Kocamın bana annem demesi normal mi ?

Bu şekilde seslene seslene, bilinçaltı sizi annesi gibi görmeye ikna eder eşinizi. Ne annesi yahu, seslenilecek sıfat mı kalmadı memlekette. Çok tuhaflandım.
Laf arasında diyo genelde aşkım diye seslenir
İnş dediğiniz gibi beni annesi olarak görmez bilinç altında

Bence çok tatlı ya. Ben de mesela kocaman adama minik kuş falan derdim. Bazen çocuğum yavruşum da derdim. Tatlı şeyler bunlar aşkım sevgilim vb. Den daha hoş geliyor nedense

Bence çok tatlı ya. Ben de mesela kocaman adama minik kuş falan derdim. Bazen çocuğum yavruşum da derdim. Tatlı şeyler bunlar aşkım sevgilim vb. Den daha hoş geliyor nedense
Bende ilk defa duyduğum için çok hoşuma gitmişti
Bi tv programında kocasına oğlum diye hitap eden bi kadın vardı

O kadar hitap sözcüğü içinde bir bu mu kalmış..

Çocuğa bile annem babam diye hitap etmeyin ki kavram karmaşası yaşamasın derler.

Karı koca arasında olmaması gereken bir sözcük..

Değişik:)

Ben de bazen hacı, lan oğlum, kanki, moruk gibi araya serpiştiririm ama değişiklik olsun espri katsın diye..

Annem sözcüğü çok tuhaf ya..

Annem mi?
Hayal bile edemedim bir an eşimin bana "annem" dediğini.
Yani mesela kedi severken bir kadının "annem" diye sevmesini normal bulabilirim.
Ama bir erkeğin bu hitabı eşine kullanması
Sordunuz mu hiç neden böyle diyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…