• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın cahiliyeti

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
evet aramızda çok büyük kültür yetişme eğitim farkı var ama onu yıllarca idare ettim.ama artık katlanamıyorum çok cahil eleştiriye asla gelemez her kavgada konu ne olursa olsun amacı üste çıkmak ve karşısındakini yani beni bastırmaktır asla hatasını kabul etmez ,özür dilemez .Yatak olayı dışında iyi davranmaz saygı duymaz eli hep havadadır hayır tabiki bana vurmaya cesaret edemez ama hakeret eder çok cahil bir adamla evleyim.bu kadar sene çocuk için idare ettim ama artık katlanamıyorum annemin çok baskısı var babam kalp hastası ya baban üzüntüden kalp krizi geçirirse diye beni vazgeçiriyor herseferinde bir de babam asla boşanınca ayrı eve izin vermez yanına taşınım ister ben yaparım sonuçta ana babam ama 10 yaşımda kızım onlarla nasıl yapacak?yani kuşak farkı çok kızım rahata alışık kötü bir eşti ama çocuğuna fena değildi.Onu düşün bunu düşün benim ömrüm çürüdü çocuğum kardeşsiz kaldı şimdi bu adam bana hiç para istemezsen boşanırım diyecek kadar aşağılık bir herif ama ben beni 15 senedir ailemden uzak bıraktı sadece senede bir yada iki kez görebildim bunların karşısında neden tazminat istemicem bunca çektiğim boşunamıydı.Ben öğretmenim ona doğruyu güzeli öğretmek için yıllarca uğraştım ama o evliliği cinsellik sanıp evlenmiş artık cinselliği yaşamayı midem kaldırmadığı için onunla devamlı sorun çıkarıyor cinsellik yoksa para harcamaz ev işi yapmaz saygı duymaz ama varsa başka kişilik sergiler ki bu beni ondan soğutuyor .Akıl istiyorum çok acil boşanmalı mıyım haklarım neler hiçbir şey bilmiyorum.Biz babama hiç bir şey yansıtmayız kan kusarız kızılcık şerbeti içtik deriz çünkü babam herşeye kafayı takan bir olayı yıllarca düşünüp üzülen ve bana başta bu evliliğin yürümeyeceğini anlatan bir kişidir.çok hassas ve duygusaldır annemin herşeyden haberi var o da sürekli beni pasifleştiriyor babam için .Baban kaldıramaz diyor olan bana oluyor çocukta var bu huzursuzlukta zaten kardeşsiz kaldı bizim yüzümüzden bu adamın cahilliği yüzünden of acil akıl lazım bana

Mesleğinizi yapıyor musunuz şu an??
Eğer kadrolu çalışıyorsanız boşanma davası açın ve mazaret tayini isteyin ailenizin olduğu yerden farklı bir yere.

Belli bir yaşa gelmişsiniz kocaman çocuğunuz var ailenizle yaşama mecburiyetiniz yok. Ayrıca annenize çok kızdım! İnsan evladı bu kadar dardayken bir şekilde yol bulmaya çalışır, baban işkence gördüğün bir evliliğin olduğunu bilse çok mu mutlu olacak??

Çalışmıyorsanız branşınıza göre iş araştırmaya başlayın, ailenizin yanına döndüğünüzde açıkça kendi düzeninizi kurunca ordan ayrılacağınızı vurgulayın

Baban su anki durumunu bilse daha mi mutlu olacak peki? Cinsel obje olarak kullanildigin bi evliligin oldugunu acikca anlatman lazim onlara. Sonra kizinla birlikte yasamak istedigini falan aciklarsin.

Sizin anne babanızın da eşinizden bir farkı yokmuş ne yazık ki...
Böyle ortamda ayrık otu olup kendini yetiştirebilen tek kişi sizmişsiniz sanırım.
Boşanın ailenize yakın ama başka bir ile tayin isteyin.
Eşinizden de tazminat filan nafaka ne bileyim bir şeyleri alın çektirdiklerinin karşılığı olarak.

İşim var kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyorum eş kişisinden daha fazla bile kazanıyorum ama gelgör ki hala çekiyorum sırf babam üzülmesin diye

İşim var kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyorum eş kişisinden daha fazla bile kazanıyorum ama gelgör ki hala çekiyorum sırf babam üzülmesin diye
Annenizi aradan çıkartın, direkt babanızı arayarak gayet açık yürekli olarak durumunuzu anlatın, uzun süredir idare etmeye çalıştığınızı, babanızın rahatsızlığı yüzünden üzülmesin diye ses etmediğinizi ama artık dayanılmaz olduğunu babanızdan manevi destek beklediğinizi anlatın, ben hiçbir babanın böyle bir konuşmaya otur çek diyeceğini sanmam hatta o kadar zaman anlatmadığınıza kızacak muhtemelen. Yalnız annenize babanızla konuşacağınızı söylemeyin çünkü büyük ihtimal sizden önce davranıp sizi suçlu çıkartacak şekilde olayları anlatır gb geldi o potansiyeli gördüm annenizde.

