- 19 Mayıs 2020
- 47.737
- 214.407
- 598
- Konu Sahibi didemyildiz
-
Doğmamış bebenize sordunuz mu? Kendisini sevmeyen, bir dakika bile istemeyen bir adamın çocuğu olarak dünyaya gelmek ister mi?Benim oğlum 4.5 yaşında ve babayla ilişjisi bir yıldır ehh işte. Çünkü adam ne karnımdayken ne de doğduğunda doğru düzgün sevmedi çocuğu ee etkiye tepki o da onu benimsemedi. 5 gün görmese kapıdan girince kafasını çeviriirdi ama benim kardeşimi sabah görse akşama yine deli gibi çırpınıp gülerek karşılardı. Ama sorsanız suçlu benim kendime çok bağlamışım. Birinde çok sinirlendim adam olsaydın da sen de kendine bağlasaydın dedim. 2. Çocuğu çoookkk istiyorum ki ben hep 2 kız 2 oğlum olsun isterdim ama eşim çocuğu gereksiz bulan bir tip maalesef. Onu 2. Kez baba yapma diyenler var ya onlar için söyleyim onu 2. Kez baba yapmak için değil kendim ve oğlum için istiyorum 2. Çocuğu
Ama boşanır, çocuğu da alırsanız çocuğunuz o adama daha az maruz kalacak.Kafam allak bullah dovru olani yapmak istiyorum . Ama bu adam hep bu cocugun babasi olarak kalacak maalesef .
Kendisinin farkinda degil. Beni sucluyor ve asla kabul etmiyor. Ona sordugunda dunku tokatin sebebi benim. Ben biliyorum boyle olacagini diyor. Cocuk hep benimle bana cok bagli. Tedavi falanda olmuyor. Sorsan kizini cok seviyor. Yarin gider ona bi suru esya alir. Ama o anlik sinir herseyi bitiriyor. Artik cocuklar herseyin cok farkinda. 3 yasindaki cocuk baya tartisabiliyor. Ben ayrildigim da da babasi olmaya devam devam edecek. Sikinti o. Benim bu iletisime cozum bulup duzeltmem gerekiyor. Ama 3 yildir basaramadim.Şiddet uygulayıp, bunun sorumluluğunu başkasına atmak ağır psikopatlık. Adam bir şeylerin farkında olacak kapasiteye sahip değil ki, normal olmadığının farkına varıp, tedavi olmayı kabul etsin. Karısını dövüp, sonra yok erkekliğime laf etti, yok tahrik etti, yok öfkeli anıma denk geldi diye saçmalayan adamlar bunlar işte. Tedavi olmazlar ve eğitilemezler. Keşke hiç baba yapılmasalar, keşke kadınlarımız böyle üç kuruş etmeyecek dangalakları koca diye seçmeseler. Şuan konu sahibinin yerinde olsam çocuğumu pedagoga götürür, sonrada açarım boşanma davasını. Çocuk böyle bir babayla aynı ortamda büyümemeli, kırk yılda bir görüşecekse de, başka bir yetişkinin gözetiminde görüşmeli. Bu konu beni sarstı ya. Baba korkusu değil, sevgisi lazım çocuklara, özellikle kızlara. Babası çocuğunun bugünün ve geleceğinin içine ediyor tam anlamıyla, bari siz buna çanak tutmayın konu sahibi.
Ben geri kafali egitimsiz biri degilim. Onunda izlemesi icin zoom uzerinden egitimler aldim. Izlettirdim. Kendim cocuk gelisimi okuyorum. O da okudu. 2. Universte olarak ama olmuyorr.Eşiniz sorumsuz, kötü kalpli, vicdansız biri ve üzgünüm ama ona katlanan bir karısı var. Kendini vazgeçilmez sanıyor.
Sorsam "Kızım için" dersiniz.
Sizin değil eşinizin çözüm bulması gerekiyor. Ruh hastası olan o. Ve gördüğünüz gibi çözüm de bulmayacak, çünkü sorunun kaynağını bile görmüyor. Eee ne olacak peki? Siz gerçekleri görene kadar çocuğunuz hasar almaya devam mı edecek? Ve evet, boşansanız da babası kalmaya devam edecek. Ama ilişkileri boyut değiştirecek, sınırlanacak. Ve bana göre tam da bu gerekiyor.Kendisinin farkinda degil. Beni sucluyor ve asla kabul etmiyor. Ona sordugunda dunku tokatin sebebi benim. Ben biliyorum boyle olacagini diyor. Cocuk hep benimle bana cok bagli. Tedavi falanda olmuyor. Sorsan kizini cok seviyor. Yarin gider ona bi suru esya alir. Ama o anlik sinir herseyi bitiriyor. Artik cocuklar herseyin cok farkinda. 3 yasindaki cocuk baya tartisabiliyor. Ben ayrildigim da da babasi olmaya devam devam edecek. Sikinti o. Benim bu iletisime cozum bulup duzeltmem gerekiyor. Ama 3 yildir basaramadim.
3 aylıktan beri en azından psikolojik şiddet görüyor kızınız ve bence ilk tokat da değil.Ben geri kafali egitimsiz biri degilim. Onunda izlemesi icin zoom uzerinden egitimler aldim. Izlettirdim. Kendim cocuk gelisimi okuyorum. O da okudu. 2. Universte olarak ama olmuyorr.
