Kocamin arkadasiyla yazistiklari..

Yanında telefonunu karıştır niye karıştırıyorsun derse niye rahatsız oluyon benden gizledigin biseymi var de karıstırırken o mesaji oku gerisini sen halledersin

Hemen göster mesajı ve "bu nasıl bir abazalik sen ne iğrenç biri oldun midemi bulandırıyorsun"de..
Ve sana dokunmasına bile izin verme bir müddet.
Sen yazsan bir arkadaşına "Ayyy çok yakışıklı kaslı herifler vardı hepsiyle bakıştık öldüm bittim üff "diye o ne derdi sana birde onu sor bakalım. .

Telefonu karıştırdığin icin suçlu olabilirsin,o nedenle takipte kal erkek milleti beynini bir yere kadar kullanir ve illa ki acik verecektir

Minicik bir etek giyinip kocanla gezmeye çık, birkaç Ada'mla da bakış....
Ne yapacak bakalım...

Ya bu eşler arasında telefon karıştırmak neden bu kadar tuhaf yani oturup eline almak kurcalamanın nesi var böyle saçma bişey yok ya. Bi gün olsun telefonumu neden eline alıosun kurcalıosun lafı etmemiştir bende öyle.

Hahahaha kendini aklama savaşı yerine telefonumu karıştırdın kavgası edecek haa.
İyi cesaret valla.

Telefonumu niye karıştırdın dediği an ağzına sokarım o telefonu.
Gerizekalı abaza derim bir de.

İş mahkemeye kadar giderse telefonu kariştirdigi icin konu sahibi suclu cikabilir yani avukat degilim tabi ki ama bilgim bu sekilde

Böyle bişey hissettin mi peki o gün?

Erkekler çok komplex değiller bazen olduklarından farklı gözükmeye çalışıyorlar amaç ne bilmiyorum :KK43:

Eşimin telefonunda bi erkek grubu var sirf boş muhabbet. arada kurcalıyorum seviye düşük. eşim tuhaf bisey yazmıyor çok şükür. ama o durum olabilir eşiniz de belki diğerleri yapıyorsa biseyler altta kalmamak için uydurmuş olabilir.

Cok mantıksız biliyorum ama onlar da cok mantık olduğu soylenemez :süslü:

Mini giyen kızlara ben de bakıyorum.Bakmamak mümkün mü ?Boşanmayacaksam hiç bir şey demezdim ben .

İş mahkemeye kadar giderse telefonu kariştirdigi icin konu sahibi suclu cikabilir yani avukat degilim tabi ki ama bilgim bu sekilde

Hayır eşler arasında böyle bir şey söz konusu değil, pekala da delil olarak sunulabilir, suçlu filan da çıkmaz.
Avukat değilim ama eminim (Avukattan alınmış bilgi)

Yanımdakini nereye baktığını çaktırmadan ystalıkla takıp ederım,ve varsa falsosu bır daha görüşmem,ki geçende yaptım,abım yada normal arkadşaımda olsa uyarırım,bunun hoş birşey olmadığını anlatırım,ama özel biri ise ağZımı bile yormam,o adam benım için biter,

Bakilabilir anliktir. Ama bu bakistik diyor. Bakismak icin bayagi uzun sure kesmesi gerekir bence..

Kadın olarak böyle ayırıyoruz. Erkekler ( hepsi değil) anlık bakma gibi bir kelime tasimiyorlar haznelerinde.

Gayette iyi bakisiyorlar.

Onayladigim için değil, normal gördüğüm için asla değil, " aman erkeklerin hepsi bakıyor " diye düşündüğüm için asla değil sadece " ayrilmalisin " denildiği için yazdım.

Hiç kimse kolay kolay evliliğini bu cümle için bitirmez bitiremez. Erkeklerde bitiremez. Olay çıkarır ama bitirmez.

Senin ağzını ne söyler arkadaş kocanın yaptığının yanında telefon karıştırmak da suçmu be. Elin karılarına kızlarına bakıp kesicek, hemde benim yanımda, bide marifet gibi anlatacak benzin dökerek yakarım adamı yeminle...

Hemen göster mesajı ve "bu nasıl bir abazalik sen ne iğrenç biri oldun midemi bulandırıyorsun"de..
Ve sana dokunmasına bile izin verme bir müddet.
Sen yazsan bir arkadaşına "Ayyy çok yakışıklı kaslı herifler vardı hepsiyle bakıştık öldüm bittim üff "diye o ne derdi sana birde onu sor bakalım. .

Bence bu arkadaşın yazdığı cümleyi eşinize gönderin,sonra o okuyunca "ay sana mı gönderdim, Ayşe'ye ( artık yakın arkadaşınız kim varsa) ona gönderecektim pardon canım yaa" deyin :işsiz:

Back
X