Bazı erkeklerin eşlerine sadece cinsel bir obje olarak bakmalarına iğrençlikle bakıyorum.. babanıza hiçbişey olmaz merak etmeyin tam tersi sevinir adamcağız bu cahil heriften kurtulacağın için.. bütün haklarınızıda sonuna kadarda alın ayrıca ne demek para vermezse boşanırmış..

Evlilik kalmamış ki ortada.
Babanız duysa ne duymasa ne?
Evlendikten sonra edindiğiniz mallar ortak.
Araba/ev
Çocuk sizde kalırsa nafaka alırsınız ama,
Eşinizin kazancı sizden az gözüküyorsa durum ne olur bilmiyorum.

Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama düzgün bir avukat bulup bütün haklarınızı da alın. Burdaki hanımlar bulunduğunuz ilde boşanma avukatı tavsiyesi verecektir. annenize de sinir oldum. Ne kadar benciller.

Ne o adama katlanma zorunluluğunuz var Ne de anne babanız yanına gitme zorunluluğunuz var. Siz kendi ayakları üstünde durabilen birisiniz ve kimseye muhtaç olmazsınız. Babanızla siz sakin sakin konuşun. Anneler abartır bazen bazı şeyleri.siz önce kendi kafanızda halledin. Kimse yuvasının yıkılmasını istemez ama hayat insanı zorlar.bi iki yıllık mevzu değil sanırım bu. Sabredin düzelir diyebileceğimiz.keşke elimde bi mesleğim olsa bi dakka bu Evde durmam diyen bir sürü insan vardır.dava konularını da bi avukata danışın derim.o adam cahilse siz bunu devam ettirmeyin.kafanızda herşeyi düşünüp taşının neler yapabileceğinizi tartın.

Çalışıyor musunuz ?
Eğer mutlu değilseniz mutsuz bir ortamda çocuk büyütmeyin .
Babanızında herseye karışma Hakkı yok o dayanamaz diye bir Ömür mutsuz bir Evliliği sürdürmeyin .

Babani fln salla ya baban kaldiramaz annen ne der o ne der bu ne yapar.. Sen insan degilmisin kendini dusun... Ogretmenmissin meslegin var bosan annen babanla da yasama zorunda degilsin ben de bosaniyorum tek yasicam bu yastan sonra ne kimsenin evine giderim ne kimseyi evime alirim azicik kendiniz icin yasayin...

Babanız anneniz bu dünyadan göçüp gittiklerinde ne yapacaksınız peki? Ömrüm boşa geçti diye kalan ömrünüzü de mutsuz ve umutsuz geçireceksiniz.Sizin hayatınız bu kadar değersiz mi? Lütfen bu durumları kendinize reva görmeyin.Kızınız da büyükmüş , kendi kendinize geçinir gidersiniz anne babanızın desteği olmasa da olur.

Şu durumda anneniz eşinizden daha kötü bir insan benim gozumde.
Insan evladının mutsuz olduğunu bile bile nasıl bir şeyler yapmaz yazık.
Ben olsam alır babamı karşıma konuşurdum böyleyken böyle baba diye.
Ailemin yanında da yaşamazdım ayrıca koskoca kadinsiniz meslek sahibisiniz kimse sizi zorlayamaz.
Ki kızınız 10 yaşına gelmiş ergenliğe girecek neredeyse dedeyle anneanneyle kesin çatışma yaşayacak yani bunları yaşamak zorunda değil o çocuk.
Bir esaretten kurtulup diğerine koşmayın derim.
Haklarinizida size en iyi b8r avukat söyler bence b8r avukat araştırın görüşün derim.

1.Çocuk kardeşsiz kalacak.
2.Çocuk anneannesi ve dedesiyle kalacak ve kuşak çatışması yaşayacak (1. ki 10 yasinda bu çocuk üniyi bitirene kadar hayatı okul olacak, 2. Bu devirde zaten bütün çocuklara anneanneleri dedeleri bakıyor.)

Bu nedenler BDV'de her boşanma konusunda var. Ezberledik artık. Ha bir de adam çok kötü bir eştir ama çocuk babaya çok düşkündür. Klasik. Bu nedenleri sıralayanların kaçı boşanıyor? Sadece konu açmakla kalıyorlar.

Yani elbet boşanmak çok zor bir kadın için hele de arada çocuk varsa ama sizin yazınız beni boşanmamam için tembihleyin gibi olmuş. (Diğerleri gibi/ istisnalar ayrı.) Allah yardımcınız olsun.

Back
X