- 12 Kasım 2010
- 2.929
- 16.917
- 408
- 40
- Konu Sahibi didemyildiz
-
Peki ikinci çocuğun günahı ne hadi birini belki bilmeden belki cahillikten yapmışsınız, ama şimdi ikinci çocukta, kocanızdan baba olmayacağının farkındasınız, sırf çocuğunuzun kardeşi olacak diye , baba sevgisinden mahrum büyüyecek, sorunlu bir çocukluk geçirecek bir birey daha dünyaya getirmek bencillikten başka birşey değil. Hadi herşeyi geçtim ölüm diye birşey var, size birşey olursa çocuklara öyle bir babaları varken ne olur hiç düşündünüz mü?Benim oğlum 4.5 yaşında ve babayla ilişjisi bir yıldır ehh işte. Çünkü adam ne karnımdayken ne de doğduğunda doğru düzgün sevmedi çocuğu ee etkiye tepki o da onu benimsemedi. 5 gün görmese kapıdan girince kafasını çeviriirdi ama benim kardeşimi sabah görse akşama yine deli gibi çırpınıp gülerek karşılardı. Ama sorsanız suçlu benim kendime çok bağlamışım. Birinde çok sinirlendim adam olsaydın da sen de kendine bağlasaydın dedim. 2. Çocuğu çoookkk istiyorum ki ben hep 2 kız 2 oğlum olsun isterdim ama eşim çocuğu gereksiz bulan bir tip maalesef. Onu 2. Kez baba yapma diyenler var ya onlar için söyleyim onu 2. Kez baba yapmak için değil kendim ve oğlum için istiyorum 2. Çocuğu
Tabiki tepki gosterdim aldim cocugumu gittim. Ve konusmadim bi daha.Bana tokat atan bir insanı sevmem mümkün olabilir mi?
Kızınıza vurunca siz de en okkalısından yapıştıramadınız mı koca kılıklınıza?
Böyle göz mü yumarsınız kızınızın itilip kakılmasına?
Şu an neredesiniz?Tabiki tepki gosterdim aldim cocugumu gittim. Ve konusmadim bi daha.
Tabiki tepki gosterip bagirip cocugumu alip gittim. Bi daha da konusmadim onlaben boşanmaya genel olarak karşı biriyim, her sorunun çözümü olduğuna veya en azından gerekirse yıllarca emek verilmesi gerektiğine inanırım. ancak çocuklar benim bam telim, ince çizgimdir. Ne anne ne baba ne öğretmen, hiç kimse bir çocuğa vuramaz. Vuruyorsa polisi ararım hatta bu şekilde iki komşumu şikayet etmişliğim var. Dayak yiyen çocukların sosyal hizmetlerce aileden alınmasından yanayım. Eşiniz tokat atarken eliniz armut mu topluyordu? Siz de yapıştırsaydınız bir tane, hadi sıkıyorsa vur deseydiniz, polisi ararım deseydiniz, kameraya çekseydiniz, elinizde kamera görüntüsü olsa tek tokatla boşayıp uzaklaştırma alabileceğinizi bilmiyor musunuz yoksa?
Eşiniz 3 aylıktan beri çocuğunuza sert davranıyor, 3 yaşındaki bebeğe ağladı diye tokat atıyor ve sizde hala nasıl davranayım diye soruyorsunuz. Bu şekilde devam ederse bu çocuğa uygulanan şiddet giderek artacak ve sizde giderek durumu kanıksayıp yine hiç bir şey yapmamaya devam edeceksiniz. Sonuç olarak el bebek gül bebek büyütülmesi gereken bir kız çocuğunun psikolojisi bozulucak olan hep çocuğa olacak6 yıllık evliyim. 3 yasinda bir kizim var. Parasal acidan cok ciddi bir sorunumuz yok. Esim ara ara sinir krizi geciriyor. Kendi o gun mutluysa cok iyi. Ama biseye cani sikilmissa burnumuzdan getiriyor. Dunku olaya gercekte cok uzuldum. Benim engelli bir kardesim var. Disi cok agridigi icin disciye gitmesi gerekiyordu. Annem calisiyor. Bende isten erken ciktim. Arabam yok esime dedim ki beni al kardesimi disciye goturecegim. Esimde dediki kizi anneme birak. Ama kayinvalideme de sorunca cok istemedi evde isim var deyince. Dedim esime sen 1 saat bak kiza. Ben gelecegim. Aldi beni evin oraya geldik kizim babasiyla gitmek istemedi. Zaten ikisinin arasi hic iyi degil. Ozaman babasi markete gidelim dedi. Kizim istemedi aglamaya basladi . Esim sinirlendi kopurdu. En sonu da kizima bir tokat atti. Daha cok aglama basladi cocuk. Banada bagirdi sen biliyosun boyle olacagini kizi anneme biraksaydin diye bagirdi. Eve geldik bahirmaya devam etti. Bizden bikmis. Cocuk onun sevmesine ihtiyaci yokmus. Zaten cocugu ben bu hale getirmisim. Ona hep sert davrandigi icin evet cocuk o dan uzaklasti. 3 aylik oldugundan biri cocuga hep sert.Bagirdi kudurduu kudurdu.ben de bagirip kavga ederdim ama kizim o kadar uzgunduki bagirip daha onu korkutmak istemedim. Uyuduk kizimla. Sinirim cok bozuk. Ne yapayim sizce. Nasil davranmaliyim.
