• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın cahiliyeti

1.Çocuk kardeşsiz kalacak.
2.Çocuk anneannesi ve dedesiyle kalacak ve kuşak çatışması yaşayacak (1. ki 10 yasinda bu çocuk üniyi bitirene kadar hayatı okul olacak, 2. Bu devirde zaten bütün çocuklara anneanneleri dedeleri bakıyor.)

Bu nedenler BDV'de her boşanma konusunda var. Ezberledik artık. Ha bir de adam çok kötü bir eştir ama çocuk babaya çok düşkündür. Klasik. Bu nedenleri sıralayanların kaçı boşanıyor? Sadece konu açmakla kalıyorlar.

Yani elbet boşanmak çok zor bir kadın için hele de arada çocuk varsa ama sizin yazınız beni boşanmamam için tembihleyin gibi olmuş. (Diğerleri gibi/ istisnalar ayrı.) Allah yardımcınız olsun.
Boşanmamak için tembihlerin değil sadece fikir, çaresizlikten

çok cahil eleştiriye asla gelemez her kavgada konu ne olursa olsun amacı üste çıkmak ve karşısındakini yani beni bastırmaktır asla hatasını kabul etmez ,özür dilemez .

Bu sözlerinizden aranızda bir inatlaşma üstünlük sağlama çabasına girdiğinizi düşünerek öyle dedim ve onu eğitmeye öğretmeye çalıştım lafinizdan .sizde onu bastirmaya çalışmışsınız.

Ben şu forumda çok iyi gördüm ki boşanmamak için en genel geçer bahaneler
1- Çocuğum için
2- Annem/babam hasta. "Babam kalp krizi geçirir"

Boşanmak gibi gayet normal bir olay(evet evlilik kadar normal) neden kalp krizi sebebi olsun ki?
Ben şimdiye kadar kızı boşanıyor diye kalp krizi geçiren anne baba görmedim.

Anneniz siz boşanıp gelip elaleme laf vermeyin diye babanızı bahane ediyor.
Onlar mı yaşıyor bu insanlık dışı muamele ile? siz mi?

Kızınıza iyi davrandığını söylüyorsunuz. Peki kızınız tüm bunlara şahit olmuyor mu sanki?

Anladığım kadarıyla babanız ilk başta karşı çıkmış. Adam bu kadar cahil, bencil, çok afedersiniz öküz olduğuna göre babanızın yıllar içinde fikrinin değiştiğini düşünmüyorum. Ve anladığım kadarıyla da babanız hassas, duygusal bir insan. Belki kızım iyi mi, mutlu mu diye düşünüp, daha çok dertlenip, içine atıyordur. Belki siz ayrılırsanız, aklı sizde kalmaz içi daha çok rahat eder. Bence bu bakış açısıyla da bir düşünün.

Back
X