kocamın ayakları kokuyor, gaz çıkarıyor ve banyo yapmıyor....:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunun koca olduğuna eminmisin sen yaa :) Ne garip bir kocan varmış 'banyo yap diyince ağlayan' Nedense sabah sabah bi komiklik sezdim bdv da =)

güleyim mi senin adına üzüleyi mi bilemedim...ya hu siz nasıl evlisiniz banyo yapmıyorsa onda bir sıkıntı mı var?

Banyoya girmiyorsa leğeni koy salonun ortasına orada çamaşur suyuna batır, çıkar eşini. Öykk bu ne ya

Aman allahim birde yeni evlisiniz kocan eski cagda kalmış herhalde cicim ayinda ugrastigin şeye bak çekilmez be hergun bu koku ne yaparsan yap degismez ben 5 yaşındaki oğluma temizlik eğitimi veriyorum ağladığında odaya kapatıp ceza veriyorum bilemedim evli barkli adama ne yapılır

Gir deyince ağlıyomuş :) Bi tane cak kafasına, tekme tokat sok duşakabinin icine ahahahha

Anlamadigim sey su; boyle sacma sapan konu acip milleti yorum yaptirip arkada ahahaha diye oturup guleceklerini mi saniyorlardi? Bizi bu kadar aptal mi sandida boyle bir konu kurgulamis? Saygisiz insanlar ya

konunun fake olduğı kanıtlandığı halde konu neden kapatılmıyor.İnsanlar yorum yapmaya devam ediyor gercek sanarak

fake olduğunu da okudum ama gülmeden kendimi alamadım

Ben hic gülemedim acıkcası,bu ne terbiyesizlik ya,fake konu acarak neden paylasım alanımızı kirletiyorsunuz?Elinize ne geciyor ki insanların vaktini calarak

eşimle görücü usulu evlendik .bankada gişe memuru. yok cidden gözleri filan doluyo koktuğu için üzülüyo sanırım yada banamı güceniyo.. anlamadım . boşanma sebebi olurmu bu sizce
Sen ciddimisin..bankada gişe memuru ama 15 gunde bir yikaniyo ve kokuyor bu adam...sen bu kokulara dayanamazken mesai arkadaşları ve banka müşterileri nasıl rahatsız olmuyo..kişisel bakım önemlidir is hayatımda eşin bilmiyor mi bunu...şikayet alır bana kalırsa..

Bu şakamı yaaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…