- 25 Nisan 2018
- 4.984
- 9.626
- 158
- Konu Sahibi minnie mouse
-
Söyle evet demesin ben eşime yanlışlıkla abi demiştim çok büyük kavga etmiştik nikah gider korkusu ileBizim nikah çoktan gitti ozaman söyleyim en iyisi
Çocuğunuz var mı? Siz birbirinize annem annem derken o napiyorNeler diyosun
Benim babam nerde deyip arıyordur garibimÇocuğunuz var mı? Siz birbirinize annem annem derken o napiyor
Kızımız var bitaneÇocuğunuz var mı? Siz birbirinize annem annem derken o napiyor
Imm şeyAyy çok tatlısın.Ne diyorsun kız söylesene
MeleksuImm şeyaşkulatam, kelebek, bal yanak, meleksu, aşk bahçesi ve türevleri
Daha neler neler ağzıma ne gelirse, alıştı artık sevgilitoşum yadırgamıyo hiçMeleksu
Kelebeği bende diyorum
anneeeeemm diye sarıldım
Evet ama benimde kullandığım bi kelime değil öyle çıktı agzımdan sonrada o devam ettrdiAma siz başlatmışsınız
Siz diyanete sorun ya da google da güvenilir sitelere bakın. Burda dini konuya kaymak istemem.Gerçekten nikahı zedeler mi ki
Ben de eşime arada x abi diye takılırımSiz diyanete sorun ya da google da güvenilir sitelere bakın. Burda dini konuya kaymak istemem.
Sadece uygun ve hoş olmadığını belirtmek isterim.
Şakalaşmalar neyse de burda baya baya hitap şekline dönüşmüşBen de eşime arada x abi diye takılırımşüpheye düştüm şimdi bir sakıncası olur mu diye, araştıracağım bende.
Aynı şeyi bende yapıyorum aklıma direk o geldiBen de eşime arada x abi diye takılırımşüpheye düştüm şimdi bir sakıncası olur mu diye, araştıracağım bende.
Şakayla karışık değil aşkım kelimesini nasıl kullanıyosa onuda öye kullanıyoNe amaçla söylediğine göre değişir şakayla karışık baboş diyor arkadaşım eşine çok şirin oluyorlarben de dostum derim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?