• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın bana daha çok bağlanmasını istiyorum

Eşiniz size bağlı ama arkadaşlarınızın ki gibi mi bağlı olsun. Nasıl bir bağlılıkmış tövbe Yarabbim eşiniz size bağlı şiddet göstermiyor diye şükredeceğiniz yerde
Napsın adam gel deyince gelsin git deyince gitsin mi arkadaşlarınızın evinin içini biliyor musunuz peki kesin bir şeyle bağlı olduğunu gördünüz mü iptir halattır zincirdir madem özeniyorsunuz arkadaşlarınızın evliliklerine sorun bakalım neymiş yöntemi bize niye soruyorsunuz!

Kızlarrr 😊Eşim bana çok şükür elhamdülillah bağlı ama arkadaşlarımın eşleri gibi bağlı değil sizce ne yapmalıyım bu konuda ona nasıl yaklaşmalıyım ki bana daha çok bağlansın..
Herkesin ilişkisi farklıdır arkadaşlarım gibi olsun demek bile saçma,böyle mantıkskz düşüncelerden uzaklaşırsanız bağlanır belki

Kendiniz yapmamışsınız ama eşinizden istiyorsunuz.

Eşiniz neden böyle bir laf etti?
Neden yapayım. Ben nişanlıyken benimle doğru düzgün konuşmadılar . 19 yaşında ki görümcem babamla muhabbet etmeye çalıştım kaynanam da öyle. Ayrıca evlendiğimin ilk günü gözümü onlarla açtım. Ve hala sıkıntılarım var. Ben yeni evliyim eşimle vakit geçirmek varken onlara hizmet etmemi beklediler. Neden yapayım.

Back
X