- 27 Mayıs 2020
- 9
- 2
- 1
- 39
- Konu Sahibi didemyildiz
-
Bende cok uzgunum. Keske gitmeseydim disciye dedim. Ama bunun cozumu bu degil ki. Ben artik tahammul edemiyorum. Evlenmeden once bambaska biriydi evlendikten sonra bambaska biri oldu. Cocuktan sonra ise zivadan cikti. Bide cocuga vurdu diye beni sucluyor. Ben iliskilerini hu hale getirmisim. Cocugu kendime baglamisim. Kuralsizmisim boyle cocuk yetistirmisim yani cildirtiyor beniEşiniz ruh hastası ya. 3 yaşındaki çocuğa tokat atmak nedir? Gücünün yetmediği birine denk gelsin de bir gün, dişlerini eline versinler, anlasın şiddet nasıl oluyormuş. Bunun gibi manyaklar için artık bunu diler oldum. Ayrıca çocuğa bakmak babaannenin sorumluluğu değil, babanın sorumluluğu. Anneme bırak diyene kadar baba olmayı öğrensin, terbiyesiz. Eşiniz bir psikologa, psikiyatriste görünüp tedavi olsun, bunun başka yolunu göremiyorum ama böyle adamlar tedavi filan olmaz, ben görmedim yani. Tedavi olursa, bir aile olma, yuva kurma şansınız var. Yoksa bu adamla ne evli kalınır, ne çocuk büyütülür. 3 yaşında çocuğun babasını sevmemesi nedir ya? Bu basit bir cümle değil. Çocuğu artık nasıl travmatize ediyorsa psikopat... Düşünün bakalım bu çocuk böyle bir babayla aynı çatı altında büyürse, ortaya nasıl bir insan çıkacak? Ay çıldırtıcı ve feci üzücü.
2. Cocugu asla dusunmuyorumBu adamı 2. kez baba yapma, lütfen. Daha bir taneye bakamıyor.
Ne güzel, tüm saçmalıklarının sorumluluklarını başkasına yıkıyor. Bu adamdan bir cacık olmaz. Çocuğunuzun ne hale geldiğini görüyorsunuz. Çok çok üzüldüm gerçekten. 1,5 ve 4,5 yaşında iki kızım var. Babalarından korktuklarını hayal bile edemiyorum. İçim acıdı. Bunu hak etmiyor yavrunuz. Büyük resme bakıp, kendiniz ve çocuğunuz için doğru olanları yapma zamanınız gelmiş.Bende cok uzgunum. Keske gitmeseydim disciye dedim. Ama bunun cozumu bu degil ki. Ben artik tahammul edemiyorum. Evlenmeden once bambaska biriydi evlendikten sonra bambaska biri oldu. Cocuktan sonra ise zivadan cikti. Bide cocuga vurdu diye beni sucluyor. Ben iliskilerini hu hale getirmisim. Cocugu kendime baglamisim. Kuralsizmisim boyle cocuk yetistirmisim yani cildirtiyor beni
6 yıllık evliyim. 3 yasinda bir kizim var. Parasal acidan cok ciddi bir sorunumuz yok. Esim ara ara sinir krizi geciriyor. Kendi o gun mutluysa cok iyi. Ama biseye cani sikilmissa burnumuzdan getiriyor. Dunku olaya gercekte cok uzuldum. Benim engelli bir kardesim var. Disi cok agridigi icin disciye gitmesi gerekiyordu. Annem calisiyor. Bende isten erken ciktim. Arabam yok esime dedim ki beni al kardesimi disciye goturecegim. Esimde dediki kizi anneme birak. Ama kayinvalideme de sorunca cok istemedi evde isim var deyince. Dedim esime sen 1 saat bak kiza. Ben gelecegim. Aldi beni evin oraya geldik kizim babasiyla gitmek istemedi. Zaten ikisinin arasi hic iyi degil. Ozaman babasi markete gidelim dedi. Kizim istemedi aglamaya basladi . Esim sinirlendi kopurdu. En sonu da kizima bir tokat atti. Daha cok aglama basladi cocuk. Banada bagirdi sen biliyosun boyle olacagini kizi anneme biraksaydin diye bagirdi. Eve geldik bahirmaya devam etti. Bizden bikmis. Cocuk onun sevmesine ihtiyaci yokmus. Zaten cocugu ben bu hale getirmisim. Ona hep sert davrandigi icin evet cocuk o dan uzaklasti. 3 aylik oldugundan biri cocuga hep sert.Bagirdi kudurduu kudurdu.ben de bagirip kavga ederdim ama kizim o kadar uzgunduki bagirip daha onu korkutmak istemedim. Uyuduk kizimla. Sinirim cok bozuk. Ne yapayim sizce. Nasil davranmaliyim.
