- 15 Aralık 2009
- 8.553
- 19.540
- 773
Biraz daha abart peraeve gelince ayrı bi sinirimi çıkaracam ondan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz daha abart peraeve gelince ayrı bi sinirimi çıkaracam ondan
Bugün hangi bahaneyle sarsam acaba diye düşünürken benMerhaba eşimle 3 yıldır evliyiz ama bazı sebeplerden ötürü bir araya gelemedik (vize) 4 aydır birlikte yaşıyoruz nişanlılık döneminden beri instgramı benim de telim de açık bana karşı çok şeffaf ama ben dm kutusuna girip bakmadım yani baktım ama sonuna kadar gitmedim bugün canım sıkıldı bakayım dedim ve 5 yıl önceki eski sevgilsi ile olan yazışmaları okudum hepsini. Ve başka kızlarla olan dlört mesajlarını (normal düzeyde bi konuşma )arayıp kızdım niye silmedim neden sakladın diye ben herşeyi sildiğimi sanıyordum neden okuyup canını sıktın geçmişte kaldı felan dedi ama benim de feçmişim var ben tozunu bile bırakmadım mesajları okuyunca canım çok sıkıldı sinir küpüne döndüm şuan evde eve gelince ayrı bi sinirimi çıkaracam ondan. Dışardan bi göz olarak siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ne yapmalıyım:/
Nasıl makul sebepler olursa olsun sizi çok iyi anlıyorum bu huzursuzluğun tarifi ve izahı yok çünkü insanın elinde olan bir şey değilMerhaba eşimle 3 yıldır evliyiz ama bazı sebeplerden ötürü bir araya gelemedik (vize) 4 aydır birlikte yaşıyoruz nişanlılık döneminden beri instgramı benim de telim de açık bana karşı çok şeffaf ama ben dm kutusuna girip bakmadım yani baktım ama sonuna kadar gitmedim bugün canım sıkıldı bakayım dedim ve 5 yıl önceki eski sevgilsi ile olan yazışmaları okudum hepsini. Ve başka kızlarla olan dlört mesajlarını (normal düzeyde bi konuşma )arayıp kızdım niye silmedim neden sakladın diye ben herşeyi sildiğimi sanıyordum neden okuyup canını sıktın geçmişte kaldı felan dedi ama benim de feçmişim var ben tozunu bile bırakmadım mesajları okuyunca canım çok sıkıldı sinir küpüne döndüm şuan evde eve gelince ayrı bi sinirimi çıkaracam ondan. Dışardan bi göz olarak siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ne yapmalıyım:/
Bende 2014 yılından kalan mesajlar bile var hep niyet ediyorum silmeye kıyamıyorum.Bir insan 5 yil onceki mesajlari nasil silmez yahu
Ilginc geldi
Hani 3 4 ay onceki msjlar desen anlarim da 5 yil cok fazla bi süre
Öte yandan gecmis gitmis birsey
Kizsaniz da profilini duzenlemedigi icin kizin en fazla![]()
Merhaba eşimle 3 yıldır evliyiz ama bazı sebeplerden ötürü bir araya gelemedik (vize) 4 aydır birlikte yaşıyoruz nişanlılık döneminden beri instgramı benim de telim de açık bana karşı çok şeffaf ama ben dm kutusuna girip bakmadım yani baktım ama sonuna kadar gitmedim bugün canım sıkıldı bakayım dedim ve 5 yıl önceki eski sevgilsi ile olan yazışmaları okudum hepsini. Ve başka kızlarla olan dlört mesajlarını (normal düzeyde bi konuşma )arayıp kızdım niye silmedim neden sakladın diye ben herşeyi sildiğimi sanıyordum neden okuyup canını sıktın geçmişte kaldı felan dedi ama benim de feçmişim var ben tozunu bile bırakmadım mesajları okuyunca canım çok sıkıldı sinir küpüne döndüm şuan evde eve gelince ayrı bi sinirimi çıkaracam ondan. Dışardan bi göz olarak siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ne yapmalıyım:
