• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın benden önceki eski sevgilisi ile olan yazışmasını gördüm

Daha önce bi kaç yalanını yakaladım ve şüphe duydum sadece silmediği için kızma sebebim buydu sonra uzatmadım zaten
Sorun yok okudukların da rahatsız etmiş olabilir. İnsan kocasının kaç sene önce olursa olsun başkasına yazdığı güzel sözleri okuduğunda kötü hissedebilir. Ama geçmişi yapacak bir şey yok. Uzatmamakla iyi etmişsin.

5 yıl önceki mesajlara ulaşmak için binbir mesajı aşmanız baya gerilere gitmeniz lazım. Sıkıldım diyerek de bunu açıklayamazsınız. Belli ki zaten güvenmiyosunuz

Merhaba eşimle 3 yıldır evliyiz ama bazı sebeplerden ötürü bir araya gelemedik (vize) 4 aydır birlikte yaşıyoruz nişanlılık döneminden beri instgramı benim de telim de açık bana karşı çok şeffaf ama ben dm kutusuna girip bakmadım yani baktım ama sonuna kadar gitmedim bugün canım sıkıldı bakayım dedim ve 5 yıl önceki eski sevgilsi ile olan yazışmaları okudum hepsini. Ve başka kızlarla olan dlört mesajlarını (normal düzeyde bi konuşma )arayıp kızdım niye silmedim neden sakladın diye ben herşeyi sildiğimi sanıyordum neden okuyup canını sıktın geçmişte kaldı felan dedi ama benim de feçmişim var ben tozunu bile bırakmadım mesajları okuyunca canım çok sıkıldı sinir oldum . Dışardan bi göz olarak siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ne yapmalıyım:/
Not: mesaj içeriğine kızmadım sadece silmemiş olmasına kızdım. Uzatmadım konuyu geçtik
Mesajı niye silinmemiski silmemeside tuhaf insan bi degisik olur buradakiler yok özel hayatına karışma diyen olmuş senden önce onlan bisey diye. Olmuş ama benim ablamın başında geldi bu olay hatta kadin aramaya bile devam ediyormuş eniştem bakmiyormuş en sonunda ablam halletti meseleyi kadının hakkından geldi şimdi 3 çocukları var ve mutlular bence bi kontrol edin derim karışamamak nedemek senin kocan sonucda sen karışamıyorsun sonra gelsin aldatmalar ihanetler sadakatsizlikler sen takipte kal derim sana

Back
X