• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın benden önceki eski sevgilisi ile olan yazışmasını gördüm

Demiş ya adam sildiğimi sanıyordum diye. Bilerek saklamış değil. E senden öncesi de olduğuna göre gereksiz tepki vermişsin. Evet bilmek ayrı okumuş olmak can sıkıcı ama kızmaya hakkın yok. Boş yere huysuzluk yapma.
Daha önce bi kaç yalanını yakaladım ve şüphe duydum sadece silmediği için kızma sebebim buydu sonra uzatmadım zaten

Eve gidince sinirini çıkart !Ne yapacaksın falakaya mı yatıracaksın?Böyle saçma sapan olaylarla karşınızda ki insanları bıktırmakta başka birşey yapmazsınız haberiniz olsun
Evet falakaya yatırcam nerden bildin😂 hayal dünyasına geell 😀

Merhaba eşimle 3 yıldır evliyiz ama bazı sebeplerden ötürü bir araya gelemedik (vize) 4 aydır birlikte yaşıyoruz nişanlılık döneminden beri instgramı benim de telim de açık bana karşı çok şeffaf ama ben dm kutusuna girip bakmadım yani baktım ama sonuna kadar gitmedim bugün canım sıkıldı bakayım dedim ve 5 yıl önceki eski sevgilsi ile olan yazışmaları okudum hepsini. Ve başka kızlarla olan dlört mesajlarını (normal düzeyde bi konuşma )arayıp kızdım niye silmedim neden sakladın diye ben herşeyi sildiğimi sanıyordum neden okuyup canını sıktın geçmişte kaldı felan dedi ama benim de feçmişim var ben tozunu bile bırakmadım mesajları okuyunca canım çok sıkıldı sinir küpüne döndüm şuan evde eve gelince ayrı bi sinirimi çıkaracam ondan. Dışardan bi göz olarak siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ne yapmalıyım:/
Gecmis de kalmis seyler icin adami darlamayin, geçmis gitmiş

Merhaba eşimle 3 yıldır evliyiz ama bazı sebeplerden ötürü bir araya gelemedik (vize) 4 aydır birlikte yaşıyoruz nişanlılık döneminden beri instgramı benim de telim de açık bana karşı çok şeffaf ama ben dm kutusuna girip bakmadım yani baktım ama sonuna kadar gitmedim bugün canım sıkıldı bakayım dedim ve 5 yıl önceki eski sevgilsi ile olan yazışmaları okudum hepsini. Ve başka kızlarla olan dlört mesajlarını (normal düzeyde bi konuşma )arayıp kızdım niye silmedim neden sakladın diye ben herşeyi sildiğimi sanıyordum neden okuyup canını sıktın geçmişte kaldı felan dedi ama benim de feçmişim var ben tozunu bile bırakmadım mesajları okuyunca canım çok sıkıldı sinir oldum . Dışardan bi göz olarak siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ne yapmalıyım:/
Not: mesaj içeriğine kızmadım sadece silmemiş olmasına kızdım. Uzatmadım konuyu geçtik
Siz silseydiniz direk yani saçma bir kavga cikarmissiniz erkekler böyle şeyleri önemsemiyor onların beyinleri o kadar bizim gibi ince dusunemiyorlar malesef

Birincisi benim kocam sana ne ! İkincisi olayı bi tarafından anlamışsın erkek erkeğe olan mesajlarına bakmam adı yazdığı için baktım üçüncüsü zorla değil kendi istwğiyle verdi şimdi çemkirmeni başkasına yağ hadii by
Böyle çirkefliğe devam ettikçe umarım kocan olarak kalır :KK14:
Özgüvensiz ve terbiyesiz olduğun için tedavi olmalısın.
Karısının girdiği hesapta hangi erkek rahat muhabbet yapar?
Böyle böyle ikinci telefon,fake hesaplara yol açıp zorla kafasına sokacaksınız.
3 yıllık evlisin henüz bir gün bu saçma takıntılarına yeter diyecek seviyeye gelirse,kocamm değişti başlığı da açma o zaman.
Ha senin kocandan bize neyse konu açıp niye soruyorsun? Haklısın aferin denilmesini bekledin sanırım,duymaktan korkuyorsan o zaman sorma milletin görüşünü. Takıntı, aşırı kıskançlık psikolojik rahatsızlıklar.Tedavi ol.

