- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.122
- 548
- Konu Sahibi didemyildiz
Oha, nasıl ya! Okuduğum en kafa yakıcı şey bu olabilir. Allah belasını versin.Eniştem de öyle idi 2 aylık yiyenimi dövmüştü ablam o dk boşandı böyleleri baba olmayı hak etmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oha, nasıl ya! Okuduğum en kafa yakıcı şey bu olabilir. Allah belasını versin.Eniştem de öyle idi 2 aylık yiyenimi dövmüştü ablam o dk boşandı böyleleri baba olmayı hak etmiyor
Öyle ama uzakta olması daha iyi olacak. Siz ister miydiniz size vuran bir babayla aynı evde yaşamak?Kafam allak bullah dovru olani yapmak istiyorum . Ama bu adam hep bu cocugun babasi olarak kalacak maalesef .
Bu baba uvey olsa herkes bosan derdi cunku ortada sevgisiz ve cırkın bır adam var.Ayrılmayı düşünmek için tam olarak neyi bekliyorsunuz?
Bir cinnet anında kızınızı duvardan duvara vurmasını mı?
Eminim kendisi de dayak yiyor. Ama kızı için (!) ayrılmıyordur.Bu baba uvey olsa herkes bosan derdi cunku ortada sevgisiz ve cırkın bır adam var.
Oz baba diye mi yumusak yorumlar anlamadım.
Uc aylıktan beri bagırıyormus ve uc yasında tokat atmıs.
Bes yasında gelince tekme atarsa mi bosayacaksın adamı konu sahıbı, sevgisine ihtiyacım yok diyormus Bı de.
Of, senın haklı oldugunu ıcten ıce biliyorum ama kadının gelip hayır hıc sıddet gormedım yazmasını da istiyorum. Uc yasında cocuga tokat ne ya. Sıddet lı vurduguna da emınım.Eminim kendisi de dayak yiyor. Ama kızı için (!) ayrılmıyordur.
Maalesef bunun ilk olmadığını düşünüyorum. Ama işte anne var, anne var.Of, senın haklı oldugunu ıcten ıce biliyorum ama kadının gelip hayır hıc sıddet gormedım yazmasını da istiyorum. Uc yasında cocuga tokat ne ya. Sıddet lı vurduguna da emınım.
Yok oda baska bir uye sistim yeminle sinirden disimi sıkıyorumikinci çocuğu yapmayın diye yazanlara:
konu sahibi bu adamdan 4 çocuk istiyor, iki kızı iki oğlu olsun istiyor bu adamdan, adam da istemiyormuş üstelik, sanırım boşuna konuşuyoruz
düzeltme: o kişi konu sahibi değilmiş, dikkatli okumamışım sanırım
yokya sok gibi bise olduk galiba ben mesela yorumdan sonra dondum bir daha okudum ara cevaplari okudumBu baba uvey olsa herkes bosan derdi cunku ortada sevgisiz ve cırkın bır adam var.
Oz baba diye mi yumusak yorumlar anlamadım.
Uc aylıktan beri bagırıyormus ve uc yasında tokat atmıs.
Bes yasında gelince tekme atarsa mi bosayacaksın adamı konu sahıbı, sevgisine ihtiyacım yok diyormus Bı de.
Bosanmayacak cunku herkes adi gibi biliyor kendide satir arasi yazmisKadına tokat atsaydı herkes boşan yazardı. Neden 3 yaşındaki çocuğa tokat atana kimsenin sesi çıkmıyor. tedavi ol diyorlar anlamadım.
Bebeğe dövüp bağıran adamdan ne bekliyorsunuz....
Baslık zaten kocamın derdi ne, hala adama sifa arıyor.Yok oda baska bir uye sistim yeminle sinirden disimi sıkıyorum
yokya sok gibi bise olduk galiba ben mesela yorumdan sonra dondum bir daha okudum ara cevaplari okudum
Kocayi savunmayi, kucakladim eve ciktim konusmuyorumu falan konu sahibiyle kocasina ayni guzel dilekleri siraliyorum suan
İlk sandimki bosanma dusunuyorum surec nasil falan diye ilerleyecek mevzu cocuk icin destek falan soracak uyenin biri sende ona caksaydin bi tane demis hirstan eeee ondan ne farkim kalio demis
Millet ayilip tepkiler gelince hic vurmamisti oldu
Banlanmiycam banlanmiycam banlanmiycam![]()
Cok sert olmus tepkiniz, okurken ben urktum.Tabiki tepki gosterdim aldim cocugumu gittim. Ve konusmadim bi daha.
1 saat baska engelli bir cocugun bedensel eziyetinin son bulmasi icin kendi kanindan camimdan olani oyalayacak hepsi bu...Baslık zaten kocamın derdi ne, hala adama sifa arıyor.
Derdı neyse bulup cozecek muhtemelen.
Bebek uc aylıkmıs bagırmaya basladıgında adam, 3 aylık???? Began ın dedıgı gıbı ben de bunun ilk oldugunu dusunmuyorum ve son da olmayacak.
Cocugun sevgisine ihtiyacım yok diyen kotu kalpli cırkın bır adam kendısı.
Zaten en basta bir saat cocukla yalnız kalmak ıstememıs.
Bır saat komsunun cocuguna bakar eglendırır ınsan.
Ama insan bakar, bu adam degıl.
Ablamı çocuktan kıskanıp kıskançlık krizine giren adinin teki Allah kimseyi kötüyle karşılaştırmasın.Oha, nasıl ya! Okuduğum en kafa yakıcı şey bu olabilir. Allah belasını versin.