Kocamın bana annem demesi normal mi ?

Anne hasreti falan mı çekiyor eşiniz bu ne tuhaf bir şey

Yaaaaa çok şekerrrrrr bence garip felan değil ben de en yakın erkek arkadaslarıma annemmmmm derim mesela ben eve dalin sabun alıp kutusunu koklayarak öpen insanım çok ponçik çünkü

Eşim dalgın bir insandır, bazen çocuklar anne anne diye peşimde dolanırken yanlışlıkla anne der, hatta demez bile an dediği anda ııoouuj aşkım falan diye değiştirir. Yine de kızarım, bence çok ama çok itici.
Bir erkek niye annem diye hitap eder ki eşine, aşırı saçma bir durum.

Ben sevimli bir yanini bulamadim yahu. Soylerdim kirmadan, bunun icin küsüp guzel seyler soylemeyi birakmaz insan. Annem, eşe soylenecek guzel bisey degil zaten.

Ben de bazen asiri sacma sevgi pitiricigi
hitaplar kullanirim esime ama bu "anne, yavru" olaylari yok bizde.

Ben kedime "annem, annoş, yavruş" derim eşime degil.

Sizinkide iyiymiş

Bir bu eksikti onu da sizden öğrenmiş olduk Ağız alışkanlığı diyeceğim ama kazara insanların yanında söylerse dillerine dolanırsınız.

Sizdeki de istemem ama yan cebime koy olmuş

Ben olsam bana ilk annem deyişinde, annem değil ben senin kadınınım der konuyu en başında kapatırdım.

Ahahhah Benim eşimde evliliğimiz ilk zamanlarında annem derdi konuşma aralarında sağolsun görümcem uyarmıştı günah karını annen yerine mi koyuyosun diye ama o zamanlar hoşuma giderdi yalan yok taki görümcem uyarana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…