PesssBenim oğlum 4.5 yaşında ve babayla ilişjisi bir yıldır ehh işte. Çünkü adam ne karnımdayken ne de doğduğunda doğru düzgün sevmedi çocuğu ee etkiye tepki o da onu benimsemedi. 5 gün görmese kapıdan girince kafasını çeviriirdi ama benim kardeşimi sabah görse akşama yine deli gibi çırpınıp gülerek karşılardı. Ama sorsanız suçlu benim kendime çok bağlamışım. Birinde çok sinirlendim adam olsaydın da sen de kendine bağlasaydın dedim. 2. Çocuğu çoookkk istiyorum ki ben hep 2 kız 2 oğlum olsun isterdim ama eşim çocuğu gereksiz bulan bir tip maalesef. Onu 2. Kez baba yapma diyenler var ya onlar için söyleyim onu 2. Kez baba yapmak için değil kendim ve oğlum için istiyorum 2. Çocuğu
Daha once vurmadi ama bagirmistir cok.daha öncede vurdu mu? ilk olmadığından eminim son olmayacağından da.
bu şiddete ortaksınız kusura bakmayın.
çocuğu alıp eve gittiniz sanırım. konuşmamak çözüm değil.
eşinizin tedavi olması gerek sizin küsmenizle düzelmez. bu bir tedavi yöntemi değil çünkü.
Siz böyle yetiştirirken kendisi neredeymiş.. Yapsaymış ebeveynlik..Tipik suçlamalara girmek en kolayı çünkü..Bende cok uzgunum. Keske gitmeseydim disciye dedim. Ama bunun cozumu bu degil ki. Ben artik tahammul edemiyorum. Evlenmeden once bambaska biriydi evlendikten sonra bambaska biri oldu. Cocuktan sonra ise zivadan cikti. Bide cocuga vurdu diye beni sucluyor. Ben iliskilerini hu hale getirmisim. Cocugu kendime baglamisim. Kuralsizmisim boyle cocuk yetistirmisim yani cildirtiyor beni
Kendinizi kandırıyorsunuz. İLk tokat bu kadar kolay atılmaz. Siz şahit olmamış olabilirsiniz ama olayın gidişatı ve sonrasına bakınca eşiniz kızınıza daha önce vurdu, emin olabilirsiniz.Daha once vurmadi ama bagirmistir cok.
Hanımefendi bi gider misiniz ya aşırı sinir bozucusunuz. Çocuğunu korumaktan aciz. Sinirim tepeme geldi sabah sabah. Allah ikinizden de kurtarsın o çocuğu ne deyim.Daha once vurmadi ama bagirmistir cok.
Daha once vurmadi ama bagirmistir cok.
3 yaşındaki çocuğa tokat atan adam sizi de dövüyordur. Kızınızı bu adamdan ne zaman kurtaracaksınız?6 yıllık evliyim. 3 yasinda bir kizim var. Parasal acidan cok ciddi bir sorunumuz yok. Esim ara ara sinir krizi geciriyor. Kendi o gun mutluysa cok iyi. Ama biseye cani sikilmissa burnumuzdan getiriyor. Dunku olaya gercekte cok uzuldum. Benim engelli bir kardesim var. Disi cok agridigi icin disciye gitmesi gerekiyordu. Annem calisiyor. Bende isten erken ciktim. Arabam yok esime dedim ki beni al kardesimi disciye goturecegim. Esimde dediki kizi anneme birak. Ama kayinvalideme de sorunca cok istemedi evde isim var deyince. Dedim esime sen 1 saat bak kiza. Ben gelecegim. Aldi beni evin oraya geldik kizim babasiyla gitmek istemedi. Zaten ikisinin arasi hic iyi degil. Ozaman babasi markete gidelim dedi. Kizim istemedi aglamaya basladi . Esim sinirlendi kopurdu. En sonu da kizima bir tokat atti. Daha cok aglama basladi cocuk. Banada bagirdi sen biliyosun boyle olacagini kizi anneme biraksaydin diye bagirdi. Eve geldik bahirmaya devam etti. Bizden bikmis. Cocuk onun sevmesine ihtiyaci yokmus. Zaten cocugu ben bu hale getirmisim. Ona hep sert davrandigi icin evet cocuk o dan uzaklasti. 3 aylik oldugundan biri cocuga hep sert.Bagirdi kudurduu kudurdu.ben de bagirip kavga ederdim ama kizim o kadar uzgunduki bagirip daha onu korkutmak istemedim. Uyuduk kizimla. Sinirim cok bozuk. Ne yapayim sizce. Nasil davranmaliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?