- Konu Sahibi beytonuray
-
ben artık çıldırdım konuyu takip etmiycem diyorum diyorum ama hanımefendinin yazdıklarını gördükçe dayanamıyorum iki gündür deli etti yaa
Ben gelip bi okuyayim dedim yine neler dokturmus diye
Hala alkollu insan masumdur yaptigi hersey mubahtir diye gidiyor
bu adamın orada ne işi vardı ne diye içti evli barklı adam ne demeye hap attı demiyor da sarhoşmuş bilinci yok yazık günah diyor tövbe yarabbim daha neler görücez acaba
Buyuk konusmayimda onlari alan adam sonuclarin nereye varacaginida bilmeli madem oyle...
öncellıkle cok uzuldum.arkanda böyle bır kayınvalıde varken bırde(olmasada boşan derdım)ama 5 dk bıle durma bu baba senın 2 çocuğuna ne fayda saglayabılır.boyle ahlaksız canı ır baba.bosver babasısda büyürler estekcınde var ne b..k yıyorsa yesın bence..
valla aşırı sınırlendım.o bır kadın olarak sana acımadıysa sende acıma.nedır bukadınların(bazılarının)evli erkeklerle derdı...bıle bıle nasıl bır ahlaksızlıktır bu ya.hadı adam yaptı sen hıc mı utanmıyorsun.cocugu doğurunca ne dıycek bız babaanla 1-2 saat takıldıl gıttım hemen yattım sonra sen dogdun.babanın ıkı cocougu daha var ama bosver yavrum.sen hayatına mı bak dıycek?allah bıldıgı gıbı yapsın ama ben bu durumda olan bırını daha bılıyorum hemen kapı komsumdu boşandı adamdan gıttı memeleketıne..
bu hayatta hıcbır zaman buyuk konusmucaksın boyle bır derdı rabbım kımsenın basına vermesın ben esımle evlendıgımde esım delıler gıbı bana asıktı onun benı sevdıgı % 10 kadar belkı ben sevıyordum dedımkı o kadar cok sevıyor ve okadar cok deger verıyokı senı hıc uzmez bıldıgın kopek gıbıydı gel dersem gel gıt dersem gıt evlılıgımızın 2. yılında ablası ıntıhar ettı hep kendını sucladı alıp gelemedım onu dıye ondan sonra bızde bozulmalar basladı dıyecegım o kı ÇARESIZIMMMMMM
Büyük konuşmadım ki. Fikrimi belirttim.
Kusura bakmayın ama burada kimse size kurtulsun gelsin de kaldığınız yerden devam edin demez. Nesi normal bunun? Gururunuza yediriyorsanız affedersiniz tabi o ayrı.
İğrençlik resmen. Ben tiksindim burada.
bende zaten kurtulsunda kabul edeyım demıyorum neyın ne oldugunu bılmeden bu sınırle bı hata yaparım dıye fıkır alıyorum herseyı hemen hemen acık ve net yazdım fıkır alıyorum kabul etsem bıle ölesıye kadar ıcımden cıkmaz bu acıyla onun yanında kalamam zaten
canim kadinin cocugu olmuyordu.10 kusur senedir evlilerdi adamin tek gecelik iliskisi oluyor liseli kizla.kiz hamile kaliyor.adam anlatiyor kadin ayrilmak istiyor adam birakmiyor 6 ay kadar boyle gidiyor.hamile kiz geliyor bu kadini dovmeye kalkiyor bicakla saldiriyor.kadin memleketine 10 hun tatilr gitti kiz kadinin evine yerlesti.kadin sonra tamamsn gitti bosandi.adam da burdaki evi sattip gittio kadının durumu ve o kocanın durumu ne suanda
ben artık çıldırdım konuyu takip etmiycem diyorum diyorum ama hanımefendinin yazdıklarını gördükçe dayanamıyorum iki gündür deli etti yaa
bu içmemiş halinmi?
sataşıyorsun ama bak, biraz medenilik lütfen.:131:
o kadının durumu ve o kocanın durumu ne suanda
sataşmayla alakası yok düşüncem neyse onu soyledım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?