- Konu Sahibi samantha1234
-
güleyim mi senin adına üzüleyi mi bilemedim...ya hu siz nasıl evlisiniz banyo yapmıyorsa onda bir sıkıntı mı var?yeni evlendim. kocam kokuyor. banyo yapmak istemiyor 15 günde bir ancak o da zorla. banyoya gir deyince ağlıyor.. delirmek üzereyim. ayak kokusundan evde duramıyorum.. gaz da çıkarıyor.. hemde sesli sesli yanımda.. kızınca da gülüyor.. inanın aklımı oynatcam.. yatakları ayırdım ama nafile.. koku heryerde.. çoraplarını gıcıklığına yastığımın kenarına koyuyo gece.. ne yapacağım? bak temiz ol yıkan deyince ağlıyor kızıyor. ben böyleyim diyor. beni olduğum gibi sev diyor. ne yapmalıyım lütfen akıl verin...
bu arada kocası kokan varmı başka? nasıl çözüm buldunuz?
Aman allahim birde yeni evlisiniz kocan eski cagda kalmış herhalde cicim ayinda ugrastigin şeye bak çekilmez be hergun bu koku ne yaparsan yap degismez ben 5 yaşındaki oğluma temizlik eğitimi veriyorum ağladığında odaya kapatıp ceza veriyorum bilemedim evli barkli adama ne yapılıryeni evlendim. kocam kokuyor. banyo yapmak istemiyor 15 günde bir ancak o da zorla. banyoya gir deyince ağlıyor.. delirmek üzereyim. ayak kokusundan evde duramıyorum.. gaz da çıkarıyor.. hemde sesli sesli yanımda.. kızınca da gülüyor.. inanın aklımı oynatcam.. yatakları ayırdım ama nafile.. koku heryerde.. çoraplarını gıcıklığına yastığımın kenarına koyuyo gece.. ne yapacağım? bak temiz ol yıkan deyince ağlıyor kızıyor. ben böyleyim diyor. beni olduğum gibi sev diyor. ne yapmalıyım lütfen akıl verin...
Heh. m tamda bnde öyle yazacaktım :) 15 güne dayanan yeni evli erkek varmıdır acabaÇok yalan bir konu olduğu bariz ortada...
15 günde bir banyo zor yapıyormuş..
Yeni ewlisiniz birde, hiç mi sewişmiyorsunuz ...
Git başka yerde eğlen....
nerden anladınız fake olduğunu
fake olduğunu da okudum ama gülmeden kendimi alamadım
Sen ciddimisin..bankada gişe memuru ama 15 gunde bir yikaniyo ve kokuyor bu adam...sen bu kokulara dayanamazken mesai arkadaşları ve banka müşterileri nasıl rahatsız olmuyo..kişisel bakım önemlidir is hayatımda eşin bilmiyor mi bunu...şikayet alır bana kalırsa..eşimle görücü usulu evlendik .bankada gişe memuru. yok cidden gözleri filan doluyo koktuğu için üzülüyo sanırım yada banamı güceniyo.. anlamadım . boşanma sebebi olurmu bu sizce
Bu şakamı yaaaayeni evlendim. kocam kokuyor. banyo yapmak istemiyor 15 günde bir ancak o da zorla. banyoya gir deyince ağlıyor.. delirmek üzereyim. ayak kokusundan evde duramıyorum.. gaz da çıkarıyor.. hemde sesli sesli yanımda.. kızınca da gülüyor.. inanın aklımı oynatcam.. yatakları ayırdım ama nafile.. koku heryerde.. çoraplarını gıcıklığına yastığımın kenarına koyuyo gece.. ne yapacağım? bak temiz ol yıkan deyince ağlıyor kızıyor. ben böyleyim diyor. beni olduğum gibi sev diyor. ne yapmalıyım lütfen akıl verin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?