- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
- Konu Sahibi samantha1234
-
Hidrofobikse o halde lipofiliktir zeytinyağına yatırsınlarhidrofobik koca yapmışlar :) tavsiye olarak bol bol ıslak mendille silinse bide şimdi kuru şampuanlar çıktıya onlardan alın bari. ben olsam araba fırçasıyla köpürtüp hortumla yıkardım ama :) şaka bi yana gerçekten su dan mı korkuyor baya psikolojik bir rahatsızlığı mı var ki?
Sahtenınde böylesı ama ugrascak bişeyi yok belli bos işler peşinde.. suan dısardan takıp edıyodur belkıdeYahuu ne anlarlar sahte konu açmaktan, hiiçç aklım ermiyor.
hahaha evet bu konu sahteyim de sahteyim diye basbas bağırıyorSahtenınde böylesı ama ugrascak bişeyi yok belli bos işler peşinde.. suan dısardan takıp edıyodur belkıde
Büyk ihtimal hayal gücüyle gurur fln duyuyodur:)Sahtenınde böylesı ama ugrascak bişeyi yok belli bos işler peşinde.. suan dısardan takıp edıyodur belkıde
Neyin kafasiysa bu:dBüyk ihtimal hayal gücüyle gurur fln duyuyodur:)
Onu ben bilmiyorummhahaha evet bu konu sahteyim de sahteyim diye basbas bağırıyor
sahte konular arasında fetibörü tek geçerim
Hep uyuyamamaktam. Neyse bana iyi oluyo renk katıyo günüme:)Neyin kafasiysa bu:d
o neydikihahaha evet bu konu sahteyim de sahteyim diye basbas bağırıyor
sahte konular arasında fetibörü tek geçerim
Bende bilemedim onuo neydiki
Ahahaha güle güle bi hal oldum. İnsanlar neler yasıyor karavanlaaar kokulaaar banyo için ağlayanlaar. Hayatım cok rutin ahahahah:))
Tobe tobeee
ben de uye degildm o vakitler, yoksa kacar mi o konu gozdenTobe tobeeekarnim agrdi valla glmekten ben bunu bilmiyodum yeni goruyotum uye degilmisim zaten o zaman hey allahim sen kimseyi akildan fikirden yoksun birakma yarabbimm
galiba 8nci sayfasinda, baharesintisi adli uyenin yorumu tam yarilmalikAhahaha güle güle bi hal oldum. İnsanlar neler yasıyor karavanlaaar kokulaaar banyo için ağlayanlaar. Hayatım cok rutin ahahahah:))
Suan telfndaym tam okuyamiyorm ben ama yarn incelicem o konuyu ben detaylca yorumlari cok merak ettim gercektngaliba 8nci sayfasinda, baharesintisi adli uyenin yorumu tam yarilmalik
galiba 8nci sayfadaydi, baharesintisi'nin yorumu favorimdirSuan telfndaym tam okuyamiyorm ben ama yarn incelicem o konuyu ben detaylca yorumlari cok merak ettim gercektn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?