Yav, çok çok haftada bir avm ye götürür, dondurma falan alır. Nafakasını yatırır. Bu kadar olur babalığı. 7/24 maruz kalmakla aynı şey değil. Bak 3 yaşında, bir yudum çocuk daha. Bir ters harekette Allah muhafaza hayatı tehlikeye girebilir çocuğun. Ayyy fenalık geldi.Kendisinin farkinda degil. Beni sucluyor ve asla kabul etmiyor. Ona sordugunda dunku tokatin sebebi benim. Ben biliyorum boyle olacagini diyor. Cocuk hep benimle bana cok bagli. Tedavi falanda olmuyor. Sorsan kizini cok seviyor. Yarin gider ona bi suru esya alir. Ama o anlik sinir herseyi bitiriyor. Artik cocuklar herseyin cok farkinda. 3 yasindaki cocuk baya tartisabiliyor. Ben ayrildigim da da babasi olmaya devam devam edecek. Sikinti o. Benim bu iletisime cozum bulup duzeltmem gerekiyor. Ama 3 yildir basaramadim.
Hayretler içinde okudum eşinizin 3 yaşındaki bebeğinize tokat atması gerçek olmasın ne anlar çocuk anneye düşkün olabilir böyle bisey yapamaz izin vermeyin6 yıllık evliyim. 3 yasinda bir kizim var. Parasal acidan cok ciddi bir sorunumuz yok. Esim ara ara sinir krizi geciriyor. Kendi o gun mutluysa cok iyi. Ama biseye cani sikilmissa burnumuzdan getiriyor. Dunku olaya gercekte cok uzuldum. Benim engelli bir kardesim var. Disi cok agridigi icin disciye gitmesi gerekiyordu. Annem calisiyor. Bende isten erken ciktim. Arabam yok esime dedim ki beni al kardesimi disciye goturecegim. Esimde dediki kizi anneme birak. Ama kayinvalideme de sorunca cok istemedi evde isim var deyince. Dedim esime sen 1 saat bak kiza. Ben gelecegim. Aldi beni evin oraya geldik kizim babasiyla gitmek istemedi. Zaten ikisinin arasi hic iyi degil. Ozaman babasi markete gidelim dedi. Kizim istemedi aglamaya basladi . Esim sinirlendi kopurdu. En sonu da kizima bir tokat atti. Daha cok aglama basladi cocuk. Banada bagirdi sen biliyosun boyle olacagini kizi anneme biraksaydin diye bagirdi. Eve geldik bahirmaya devam etti. Bizden bikmis. Cocuk onun sevmesine ihtiyaci yokmus. Zaten cocugu ben bu hale getirmisim. Ona hep sert davrandigi icin evet cocuk o dan uzaklasti. 3 aylik oldugundan biri cocuga hep sert.Bagirdi kudurduu kudurdu.ben de bagirip kavga ederdim ama kizim o kadar uzgunduki bagirip daha onu korkutmak istemedim. Uyuduk kizimla. Sinirim cok bozuk. Ne yapayim sizce. Nasil davranmaliyim.
Benim oğlum 4.5 yaşında ve babayla ilişjisi bir yıldır ehh işte. Çünkü adam ne karnımdayken ne de doğduğunda doğru düzgün sevmedi çocuğu ee etkiye tepki o da onu benimsemedi. 5 gün görmese kapıdan girince kafasını çeviriirdi ama benim kardeşimi sabah görse akşama yine deli gibi çırpınıp gülerek karşılardı. Ama sorsanız suçlu benim kendime çok bağlamışım. Birinde çok sinirlendim adam olsaydın da sen de kendine bağlasaydın dedim. 2. Çocuğu çoookkk istiyorum ki ben hep 2 kız 2 oğlum olsun isterdim ama eşim çocuğu gereksiz bulan bir tip maalesef. Onu 2. Kez baba yapma diyenler var ya onlar için söyleyim onu 2. Kez baba yapmak için değil kendim ve oğlum için istiyorum 2. Çocuğu
Kendisinin farkinda degil. Beni sucluyor ve asla kabul etmiyor. Ona sordugunda dunku tokatin sebebi benim. Ben biliyorum boyle olacagini diyor. Cocuk hep benimle bana cok bagli. Tedavi falanda olmuyor. Sorsan kizini cok seviyor. Yarin gider ona bi suru esya alir. Ama o anlik sinir herseyi bitiriyor. Artik cocuklar herseyin cok farkinda. 3 yasindaki cocuk baya tartisabiliyor. Ben ayrildigim da da babasi olmaya devam devam edecek. Sikinti o. Benim bu iletisime cozum bulup duzeltmem gerekiyor. Ama 3 yildir basaramadim.
Ya çocuktan değil hobi eşyasından bahsediyorlar sanki. Çocuk sahibi olmanın ehliyeti olmalı işte, başka yolu yok. Şiştim ya şiştim vallahi.Yani oglunun var ama yok olan babasini çekmesi yetmiyor. Baska bir cocuk daha çeksin diyorsun. Bu nasil bencil bir bakis açisidir. Her çocugun mutlu huzurlu ve iki ebeveynli yuvayi hak ediyor. Oglun için kolaymi saniyorsun ona ilgi göstermeyen baba? Ama yook, ille kardesi olsun. Kardes insan degil çünkü, nesne. Oglunun yeni oyuncagi.
Iyikine esin bare vicdansiz olmasina ragmen, mantikliymis.
bak seeennnBende cok uzgunum. Keske gitmeseydim disciye dedim. Ama bunun cozumu bu degil ki. Ben artik tahammul edemiyorum. Evlenmeden once bambaska biriydi evlendikten sonra bambaska biri oldu. Cocuktan sonra ise zivadan cikti. Bide cocuga vurdu diye beni sucluyor. Ben iliskilerini hu hale getirmisim. Cocugu kendime baglamisim. Kuralsizmisim boyle cocuk yetistirmisim yani cildirtiyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?