Katılıyorum. Her haltı yapıp, kendini melek gören insanlar ile hiçbir ilişki yürümüyor. O adamda o kafa değişmedikçe bu evlilikte gelecek yok.Ne güzel, tüm saçmalıklarının sorumluluklarını başkasına yıkıyor. Bu adamdan bir cacık olmaz. Çocuğunuzun ne hale geldiğini görüyorsunuz. Çok çok üzüldüm gerçekten. 1,5 ve 4,5 yaşında iki kızım var. Babalarından korktuklarını hayal bile edemiyorum. İçim acıdı. Bunu hak etmiyor yavrunuz. Büyük resme bakıp, kendiniz ve çocuğunuz için doğru olanları yapma zamanınız gelmiş.
Benim oğlum 4.5 yaşında ve babayla ilişjisi bir yıldır ehh işte. Çünkü adam ne karnımdayken ne de doğduğunda doğru düzgün sevmedi çocuğu ee etkiye tepki o da onu benimsemedi. 5 gün görmese kapıdan girince kafasını çeviriirdi ama benim kardeşimi sabah görse akşama yine deli gibi çırpınıp gülerek karşılardı. Ama sorsanız suçlu benim kendime çok bağlamışım. Birinde çok sinirlendim adam olsaydın da sen de kendine bağlasaydın dedim. 2. Çocuğu çoookkk istiyorum ki ben hep 2 kız 2 oğlum olsun isterdim ama eşim çocuğu gereksiz bulan bir tip maalesef. Onu 2. Kez baba yapma diyenler var ya onlar için söyleyim onu 2. Kez baba yapmak için değil kendim ve oğlum için istiyorum 2. ÇocuğuBende cok uzgunum. Keske gitmeseydim disciye dedim. Ama bunun cozumu bu degil ki. Ben artik tahammul edemiyorum. Evlenmeden once bambaska biriydi evlendikten sonra bambaska biri oldu. Cocuktan sonra ise zivadan cikti. Bide cocuga vurdu diye beni sucluyor. Ben iliskilerini hu hale getirmisim. Cocugu kendime baglamisim. Kuralsizmisim boyle cocuk yetistirmisim yani cildirtiyor beni
Babaları gibi döven söven hanzoları seviyor sanıyorlar.Gucu yetmis mi bari 3 yas bebesine?
Ne anlar cocuk tokattan
Ofke problemi icin tedavi olsun.
Kız cocuklarinin babaları ile bozuk iliskileri hayatlarini mahvediyor.
Ya bir an once evlenip evden kacmaya çalışırken yanlis evlilik yapıyorlar, yada iliskilerinde baba figuru arayıp babalari yasinda adamlarla birlikte oluyorlar.
Hiç biri olmuyorsa, sinmis, ozguveni yerle bir bir kadın olarak tehlikeye açık hale geliyor.
Şiddet uygulayıp, bunun sorumluluğunu başkasına atmak ağır psikopatlık. Adam bir şeylerin farkında olacak kapasiteye sahip değil ki, normal olmadığının farkına varıp, tedavi olmayı kabul etsin. Karısını dövüp, sonra yok erkekliğime laf etti, yok tahrik etti, yok öfkeli anıma denk geldi diye saçmalayan adamlar bunlar işte. Tedavi olmazlar ve eğitilemezler. Keşke hiç baba yapılmasalar, keşke kadınlarımız böyle üç kuruş etmeyecek dangalakları koca diye seçmeseler. Şuan konu sahibinin yerinde olsam çocuğumu pedagoga götürür, sonrada açarım boşanma davasını. Çocuk böyle bir babayla aynı ortamda büyümemeli, kırk yılda bir görüşecekse de, başka bir yetişkinin gözetiminde görüşmeli. Bu konu beni sarstı ya. Baba korkusu değil, sevgisi lazım çocuklara, özellikle kızlara. Babası çocuğunun bugünün ve geleceğinin içine ediyor tam anlamıyla, bari siz buna çanak tutmayın konu sahibi.Katılıyorum. Her haltı yapıp, kendini melek gören insanlar ile hiçbir ilişki yürümüyor. O adamda o kafa değişmedikçe bu evlilikte gelecek yok.
Kafam allak bullah dovru olani yapmak istiyorum . Ama bu adam hep bu cocugun babasi olarak kalacak maalesef .Ne güzel, tüm saçmalıklarının sorumluluklarını başkasına yıkıyor. Bu adamdan bir cacık olmaz. Çocuğunuzun ne hale geldiğini görüyorsunuz. Çok çok üzüldüm gerçekten. 1,5 ve 4,5 yaşında iki kızım var. Babalarından korktuklarını hayal bile edemiyorum. İçim acıdı. Bunu hak etmiyor yavrunuz. Büyük resme bakıp, kendiniz ve çocuğunuz için doğru olanları yapma zamanınız gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?