• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamin Derdi Ne Sizce

Ya bir taneyi çok hakkıyla büyütmüşsünüz gibi Bi de utanmadan 4 tane çocuk istiiyomuşsunuz pardon siz şaka mısınız? Ezik durup çocuğunuza dayak atmasına izin verdiğiniz adamdan 3 çocuk daha yapacaksınız kızı kardeşsiz kalmasın diyeymiş bak sen kardeşe gelene kadar siz o çocuğun psikolojisini toparlayın önce, Bi dik durun Bi kendinize gelin de 2.kocanızdan düşünün bence diğer çocukları. Bu çocuğu mahvetmiş Bi de diğer doğmamış sabi sübyanı da mahvedicekler. Cidden Allah anne babanın hayırlısını versin yaa evladın değil evladı sen hamur gibi şekillendirir büyütürsün karakteri ruhu her şeyi elinden geçer yeni doğmuş Bi bebeğin ne günahı var Allah doğru düzgün ana baba nasip etsin de 1 kere geldiğimiz şu dünyayı bari düzgün yaşayalım. İnşallah Bi daha üreyemezsiniz.
4 çocuk isteyen konu sahibi değil.
Konu sahibi 2. çocuğu düşünmediğini yazdı.

Düşünün ki çocuğunuz okullu olmuş, öğretmeni kötü davranmış okula gitmek istemiyor. Dünyayı ayağa kaldırır, göndermez hesabını sorarsınız değil mi? Çocuğunuz babasıyla birlikte yaşamak istemiyor. Yani çocuğum için birlikteyim diye bir bahaneniz de yok. Boşanırdım ben. Bu karardan sonra eşiniz bir şans isterse öfke yönetimi için terapi alması şartıyla belki kabul edebilirsiniz.

Gerçekten bu çocukların tek suçu onları oyuncak bebek zanneden aileleri. Biri yok kendim icin dogurucam der biri yok kocam 3 yaşındaki bebeye tokat attı nasıl duzelir kocam diye sorar.

Keşke üremeseniz de soyunuz tukense. Her çocuk merhametli insan gibi ailelerde buyuse

Peki ikinci çocuğun günahı ne hadi birini belki bilmeden belki cahillikten yapmışsınız, ama şimdi ikinci çocukta, kocanızdan baba olmayacağının farkındasınız, sırf çocuğunuzun kardeşi olacak diye , baba sevgisinden mahrum büyüyecek, sorunlu bir çocukluk geçirecek bir birey daha dünyaya getirmek bencillikten başka birşey değil. Hadi herşeyi geçtim ölüm diye birşey var, size birşey olursa çocuklara öyle bir babaları varken ne olur hiç düşündünüz mü?
Mesajımdan belki çok kötü bir baba tablosu ortaya çıktı ama öyle değil tabi ki. İlk yıllar araları yoktu ama son 1 yıldır iyi şükür ama tabi ki oğlumun benimle olan bağı çok daha kuvvetli. Eşim sevmiyor değil ama sevgisini dışa vuran biri değil. E çocuk da içten sevgiyi anlayacak durumda değil. Yoksa gerek bebekken gerekse de şimdi oğlum gece 40 kez de uyansa eşim de benimle birlikte kalkar bakar mesela

Bu nasıl bir kafa zaten olan çocukla ilgilenmeyen bir adamla 4 çocuk yapma hayali mi kuruyorsunuz. Savunmaya bak onun için değil kendi için yapıyormuş.
Arkadaşlar anne baba olarak çocuğunuz dünyanın en mutlu, en çok sevilen çocuğu olsun diye bir derdiniz yoksa başkaa bir masumun daha kanına girmeyin.
Ben çocuğumu dünyanın en mutlu en sevilen çocuğu olarak görüyorum zaten. Evet eşim daha ilgili bir baba olabilirdi ilk yıllarda ki şimdi ilgisiz diyemem ama çoxuğunda ilgi eksikliği var mı diye sorarsan asla derim.

