• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamin Derdi Ne Sizce

Ayrılmayı düşünmek için tam olarak neyi bekliyorsunuz?
Bir cinnet anında kızınızı duvardan duvara vurmasını mı?
Bu baba uvey olsa herkes bosan derdi cunku ortada sevgisiz ve cırkın bır adam var.
Oz baba diye mi yumusak yorumlar anlamadım.
Uc aylıktan beri bagırıyormus ve uc yasında tokat atmıs.
Bes yasında gelince tekme atarsa mi bosayacaksın adamı konu sahıbı, sevgisine ihtiyacım yok diyormus Bı de.

Bir kız çocuğu Bu yaşta babasına aşık değilse o babada büyük bir sorun vardır....
3 aylıkken sert yapmaya başladı yazmışsınız :( nasıl bi sevgisiz ortamda büyümüş senin kocan yaaaa. Ruh halinizi inan düşünemiyorum
ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN :(

çocuklara hele hele bebeklere uzanan eller kırılsın, bu elleri uzatanlar ne bu dünyada ne öbür dünyada rahat yüzü görmesin

Bu baba uvey olsa herkes bosan derdi cunku ortada sevgisiz ve cırkın bır adam var.
Bes yasında gelince tekme atarsa mi bosayacaksın adamı konu sahıbı, sevgisine ihtiyacım yok diyormus Bı de.
Eminim kendisi de dayak yiyor. Ama kızı için (!) ayrılmıyordur.

Eminim kendisi de dayak yiyor. Ama kızı için (!) ayrılmıyordur.
Of, senın haklı oldugunu ıcten ıce biliyorum ama kadının gelip hayır hıc sıddet gormedım yazmasını da istiyorum. Uc yasında cocuga tokat ne ya. Sıddet lı vurduguna da emınım.

Of, senın haklı oldugunu ıcten ıce biliyorum ama kadının gelip hayır hıc sıddet gormedım yazmasını da istiyorum. Uc yasında cocuga tokat ne ya. Sıddet lı vurduguna da emınım.
Maalesef bunun ilk olmadığını düşünüyorum. Ama işte anne var, anne var.

ikinci çocuğu yapmayın diye yazanlara:

konu sahibi bu adamdan 4 çocuk istiyor, iki kızı iki oğlu olsun istiyor bu adamdan, adam da istemiyormuş üstelik, sanırım boşuna konuşuyoruz

düzeltme: o kişi konu sahibi değilmiş, dikkatli okumamışım sanırım
Yok oda baska bir uye sistim yeminle sinirden disimi sıkıyorum
yokya sok gibi bise olduk galiba ben mesela yorumdan sonra dondum bir daha okudum ara cevaplari okudum

Kocayi savunmayi, kucakladim eve ciktim konusmuyorumu falan konu sahibiyle kocasina ayni guzel dilekleri siraliyorum suan

İlk sandimki bosanma dusunuyorum surec nasil falan diye ilerleyecek mevzu cocuk icin destek falan soracak uyenin biri sende ona caksaydin bi tane demis hirstan eeee ondan ne farkim kalio demis
Millet ayilip tepkiler gelince hic vurmamisti oldu

Banlanmiycam banlanmiycam banlanmiycam:KK55:

Derdi daha çok kendiyle gibi geldi bana yaptığınız hiç bir şey yok sinirlenmesine bi sebepte yok konuş niye böylesin diye anlamsız bi sinir yani bi sebebi olması lazım sonuçta

Kadına tokat atsaydı herkes boşan yazardı. Neden 3 yaşındaki çocuğa tokat atana kimsenin sesi çıkmıyor. tedavi ol diyorlar anlamadım.
Bebeğe dövüp bağıran adamdan ne bekliyorsunuz....
Bosanmayacak cunku herkes adi gibi biliyor kendide satir arasi yazmis
Millette tedavi olsun cocuga eziyet etmeze yonlendiriyor hakli olarak

Bosanmaz hatta baska cocukta yapar iyisimi herifi tedavi ettirsin

Yok oda baska bir uye sistim yeminle sinirden disimi sıkıyorum

yokya sok gibi bise olduk galiba ben mesela yorumdan sonra dondum bir daha okudum ara cevaplari okudum

