Kocamın bana annem demesi normal mi ?

Nasıl hoşunuza gitti anlayamadım doğrusu?! Eşler arasındaki tutkuyu bile yok edecek cinsten bi kelime bence. Benim kocam bana sürekli karımm sevgilim falan der ama tüm kelimelerden ziyade karım kelimesi beni daha çok etkiler cezbeder. Kadınlığınızı dişiliğinizi hatırlatacak kelimeler söylese daha iyi olur bence. Açık açık söyleyin annem aşırı saçma geldi bana aranızdaki ilişkiye karışılmaz elbet ama kime sorsanız saçma der.

Ben bikere ona söylemiştim ondan sonra söylemeye başladı

Onları da söylüyo annemide laf aralarında söylüyo karıcım falan diyo yani

ANneside çok düşkündür oğluna ama bilemiyorum ki
Soranadım hiç ters teper die
Ya bi de şu aklıma geldi bizim üni de 6 7 kişilik kızlı erkekli bir grup arakadaş vardı. Onlar da sürekli birbirlerine anneemmm derdi. Bi ara bi replik gibi bişeyden türedi sanırım bu iş. Belki siiznki de öyledir. O arakadaşların bazıları evlendi arada bir araya geliriz hala onlar annemmmm modunda devamlar.

Öylede olabilir ben söyledikten sonra söylemeye başladı çünkü ondan önce hiç öyle bişy duymamıştım ondan

Önce siz söylemiş yolu açmışsınız.Sonra da garip gelmeye başlamış.
Ayrıca evet nikahı zedeler benim de hatırladığım kadarıyla.
Çünkü bir erkek karısının sırtını okşayarak, aynı annemin sırtı gibi dese bile nikah tazelemek gerekiyor diye okumuştum.

Bende ara sıra sevdiceğime, babam derim.. baba gibi şefkati var... baba duygusunu ondan yaşadım onda gördüm duygulandım şimdi kendi kendime

O da bişey mi ben köpeğime babamm benim diyorum. Hadi annem desem neyse. Var böyle sevgi dolu insanlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…