kocamın cocugu olacak :( :(

benım zaten 1. sınıfa gıden bır oglum ve 5 yasında bı kızım var daha yenıde 1.5 ay oldu cocugumu dusurdum napım(

ablacım bir şey sorucam sana bak iki evladın var annesin sen de kocanın o sabiden kurtulucam diye bahsetmesi hiç mi içini acıtmıyor sen bunun olmasını o çocuğun ölmesini kabullenebiliyor musun

hep bir bahaneleri vardır bunların canım yok arkadaş kurbanıyım yok alkollüydüm falan..

çok zor biliyorum sen çocuklarına sımsıkı sarıl Allah herkesn kötülüğünü ayağına dolaştırır,sana tavsiyem arkadasn olarak eşine kötü davranma ev içinde konuşmasan bile çocuklarn yanında konuş onlar en küçük husursuzluğu anlarlar bi süre eşini uzaktan izle,eğer dediği gibi hap almşsa ben yan etkilerini gözümle gördm insan olmayan şeyi bile varmş gibi düşünüyo kötü durumlar sergiliyo, sen ALlaha sığın çocuklarn etkilenmesine izin verme konuşmak istersen özelden yaz kötü gününde herkes sana destek bunu bil

ablacım bir şey sorucam sana bak iki evladın var annesin sen de kocanın o sabiden kurtulucam diye bahsetmesi hiç mi içini acıtmıyor sen bunun olmasını o çocuğun ölmesini kabullenebiliyor musun

kusuruma bakmayın ama ben onların yuzunden dusurdum bebegımı onlarınkıde benı hıc ılgılendırmıyo dusurme nedenım strestı bı bayan olarak evli bır erkekle konusuyosan ılerıde benımde basıma gelır dıe dusunmesı lazım bı ınsanın o kız ınat olsun dıyerekten gecelerı sırf huzursuzluk yaratayım dıye arayıp ses dınlıyo ne yapmamı beklersın belkı baskasından pehdahladıda benım hayatta olan evlatlarımı dusunmeden boyle bı kumpas kurdu ne dusuneyım

bende o sekılde davranıyorum onun nefesını duymak suratını bıle gormeye dayanamıyorum sırf 2 cocuklarımın hatırına ses cıkaramıyorum gecen annemlere sabah kahvaltısına gıttık kayınvalıdemle kızımın lafı ıcımı o kadar cok acıttıkı herkes burda keske babamda burda olsaydıda beraber yerdık dedı kızım dedım o calısmassa napacaz bıze kım bakacak dıye cvp verdım cocuk dersın gecersın ama o lafı canımı dahada yaktı artık oyle bır labırente gırdım kı cıkmam ımkansız ufak bır ısık gorsem yetecek oyle bır durumdayım kı ona o kadar ınanmısım okadar guvenmısım ıkı sevgılıyı gorunce dahı canım cıcım dıye konustuklarında onlara bagırasım gelıyor erkek mılletıne guvenme dıye ne olursak olalalım kadın dayanısması derız ama bunu bana yapanda bır kadın herkez basına gelmeyınce anlamaz ama Allah ım bu sekılde kımsenın basına vermesın bu olayları bu sekılde anlamaları ıcın boyle bı caresızlıge dusurmesın

Son düzenleme:
belkı kızacaksın ama o cocugun ne gunahı var erkek ıste ıkı kadının bırde masum bır bebegın hayatını mahfetmıs ıste

yuvanı dağıtma kardeş, kendin söylüyorsun işte sarhoş olup şuurunu kaybetmiş kocanız 10 dklık zevk için bir başka kadını bırakmış. Kocanın 10 dk lık zevki için yuvanı dağıtma. Yukarıda bana sorduğun sorunun cevabını 5 yıl sonra düşünürsün. 5 yıl sonra ne olur bilinmez. belki kadın yakında kürtaj olur. ya da çocuğu doğurur. çocuğu üstüne alıp da bu da benim diğer kadından çocuğum, al sen bak diyecek hali yok heralde. o kadın ve o çocuk ayrı yaşayacaklardır. bak kardeş 5 yıl sonra 10 yıl sonra şöyle olur, böyle olur diyerek şimdiden yuvanı dağıtma derim.

öncellıkle cok uzuldum.arkanda böyle bır kayınvalıde varken bırde(olmasada boşan derdım)ama 5 dk bıle durma bu baba senın 2 çocuğuna ne fayda saglayabılır.boyle ahlaksız canı ır baba.bosver babasısda büyürler estekcınde var ne b..k yıyorsa yesın bence..

Sarhoş insanlara haksızlık ediyorsun ama. Sarhoş bir insanı kınamak ne derece mantıklı ki bilemiyorum doğrusu...

Sarhos insani kinamak mi cok komiksin arkadasim nerdeyse adam hakli cikacak konu sahibini suclayacagiz sen boyle devam edersen
Oldu adam sarhos diye dovsun sovsun ay sarhos adamcagiz istedigini yapsin birak gariban mi diyelim tovbe ya..
adam ayikken biliyor degil mi icki insana herseyi yaptiriyorsa icmeyecek o zaman madem icti bi halt yedi arkasinda duracak..

Son düzenleme:

valla aşırı sınırlendım.o bır kadın olarak sana acımadıysa sende acıma.nedır bukadınların(bazılarının)evli erkeklerle derdı...bıle bıle nasıl bır ahlaksızlıktır bu ya.hadı adam yaptı sen hıc mı utanmıyorsun.cocugu doğurunca ne dıycek bız babaanla 1-2 saat takıldıl gıttım hemen yattım sonra sen dogdun.babanın ıkı cocougu daha var ama bosver yavrum.sen hayatına mı bak dıycek?allah bıldıgı gıbı yapsın ama ben bu durumda olan bırını daha bılıyorum hemen kapı komsumdu boşandı adamdan gıttı memeleketıne..

Cocuguda sarhos olup aldirsinlar madem sarhosken olmus sarhoskende alinca o cana kiymamis sayilir evet mantiga bak yoruma bak...

Sacmadan secmeler...

Cocuguda sarhos olup aldirsinlar madem sarhosken olmus sarhoskende alinca o cana kiymamis sayilir evet mantiga bak yoruma bak...

Sacmadan secmeler...

ben artık çıldırdım konuyu takip etmiycem diyorum diyorum ama hanımefendinin yazdıklarını gördükçe dayanamıyorum iki gündür deli etti yaa

Bu iliski tek gecelik mi nerden emin olabiliyorsunuz? Ayrica uc ay izin ver bana halledecegim sozleri de cok sacma..Kimbilir o kadina da ne masallar uydurmustur eşiniz. Siz uc bes ay izin verirseniz esiniz pekcok cocugu olacak gibi görünüyor. Kürtaj cok gunah ama evlilik dışı bir cocugun gelecegi daha da kötü. . Nereden bakilirsa bakilsin bataklik hersey.. ve sizin bu adama goz yummayip yolunuzu cizmeniz şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…