Kocayi savunmayi, kucakladim eve ciktim konusmuyorumu falan konu sahibiyle kocasina ayni guzel dilekleri siraliyorum suan

İlk sandimki bosanma dusunuyorum surec nasil falan diye ilerleyecek mevzu cocuk icin destek falan soracak uyenin biri sende ona caksaydin bi tane demis hirstan eeee ondan ne farkim kalio demis
Millet ayilip tepkiler gelince hic vurmamisti oldu

Banlanmiycam banlanmiycam banlanmiycam:KK55:
Baslık zaten kocamın derdi ne, hala adama sifa arıyor.
Derdı neyse bulup cozecek muhtemelen.
Bebek uc aylıkmıs bagırmaya basladıgında adam, 3 aylık???? Began ın dedıgı gıbı ben de bunun ilk oldugunu dusunmuyorum ve son da olmayacak.
Cocugun sevgisine ihtiyacım yok diyen kotu kalpli cırkın bır adam kendısı.
Zaten en basta bir saat cocukla yalnız kalmak ıstememıs.
Bır saat komsunun cocuguna bakar eglendırır ınsan.
Ama insan bakar, bu adam degıl.

Bırakın emanet etmeyi çocuğunuzu böyle bir babadan koruyurun bence. 3 aylık olduğundan beri çocuğa sert diyorsunuz. Eşiniz de öfke kontrolü için tedavi görse iyi olur.

Baslık zaten kocamın derdi ne, hala adama sifa arıyor.
Derdı neyse bulup cozecek muhtemelen.
Bebek uc aylıkmıs bagırmaya basladıgında adam, 3 aylık???? Began ın dedıgı gıbı ben de bunun ilk oldugunu dusunmuyorum ve son da olmayacak.
Cocugun sevgisine ihtiyacım yok diyen kotu kalpli cırkın bır adam kendısı.
Zaten en basta bir saat cocukla yalnız kalmak ıstememıs.
Bır saat komsunun cocuguna bakar eglendırır ınsan.
Ama insan bakar, bu adam degıl.
1 saat baska engelli bir cocugun bedensel eziyetinin son bulmasi icin kendi kanindan camimdan olani oyalayacak hepsi bu...

Ne merhamet ne vicdan ne insanlik hic birsey yok cöp

Ama iyiyken cok iyiymis nerde iylik
Hayati yap bi hayir tutbacagindan ayir diye gecen gecmis gececek edepsizin teki

Cocuk terbiyesini dovmek zannediyor

Bunlar 2 univ okumuslar gelisim kitaplari falan okuyorlarmis ama baba vuruyo anne o babayla ayni yerde devam ediyor ne 3 ayi arkadasim ana karnindayken yemistir o ilk dayagini
Herkes safya kimse tahmin edemedi

Allah o bebenin yuzune baksin insallah diycek birsey yok ki.
Tedavi olmayi dahi reddeden adamla devam ediyor edecek yarin iki bebk bir oyuncak alinca ruhunun yarasi gecti sanacaklar cocukya unuttu sanicaklar

3 yil sonra 6 yasinda kizim var cok hircin hala gece yatagina kaciriyor kekeliyor diye konu acma oraninada%70 veriyorum

Ya bir taneyi çok hakkıyla büyütmüşsünüz gibi Bi de utanmadan 4 tane çocuk istiiyomuşsunuz pardon siz şaka mısınız? Ezik durup çocuğunuza dayak atmasına izin verdiğiniz adamdan 3 çocuk daha yapacaksınız kızı kardeşsiz kalmasın diyeymiş bak sen kardeşe gelene kadar siz o çocuğun psikolojisini toparlayın önce, Bi dik durun Bi kendinize gelin de 2.kocanızdan düşünün bence diğer çocukları. Bu çocuğu mahvetmiş Bi de diğer doğmamış sabi sübyanı da mahvedicekler. Cidden Allah anne babanın hayırlısını versin yaa evladın değil evladı sen hamur gibi şekillendirir büyütürsün karakteri ruhu her şeyi elinden geçer yeni doğmuş Bi bebeğin ne günahı var Allah doğru düzgün ana baba nasip etsin de 1 kere geldiğimiz şu dünyayı bari düzgün yaşayalım. İnşallah Bi daha üreyemezsiniz.

Back
X