Sacmalama istersenn tamam biz kadınlar bazen istemsizce kıskanc olabılıyoruz ama cok eskıde kalan bir konu bu yanii bunun ıcın tartısılmaz silersin gecersin sonuçta sen yoktun o zamana hayatında mesajı sılmeyı de unutmus belli ki cok da onemlı bişi degıl bu tatlımMerhaba eşimle 3 yıldır evliyiz ama bazı sebeplerden ötürü bir araya gelemedik (vize) 4 aydır birlikte yaşıyoruz nişanlılık döneminden beri instgramı benim de telim de açık bana karşı çok şeffaf ama ben dm kutusuna girip bakmadım yani baktım ama sonuna kadar gitmedim bugün canım sıkıldı bakayım dedim ve 5 yıl önceki eski sevgilsi ile olan yazışmaları okudum hepsini. Ve başka kızlarla olan dlört mesajlarını (normal düzeyde bi konuşma )arayıp kızdım niye silmedim neden sakladın diye ben herşeyi sildiğimi sanıyordum neden okuyup canını sıktın geçmişte kaldı felan dedi ama benim de feçmişim var ben tozunu bile bırakmadım mesajları okuyunca canım çok sıkıldı sinir küpüne döndüm şuan evde eve gelince ayrı bi sinirimi çıkaracam ondan. Dışardan bi göz olarak siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ne yapmalıyım:/
Keske hiç söylemeseydiniz bile boş yere huzurunuzu bozucaksiniz. Erkekler bu tarz şeylere çok takılmiyorlar galiba. Benim eşim hiçbir şeyini silmiyor telefonu o kadar karışık ki kurcalamak bile istemezsiniz bende tesadüf mesajlarına bakarken çok eski bir mesajını görmüştüm biriyle muhtemelen gözünden kaçmış hemen silmiştim kısa birseydi zaten neden söyleyip bi taraflarını kaldırayım kiMerhaba eşimle 3 yıldır evliyiz ama bazı sebeplerden ötürü bir araya gelemedik (vize) 4 aydır birlikte yaşıyoruz nişanlılık döneminden beri instgramı benim de telim de açık bana karşı çok şeffaf ama ben dm kutusuna girip bakmadım yani baktım ama sonuna kadar gitmedim bugün canım sıkıldı bakayım dedim ve 5 yıl önceki eski sevgilsi ile olan yazışmaları okudum hepsini. Ve başka kızlarla olan dlört mesajlarını (normal düzeyde bi konuşma )arayıp kızdım niye silmedim neden sakladın diye ben herşeyi sildiğimi sanıyordum neden okuyup canını sıktın geçmişte kaldı felan dedi ama benim de feçmişim var ben tozunu bile bırakmadım mesajları okuyunca canım çok sıkıldı sinir küpüne döndüm şuan evde eve gelince ayrı bi sinirimi çıkaracam ondan. Dışardan bi göz olarak siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ne yapmalıyım:/
Biraz daha abart ferihaMerhaba eşimle 3 yıldır evliyiz ama bazı sebeplerden ötürü bir araya gelemedik (vize) 4 aydır birlikte yaşıyoruz nişanlılık döneminden beri instgramı benim de telim de açık bana karşı çok şeffaf ama ben dm kutusuna girip bakmadım yani baktım ama sonuna kadar gitmedim bugün canım sıkıldı bakayım dedim ve 5 yıl önceki eski sevgilsi ile olan yazışmaları okudum hepsini. Ve başka kızlarla olan dlört mesajlarını (normal düzeyde bi konuşma )arayıp kızdım niye silmedim neden sakladın diye ben herşeyi sildiğimi sanıyordum neden okuyup canını sıktın geçmişte kaldı felan dedi ama benim de feçmişim var ben tozunu bile bırakmadım mesajları okuyunca canım çok sıkıldı sinir küpüne döndüm şuan evde eve gelince ayrı bi sinirimi çıkaracam ondan. Dışardan bi göz olarak siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ne yapmalıyım:/
Başlığa bakınca sizle evliyken yazışmış sandımMerhaba eşimle 3 yıldır evliyiz ama bazı sebeplerden ötürü bir araya gelemedik (vize) 4 aydır birlikte yaşıyoruz nişanlılık döneminden beri instgramı benim de telim de açık bana karşı çok şeffaf ama ben dm kutusuna girip bakmadım yani baktım ama sonuna kadar gitmedim bugün canım sıkıldı bakayım dedim ve 5 yıl önceki eski sevgilsi ile olan yazışmaları okudum hepsini. Ve başka kızlarla olan dlört mesajlarını (normal düzeyde bi konuşma )arayıp kızdım niye silmedim neden sakladın diye ben herşeyi sildiğimi sanıyordum neden okuyup canını sıktın geçmişte kaldı felan dedi ama benim de feçmişim var ben tozunu bile bırakmadım mesajları okuyunca canım çok sıkıldı sinir küpüne döndüm şuan evde eve gelince ayrı bi sinirimi çıkaracam ondan. Dışardan bi göz olarak siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ne yapmalıyım:/