Siz silseydiniz direk yani saçma bir kavga cikarmissiniz erkekler böyle şeyleri önemsemiyor onların beyinleri o kadar bizim gibi ince dusunemiyorlar malesef
Kavga etmedim sadece kızdım neden silmedin diye. Evet biz kadınlar bin türlü senaryo üretiyoruz ama sevdiğimiz için. Neyse hallettik zaten kısa sürdü

Kavga etmedim sadece kızdım neden silmedin diye. Evet biz kadınlar bin türlü senaryo üretiyoruz ama sevdiğimiz için. Neyse hallettik zaten kısa sürdü
İyi yapmışsınız uzatmamissiniz bu dönemde güvenilir insan bulmak zor oluyor mutluluklar

Böyle çirkefliğe devam ettikçe umarım kocan olarak kalır :KK14:
Özgüvensiz ve terbiyesiz olduğun için tedavi olmalısın.
Karısının girdiği hesapta hangi erkek rahat muhabbet yapar?
Böyle böyle ikinci telefon,fake hesaplara yol açıp zorla kafasına sokacaksınız.
3 yıllık evlisin henüz bir gün bu saçma takıntılarına yeter diyecek seviyeye gelirse,kocamm değişti başlığı da açma o zaman.
Ha senin kocandan bize neyse konu açıp niye soruyorsun? Haklısın aferin denilmesini bekledin sanırım,duymaktan korkuyorsan o zaman sorma milletin görüşünü. Takıntı, aşırı kıskançlık psikolojik rahatsızlıklar.Tedavi ol.
Tedavi olması gerek ben değilim canım sensin terbiyeyi senden öğrenecek değilim çok güzel ilişkimiz var çok şükür ben adamı falakaya yatırmadım sadece neden silmedin diye kızdım eşiyim ya hani o kadar hakkı buldum kendimde ama senin haddine karşındaki insana hakaret vari konuşmak. İnsanlar burda fikir almak ya da derdini anlatmak için var azar işitmek ya da hakaret yemek için değil . Naş şimdi

Özel hayata saygınız yok. Hadi eşim benim okurum dersiniz ama orda kadının mesajları da var ve sizden önceki mesela neden okuyorsunuz. Gördünüz arayın ve neden silmedin deyin okuduktan sonra yaptığınız gibi.
Çok saygısızca hareket ya iş mi aradınız kendinize naptınız.
Evliliğimiz çok monoton şöyle mi canlandırayım dediniz.

Özel hayata saygınız yok. Hadi eşim benim okurum dersiniz ama orda kadının mesajları da var ve sizden önceki mesela neden okuyorsunuz. Gördünüz arayın ve neden silmedin deyin okuduktan sonra yaptığınız gibi.
Çok saygısızca hareket ya iş mi aradınız kendinize naptınız.
Evliliğimiz çok monoton şöyle mi canlandırayım dediniz.

Okuyup okumamakta kararsız kaldım zaten evet okumamam gerekirdi belki de sorun ne yazdığı değil neden silmediği takıldığım tek şey buydu

Okuyup okumamakta kararsız kaldım zaten evet okumamam gerekirdi belki de sorun ne yazdığı değil neden silmediği takıldığım tek şey buydu
Ee ona takıldıysanız tüm mesajları okumanıza gerek yoktu.
Neyse umarım aradığınız ilgiyi bulursunuz bu şekilde🙏

Tedavi olması gerek ben değilim canım sensin terbiyeyi senden öğrenecek değilim çok güzel ilişkimiz var çok şükür ben adamı falakaya yatırmadım sadece neden silmedin diye kızdım eşiyim ya hani o kadar hakkı buldum kendimde ama senin haddine karşındaki insana hakaret vari konuşmak. İnsanlar burda fikir almak ya da derdini anlatmak için var azar işitmek ya da hakaret yemek için değil . Naş şimdi
Puhaha adamı bu kadar darlayıp sıkmayın özel hayatı demek hakaret mi? Senin yaptığın hakaret asıl seviyesiz.
Tedavi görecek böyle takıntılarım yok teşekkürler.

Ee ona takıldıysanız tüm mesajları okumanıza gerek yoktu.
Neyse umarım aradığınız ilgiyi bulursunuz bu şekilde🙏
İlgi aramıyorum hanımefendi yeteri kadar hatta fazlasıyla ilgi görüyorum zaten. Merak etmeyin :)

Puhaha adamı bu kadar darlayıp sıkmayın özel hayatı demek hakaret mi? Senin yaptığın hakaret asıl seviyesiz.
Tedavi görecek böyle takıntılarım yok teşekkürler.
Sen hala burda mısın me yüzsüzsün yahu git başlığımın altından 🤣 hadi güzin abla başkasına çemkir

İlgi aramıyorum hanımefendi yeteri kadar hatta fazlasıyla ilgi görüyorum zaten. Merak etmeyin :)
Hiç fazlasıyla ilgi gören bir insanın yapacağı hareket değil tüm mesajları okuyup “yeaaa önemli olan içerik değil mesajın orda durması” demek.
Siz görüyorum ilgiden boğuluyorum dediğinize göre(!) diğer seçenek kalıyor çookk boş vaktiniz var ve neyle dolduracağınızı bilmiyorsunuz.
En iyisi ilginizi çeken aktivitelere yönelin ama sizi mutlu edecek aktiviteler tabii ki bu şekilde planlar değil

Back
X