- 21 Ekim 2016
- 1.557
- 1.708
- 133
- 33
- Konu Sahibi minnie mouse
-
AY evet annesi yerine koymuş gibiBenim eşimin annesi vefat etmişti biz evlenmeden önce eşimde bana annem annem der severdi. Benim ki daha tuhaf
Insanin libidosu bir dusmuyor degil ama he
Laf arasında diyo genelde aşkım diye seslenirBu şekilde seslene seslene, bilinçaltı sizi annesi gibi görmeye ikna eder eşinizi. Ne annesi yahu, seslenilecek sıfat mı kalmadı memlekette. Çok tuhaflandım.
Ha anladım ok ...ay yok ama anneeeem diye seslenmez aşkım diye seslenir genelde laf arasında annem der
Anneeeem diye seslense söylerdim herlde bidaha deme diye libidomda düşerdi
Çock gibiler dimiBen eşime çocuğum diyorum ama bak şimdi o bana annem dese bilemedim yahu .
Fakfakirin famfarkli versiyonu diyosun yaniHer yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır da sizinkininki de fammfarklı.
Bende ilk defa duyduğum için çok hoşuma gitmiştiBence çok tatlı ya. Ben de mesela kocaman adama minik kuş falan derdim. Bazen çocuğum yavruşum da derdim. Tatlı şeyler bunlar aşkım sevgilim vb. Den daha hoş geliyor nedense
Değişik:)İyi akşamlar kızlar
Benim ki çokta dert değil ama biraz garibime gitmeye başladı artık...
4 sene önce eşim başka bi şehire gitti 1 hafta görüşemedik telefon dışında ilk defa ayrılmıştık bende çok özledim gelince istemsiz bi şekilde anneeeeemm diye sarıldım
Kısaca bana 4 yıldır o günden beri annem diyo aşkım bebeğim bitanem çiçeğim diyo ama annem i daha çok kullanıyo
Hoşuma gidiyor bi yandan da garibime gitmeye başladı
söyleme demekte istemiyorum yanlış anlar bidaha hiç bişy demezse bide
Normal mi sizce karısına annem demesi
Bence çok tatlı ya. Ben de mesela kocaman adama minik kuş falan derdim. Bazen çocuğum yavruşum da derdim. Tatlı şeyler bunlar aşkım sevgilim vb. Den daha hoş geliyor nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?