kocamın cocugu olacak :( :(

ben artık çıldırdım konuyu takip etmiycem diyorum diyorum ama hanımefendinin yazdıklarını gördükçe dayanamıyorum iki gündür deli etti yaa

Ben gelip bi okuyayim dedim yine neler dokturmus diye
Hala alkollu insan masumdur yaptigi hersey mubahtir diye gidiyor

Ben gelip bi okuyayim dedim yine neler dokturmus diye
Hala alkollu insan masumdur yaptigi hersey mubahtir diye gidiyor

bu adamın orada ne işi vardı ne diye içti evli barklı adam ne demeye hap attı demiyor da sarhoşmuş bilinci yok yazık günah diyor tövbe yarabbim daha neler görücez acaba

bu adamın orada ne işi vardı ne diye içti evli barklı adam ne demeye hap attı demiyor da sarhoşmuş bilinci yok yazık günah diyor tövbe yarabbim daha neler görücez acaba

Buyuk konusmayimda onlari alan adam sonuclarin nereye varacaginida bilmeli madem oyle...

bosanmıcam degıl enınde sonunda bosanıcam ama suan bosanırsam onların ekmegıne bal kaymak surmek olacak hıc bırseye tahammulum yok ama katlanıcam kızın ıstedıgı mal mulk benımkı anlamıyor ama okızda ısler cevırıyor arkadasının sevgılısını bulmus kayınvalıdem faceden bı kac hesap acıp benı cıgrımdan cıkarıp bosanacakmısım daha sonra esımle evlenmesını ıstıcekmısı elınde ne var ne yok alıp savcılıga vercekmıs tabıkı bunlardan esımın haberı yok ortada neler donuyo neler donuyo

o kadının durumu ve o kocanın durumu ne suanda

hazıran ayında kız kardesımın dugunu var onu beklıyorum sımdı cekıp gıtsem o kız ve benı kocatan kocaya odul olacak aılemede bu mutlu gunlerıne 1.5 ay kala mutsuzluk olacak baska carem yok ((

Büyük konuşmadım ki. Fikrimi belirttim.
Kusura bakmayın ama burada kimse size kurtulsun gelsin de kaldığınız yerden devam edin demez. Nesi normal bunun? Gururunuza yediriyorsanız affedersiniz tabi o ayrı.
İğrençlik resmen. Ben tiksindim burada.

Son düzenleme:

bende zaten kurtulsunda kabul edeyım demıyorum neyın ne oldugunu bılmeden bu sınırle bı hata yaparım dıye fıkır alıyorum herseyı hemen hemen acık ve net yazdım fıkır alıyorum kabul etsem bıle ölesıye kadar ıcımden cıkmaz bu acıyla onun yanında kalamam zaten

İşte ben de onu diyorum kabul edilemez ki. Adam sarhoş da olsa başkasına dokunmaya cürret etmiş. Dokunmakla kalmamış hamile bırakmış. Bir an önce kaç kurtul. Kendine eziyet ediyorsun.

canim kadinin cocugu olmuyordu.10 kusur senedir evlilerdi adamin tek gecelik iliskisi oluyor liseli kizla.kiz hamile kaliyor.adam anlatiyor kadin ayrilmak istiyor adam birakmiyor 6 ay kadar boyle gidiyor.hamile kiz geliyor bu kadini dovmeye kalkiyor bicakla saldiriyor.kadin memleketine 10 hun tatilr gitti kiz kadinin evine yerlesti.kadin sonra tamamsn gitti bosandi.adam da burdaki evi sattip gitti

Yazdiklarinizi bastan sona okudum.bakin siz once kendinizi dusunmelisiniz.yok ailem yokcocuklarim.bunlar hikaye.cocuklarin buyuyunce sana anne ne iyi yapmissin bizim icin babamizdan ayrilmamissin demicek.vezaten sen onunla devam edersn hicbirseyi unutmucaksin o cocuklarda daha sagliksiz bir ortamda buyucek.suan hukuksal olarak butun kozlar elinde surundur onu ne alirsan kar.cocuklarinida al basina iyide nafakaya baglanirsin.def et gitsin.ailene gelince onlara hicbir aciklama yapmak zorunda degilsin.bosanmazsan bu rezilligi duyulucak illaki ozaman gurursuzda sen olursun sucluda sen olursun.o kizda sizin bosanmanizi istiyorsa once senin aileni aricaktir sonra cevrendekiler duyucak.ve gururun onurun bu durumu kabul ettigin icin daha cok kirilicak.hakliyken hakkini ara.sonra pisman olan sen olursun.

sonuçta içki içmiş birini kınamak haksızlık olur, adam içmiş kendinde değilmiş işte. toplumun ve devletin yapması gereken bu ve benzeri kötü sonuçlara sebep olan alkolu kınamak, yasaklamak ve toplum dışına itmektir. tıpkı esrar, kokain, ekstazi gibi uyuşturucuların kınanıp yasaklandığı gibi alkol de yasaklanmalıdır. insana en bariz etkisi geçici bilinç kaybı olup diğer uyuşturuculardan bu yönü ile hiç de farkı yoktur. içki içip aklını şuurunu yitirip suç işleyen ve kendine geldikten sonra pişman olan birini bu topikte veya başka ortamlarda kınamak sadece mantıksızlık ve haksızlıktır. Çünkü bir deli ile sarhoş durumda olan biri arasından hiçbir fark yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…