Adam çocuk istemezken neden onu masraf ve sorumluluk altına sokuyorsunuz ki?
Çalışan bir kadınsanız neyse ama çalışmıyorsanız bu kadar bencil olmayın.
Çalışuyorum ve asla sorun masraf değil. Eşim çocuğumuzu hiçvir zaman masraf olarak görmedi sadece kendisi rahatına ve bana aşırı düşkün. İlj zaman beni kaybedecek hissine kapılmıştı sen hep çoxuğu seviyorsun beni sevmıyorsun modundaydı. Şimdi de ne güzel büyüdü artık rahata erdik başa dönmeye gerek yok modunda

Bence bi durun düşünün. O çocuklara ne olacak nasıl bir psikolojiyle büyüyecekler? Kendiniz için tekrar mutsuz bir çocuk istemek nasıl bir bencilliktir?
Çocuğum mutsuz demedim ki ben. Msjımdan farklı anlaşılmış olabilir bu da benim o anki psikoloji ile yazışımdan kaynaklanmış da olabilir ama çocuğum asla mutsuz bir çocuk değil eşim de msjımda yanlış anlaşıldığı gibi sorumsuz bir baba değil.

Benim oğlum 4.5 yaşında ve babayla ilişjisi bir yıldır ehh işte. Çünkü adam ne karnımdayken ne de doğduğunda doğru düzgün sevmedi çocuğu ee etkiye tepki o da onu benimsemedi. 5 gün görmese kapıdan girince kafasını çeviriirdi ama benim kardeşimi sabah görse akşama yine deli gibi çırpınıp gülerek karşılardı. Ama sorsanız suçlu benim kendime çok bağlamışım. Birinde çok sinirlendim adam olsaydın da sen de kendine bağlasaydın dedim. 2. Çocuğu çoookkk istiyorum ki ben hep 2 kız 2 oğlum olsun isterdim ama eşim çocuğu gereksiz bulan bir tip maalesef. Onu 2. Kez baba yapma diyenler var ya onlar için söyleyim onu 2. Kez baba yapmak için değil kendim ve oğlum için istiyorum 2. Çocuğu
Peki böyle düşünmekle ikinci çocuğunda baba sevgisi nedir ne değildir bilmemesi sizi üzmez mi...Bu kadar çocuk istemeyen bir babayla aynı ortamı paylaşan çocuk ve çocuklarınızın ruh hallerinin nasıl olduğu nasıl olacağını bir düşünmenizi öneririm.. Sadece kendimiz ve baba sevgisinden mahrum oğlunuz için çocuk istemek.. Bilmiyorum bana pek doğru gelmedi.. Elbette sizin düşüncenizbu yönde sadece fikrimi belirtmek istedim.. Sevgiler.

Peki böyle düşünmekle ikinci çocuğunda baba sevgisi nedir ne değildir bilmemesi sizi üzmez mi...Bu kadar çocuk istemeyen bir babayla aynı ortamı paylaşan çocuk ve çocuklarınızın ruh hallerinin nasıl olduğu nasıl olacağını bir düşünmenizi öneririm.. Sadece kendimiz ve baba sevgisinden mahrum oğlunuz için çocuk istemek.. Bilmiyorum bana pek doğru gelmedi.. Elbette sizin düşüncenizbu yönde sadece fikrimi belirtmek istedim.. Sevgiler.
Baba sevgisi bilmiyor değil ama çok daha ilgili bir babası olabilirdi tabi ki ama bu durum ilk 3 yıl içindi diyebilirim. Sonrasında ilişkileri daha da düzrldi ama tabi ki hala çocuğumun benimle arasındaki bağ daha farklı ve özeldir. Yukarıda da belirttim msjım belki faklı algılandı ama ilk yıllar 5 gün görmeyince önemsemeyen oğlum şuan eşim geç gelecek olsa asla o gelmeden uyumaz birşey alıp yiyecek olsa şu kadarı da babama kalsın der onsuz boğazından geçmez. Ama bana olan bağlılığı 10 ise eşime olan bağlılığı 6 dır.

Baba sevgisi bilmiyor değil ama çok daha ilgili bir babası olabilirdi tabi ki ama bu durum ilk 3 yıl içindi diyebilirim. Sonrasında ilişkileri daha da düzrldi ama tabi ki hala çocuğumun benimle arasındaki bağ daha farklı ve özeldir. Yukarıda da belirttim msjım belki faklı algılandı ama ilk yıllar 5 gün görmeyince önemsemeyen oğlum şuan eşim geç gelecek olsa asla o gelmeden uyumaz birşey alıp yiyecek olsa şu kadarı da babama kalsın der onsuz boğazından geçmez. Ama bana olan bağlılığı 10 ise eşime olan bağlılığı 6 dır.
Anlıyorum o zaman durum değişir tabiiki..

