmamışsa yapılacak bişi yok bence
sende vazgeç artık. ailesi istediği kadar kötü olsun
eşinde iş olması lazım:34:

bak o sensizlikten bişi kaybetmemiş, sen neden kaybedesin?
değen birine çek acını.

Son düzenleme:
Yok canim kavga etmedik biliyorum ama cok ozledim ben onu cok sevdim o benim ilk ve son erkegimdi ama yok simdi onsuz yasanilmiyor gercekten ceken bunun acisini bilir

Kusura bakmayın ama buraya ne zaman baksam hep aynı başlığı görüyorum, bugün bir bakayım dedim. İnsanlardan dua istiyorsunuz iyi hoş edelim de, siz isyan ediyorsunuz, intiharı düşünüyorsunuz. Nasıl olacak bu iş? Duadan önce inanmak lazım, her şeyin Allah'tan olduğuna, çözümün de ondan geleceğine, en başta da bu canın emanet olduğunu bilmek lazım galiba. Bu kadar özlediyseniz de siz arayın kocanızı. Ama hepsinden önce kendinize hakim olun ve inanın. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Yok canim kavga etmedik biliyorum ama cok ozledim ben onu cok sevdim o benim ilk ve son erkegimdi ama yok simdi onsuz yasanilmiyor gercekten ceken bunun acisini bilir

Hz.Mevlana(KS)'dan.. Allah der ki: ''Kimi benden çok seversen,onu senden alırım '' Ve ekler:''Onsuz yaşayamam deme,seni onsuzda yaşatırım."

canım evli değilim ama hepimiz deli divane gibi sevdiğimiz insanlardan ayrıldık ne gözyaşları döktük ama şimdi hiç birinden eser yok.. unutluyor bir şekilde bu kadar paralamaya gerek yok ki...

Back
X