Kocamin arkadasiyla yazistiklari..

Bencede söyle tepkini ortaya koy yoksa ilerde daha farkli durumlarla durumu ilerletir.tesadufen msjlari gördüğünü söyle bir bahane üret ama yinede tepkini ortaya koy!!

Tipik ben capkin ve gozde erkegim halleri.. Hava atmis kendince.. Ciddi bir durum yok bence canını sıkma.

Sessiz ol izle bir sure, mesajlar, aramalar, sosyal medya..

Simdi belli edersen bişeyler yapacagi zaman cok dikkat eder, acik vermez hic anlamazsin...

Eski eşim aklıma geldi
Ben kucağımda bebek kocamın dişi ağrıyor duramıyor diyip gecenin bir vakti onu ikna edip hastaneye gitmiştik
Daha sonra aynen sizin gibi arkadaşıyla mesajlaşmasını okumuştum
Abi dişçi hatun taşdı taş diye
Karın seni bebekle kapıda beklesin sen içerde dişçiye asıl
Çok iğrenç bu erkekler
Ben okuduğumda bu ne bu ne rezillik diye sormuştum tabi beyefend, üste çıkmaya çalışmışdı şaka diye
Sonuçta eski koca oldu zaten

Aklıma geldi şimdi senin yazını okuyunca kardeşim gönlünden ne geçiyorsa yap istersen at kafasına böyle adamlardan koca moca olmuyor :KK62:

Güven kontrole tabidir arkadaşlar yapcam birşey yok kurcalamam diyen nadirdir soyle tabiki ben olsam gözünü oyar eline verirdim çoktan iyi dayandin kac saattir dese ne olcak kurcalarim diceksjn altta kalmicaksin aynen öyle devam etceksin üste çıkmasına izin vermeyeceksin k parlar kafasını gözünü bakismis bide aldatmanın çeyreği bu zaten gözle aldatma

eşinizin ruhunda hovardalık,çapkınlık,abazalık,şerefsizlik,haysiyetsizlik...daha sayamadığım birçok nitelik yatıyor.
sakın görmezden gelmeyin.

Ben karıştırırım anasını ağlatırım o telefonun google geçmişine bile bakarım..
Güvenirmiyim güvenirim ama arkamdan bişey dönerse bilmek isterim.
ayakta uyuyor benim hatun hesabına almasın..
Senin olaya gelince herkes bişey demişte bakmayanı zor bulursun, senin safta hem bakmış hem yaymış üstünede yakalanmış acemi olduğu burdan belli.

telefonuna bişey bakmak için alırmış gibi yapın sonrada o sıra farketmiş gibi söyleyin yüzüne utanma varsa utanır..Madem mini etek demiş sizde giyin ki görsün nedense kendi eşleri giysin istemezler..bu erkekler hep mi böyle olur iradesizler.

Merhaba,

Bir bucuk senedir evliyim ve aslinda mutlu bir evliligimiz var.. Biraz önce esimin en iyi arkadasiyla yazistiklarini okudum.. Gecenlerde baska bir sehire gezmeye gitmistik onu yazismilar.. Kizlari görcektin hepsi mini birisiyle bakistik tarzinda seyler yazmis.. Sinirim bozuldu.. Sizce bunu ona söylemelimiyim? Söylersem telefonumumu karistirdin diyecek.. Ama söylemeden de duramam nasil yapmaliyim
Göz tiryakiliği haline getirip bunu millete anlatabiliyorsa siz bunu dile getirseniz ne değişir? Ayrılmalısınız bence midesiz Ada'm.

Merhaba,

Bir bucuk senedir evliyim ve aslinda mutlu bir evliligimiz var.. Biraz önce esimin en iyi arkadasiyla yazistiklarini okudum.. Gecenlerde baska bir sehire gezmeye gitmistik onu yazismilar.. Kizlari görcektin hepsi mini birisiyle bakistik tarzinda seyler yazmis.. Sinirim bozuldu.. Sizce bunu ona söylemelimiyim? Söylersem telefonumumu karistirdin diyecek.. Ama söylemeden de duramam nasil yapmaliyim

Neden bu kadar arada kaldın ki ben olsam okuduğum anda söylerdim çünkü baya sinir bozucu yok minimis yok bakismismis :sinirli: soylemelisin

Okuduğunuzu söylemeyin haklıyormuş haksız konuma düşersiniz, laf arasında "Can'ım Bi etek gördüm cok beğendim ama biraz fazla miniydi alamadım sonuçta ortalık evli bekar kendine bakmaksızın milletin karısına kızına yiyecek gibi bakan ahlaksızlarla dolu diye düşündüm" deyin. Hem biri bakıp iç geçirse esi, sevgilisi varsa onun adına cok üzülürüm diye ekleyip iyice utandırın. Belki bundan sonra en azından onla bunla böyle muhabbet yaparken dikkat eder, sizin de saf salak olmadığınızı anlar.

Okuduğunuzu söylemeyin haklıyormuş haksız konuma düşersiniz, laf arasında "Can'ım Bi etek gördüm cok beğendim ama biraz fazla miniydi alamadım sonuçta ortalık evli bekar kendine bakmaksızın milletin karısına kızına yiyecek gibi bakan ahlaksızlarla dolu diye düşündüm" deyin. Hem biri bakıp iç geçirse esi, sevgilisi varsa onun adına cok üzülürüm diye ekleyip iyice utandırın. Belki bundan sonra en azından onla bunla böyle muhabbet yaparken dikkat eder, sizin de saf salak olmadığınızı anlar.

Giy mini eteğini ben markete gidiyorum de hazırlan çık dışarı . Nereye bu kılıkla derse milletin karısına kızına kardeşine bakıp uçkur düşkünü sülüklü arkadaşlarına dedikodusunu yapıyosun hadi benimde dedikodumu yap yiyosa de !! adam olup kendi karısına baksın !
Konu sahibi gücenme ama eşin abaza maalesef !

:oha:adamın gözler fıldır fıldır dönmüş arkadaşına da bahsettiğine göre karı kız muhabbetleri oluyor demek ki:sinirli::sinirli:

Back
X