Ben çocuğumu dünyanın en mutlu en sevilen çocuğu olarak görüyorum zaten. Evet eşim daha ilgili bir baba olabilirdi ilk yıllarda ki şimdi ilgisiz diyemem ama çoxuğunda ilgi eksikliği var mı diye sorarsan asla derim.
Amaan bunların koçişleri evlatlarından kıymetli. Kendiniz yazdınız adam doğduğundan beri sevmedi diye şimdi millete karşı kıymetli kocanızı savunuyorsunuz. Sanki biz iftara ettik eşinize. Aman aman iyi yapışın sakın bırakmayın bu kendi çocuğunu bile sevmekten aciz insanları.

Allah a büyük konuşmayayım ama eşim oğluma vursa yolardım yüzünü gözünü. Terbiyesiz insan demeye bin şahit lazım.

Amaan bunların koçişleri evlatlarından kıymetli. Kendiniz yazdınız adam doğduğundan beri sevmedi diye şimdi millete karşı kıymetli kocanızı savunuyorsunuz. Sanki biz iftara ettik eşinize. Aman aman iyi yapışın sakın bırakmayın bu kendi çocuğunu bile sevmekten aciz insanları.
Eğer eşim evladımdan kıymetli olsaydı 2. Çocuğu istemez eşimin gözünün içine bakardım. Ben size iftira ettiniz demedim ve bütün msjlarımda açıkladım belki ben o anki psikolojimle farklı aksettirdim diye. Herkesin anneliği babalığı kendisinedir.

Eğer eşim evladımdan kıymetli olsaydı 2. Çocuğu istemez eşimin gözünün içine bakardım. Ben size iftira ettiniz demedim ve bütün msjlarımda açıkladım belki ben o anki psikolojimle farklı aksettirdim diye. Herkesin anneliği babalığı kendisinedir.
Aynen baba olmak istemeyen, bunun gerektirdiği duygusal sorumluluğu almayan, çocukları gereksiz gören bir adamı zorla 2. Kez baba yapın. Tebrik ederim düşünce sisteminizi. Hayır bi çocuk yapıp bakmışsınız adam hala istemiyor siz ama daha çok daha çok diye dolanıyorsunuz

6 yıllık evliyim. 3 yasinda bir kizim var. Parasal acidan cok ciddi bir sorunumuz yok. Esim ara ara sinir krizi geciriyor. Kendi o gun mutluysa cok iyi. Ama biseye cani sikilmissa burnumuzdan getiriyor. Dunku olaya gercekte cok uzuldum. Benim engelli bir kardesim var. Disi cok agridigi icin disciye gitmesi gerekiyordu. Annem calisiyor. Bende isten erken ciktim. Arabam yok esime dedim ki beni al kardesimi disciye goturecegim. Esimde dediki kizi anneme birak. Ama kayinvalideme de sorunca cok istemedi evde isim var deyince. Dedim esime sen 1 saat bak kiza. Ben gelecegim. Aldi beni evin oraya geldik kizim babasiyla gitmek istemedi. Zaten ikisinin arasi hic iyi degil. Ozaman babasi markete gidelim dedi. Kizim istemedi aglamaya basladi . Esim sinirlendi kopurdu. En sonu da kizima bir tokat atti. Daha cok aglama basladi cocuk. Banada bagirdi sen biliyosun boyle olacagini kizi anneme biraksaydin diye bagirdi. Eve geldik bahirmaya devam etti. Bizden bikmis. Cocuk onun sevmesine ihtiyaci yokmus. Zaten cocugu ben bu hale getirmisim. Ona hep sert davrandigi icin evet cocuk o dan uzaklasti. 3 aylik oldugundan biri cocuga hep sert.Bagirdi kudurduu kudurdu.ben de bagirip kavga ederdim ama kizim o kadar uzgunduki bagirip daha onu korkutmak istemedim. Uyuduk kizimla. Sinirim cok bozuk. Ne yapayim sizce. Nasil davranmaliyim.
Pislik adam.O değişmez ömrünü yer senin

Aynen baba olmak istemeyen, bunun gerektirdiği duygusal sorumluluğu almayan, çocukları gereksiz gören bir adamı zorla 2. Kez baba yapın. Tebrik ederim düşünce sisteminizi. Hayır bi çocuk yapıp bakmışsınız adam hala istemiyor siz ama daha çok daha çok diye dolanıyorsunuz
Tebrikleriniz için teşekkür ederim.

Back
X