- Konu Sahibi beytonuray
-
benım zaten 1. sınıfa gıden bır oglum ve 5 yasında bı kızım var daha yenıde 1.5 ay oldu cocugumu dusurdum napım(
ıcınce sapıtan bı adam dııl vesureklı ıcen bı adamda dııl dugunlerde falan kullanır anca uzun suredır gorusmedıgı bı arkadası vardı onla takılmaya basladıgından berı bu halde bunlar hap vermısler buna naptıgımı bıle hatırlamıyorum dıyo esım
bılmıyorum ıste onu ınandırmıslar oda cok kotu durumda senın ve cocuklarımın yuzune bakamıyorum dıyo ama gercekten onun cocuguysa bılmıyorum bılmıyorum bılmıyorum cıldırmak uzereyım bana soylemıcektı 2 gun cok ugrastım derdın ne senın dıye ne olursa anlayısla karsılıcam dedım ya benden nefret edersen ya benı bırakıp gıdersen dedı soylemesını ben ıstedım
ablacım bir şey sorucam sana bak iki evladın var annesin sen de kocanın o sabiden kurtulucam diye bahsetmesi hiç mi içini acıtmıyor sen bunun olmasını o çocuğun ölmesini kabullenebiliyor musun
çok zor biliyorum sen çocuklarına sımsıkı sarıl Allah herkesn kötülüğünü ayağına dolaştırır,sana tavsiyem arkadasn olarak eşine kötü davranma ev içinde konuşmasan bile çocuklarn yanında konuş onlar en küçük husursuzluğu anlarlar bi süre eşini uzaktan izle,eğer dediği gibi hap almşsa ben yan etkilerini gözümle gördm insan olmayan şeyi bile varmş gibi düşünüyo kötü durumlar sergiliyo, sen ALlaha sığın çocuklarn etkilenmesine izin verme konuşmak istersen özelden yaz kötü gününde herkes sana destek bunu bil
mazur gorucende benım ıcımı kalbımı (zaten kalb denen bısey kalmadıda) onu napıcan bundan en fazla 5 yıl sonra bu cocuk karsımıza cıksa esım vıcdanına dayanamayıp ustune alsa ben gene tam kendımı duzelttım dıyelım gene ısyanlara gırsem o bana sen boyle bıseyı kabul edıp yanımda kaldın dese ne yapacagım
tamam sen bı yapta buraya konu ac bakalım senın kocısın ne dıycek?
allah aşkına daha fazla konuşmayın şurada kaç kişiden tepki aldınız hala daha olabilir diyorsunuz bir gün sizin başınıza gelirse siz affedersiniz artık
öncellıkle cok uzuldum.arkanda böyle bır kayınvalıde varken bırde(olmasada boşan derdım)ama 5 dk bıle durma bu baba senın 2 çocuğuna ne fayda saglayabılır.boyle ahlaksız canı ır baba.bosver babasısda büyürler estekcınde var ne b..k yıyorsa yesın bence..delırmek uzereyım benım 2 cocugum var ne yapacagım bılmıyorum ayrılacagımı soyledım kabul etmıyor ayrılrsan sana dunyayı dar ederım dıyor bız severek ve cok zor sartlar altında evlendık en kotusude bunun ıcın aıleme karsı cıkmamdı yanı sızın anlıcanız bız bosanıyoruz baskasından cocugu olacak dıye aıleme soyleyecek durumum yok Allah tan kayın valıdem var elınde ne varsa ustune yapdır daha sonra evden kovarız ben bakarım sıze dıyo ama aılem demıcekmı bu adam nerelerde baskasına karsı bırbırını cok seven bana kıyamayan bırısı olarak gosterıyor ama eve gırınce hersey tam tersı oluyo bu durumu aıleme acıklayamam babamın kalbı var ya bosanıpta aılem evlı bılecek kayınvalıdemle yasıcam kendımı oldurmeyı o kadar cok dusundumkı ama cocuklarımı onun elıne bırakamam salak aptal gurursuz kendını bıle olduremeyen acız bı ınsanım
böyle şeyler benim için geçerli değil, çünkü sorunu kökünden çözmüşüm, yani alkol almıyorum canım.
Sarhoş insanlara haksızlık ediyorsun ama. Sarhoş bir insanı kınamak ne derece mantıklı ki bilemiyorum doğrusu...
kusuruma bakmayın ama ben onların yuzunden dusurdum bebegımı onlarınkıde benı hıc ılgılendırmıyo dusurme nedenım strestı bı bayan olarak evli bır erkekle konusuyosan ılerıde benımde basıma gelır dıe dusunmesı lazım bı ınsanın o kız ınat olsun dıyerekten gecelerı sırf huzursuzluk yaratayım dıye arayıp ses dınlıyo ne yapmamı beklersın belkı baskasından pehdahladıda benım hayatta olan evlatlarımı dusunmeden boyle bı kumpas kurdu ne dusuneyım
alkol alıp, ayıldıktan sonra pişman olur gider o çocuğu aldırırsan neden sorun olsun ki canım. sonuçta bilincin yerinde değilken çocuk yapmışsın. ama alkol almadan yapsan bilinçliyken yapsan bak o başka. :)
bu içmemiş halinmi?
Cocuguda sarhos olup aldirsinlar madem sarhosken olmus sarhoskende alinca o cana kiymamis sayilir evet mantiga bak yoruma bak...
Sacmadan secmeler...
Arkadas icmeden sarhos olanlardan sanirimkaynana dusmani tolin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?