Kocamin Derdi Ne Sizce

Benim oğlum 4.5 yaşında ve babayla ilişjisi bir yıldır ehh işte. Çünkü adam ne karnımdayken ne de doğduğunda doğru düzgün sevmedi çocuğu ee etkiye tepki o da onu benimsemedi. 5 gün görmese kapıdan girince kafasını çeviriirdi ama benim kardeşimi sabah görse akşama yine deli gibi çırpınıp gülerek karşılardı. Ama sorsanız suçlu benim kendime çok bağlamışım. Birinde çok sinirlendim adam olsaydın da sen de kendine bağlasaydın dedim. 2. Çocuğu çoookkk istiyorum ki ben hep 2 kız 2 oğlum olsun isterdim ama eşim çocuğu gereksiz bulan bir tip maalesef. Onu 2. Kez baba yapma diyenler var ya onlar için söyleyim onu 2. Kez baba yapmak için değil kendim ve oğlum için istiyorum 2. Çocuğu
Bu nasıl bir kafa zaten olan çocukla ilgilenmeyen bir adamla 4 çocuk yapma hayali mi kuruyorsunuz. Savunmaya bak onun için değil kendi için yapıyormuş.
Arkadaşlar anne baba olarak çocuğunuz dünyanın en mutlu, en çok sevilen çocuğu olsun diye bir derdiniz yoksa başkaa bir masumun daha kanına girmeyin.

Eşimi çok seviyorum ama kızıma vursa onu parçalarım net. Bir daha da sevmem onu im almaz soğurum uzaklaşırım. Merhametsiz sevgisiz Bi adam eşiniz. Çocuklar birini sevmiyorsa Bi bildikleri vardır demek ki iyi biri değil demek ki kızınıza sevgi göstermiyor öyle birini niye sevsin ki çocuk, kim bilir yalnızken neler yapıyor da çocuk gitmek dahi istemiyor? Sizin yanınızda tokat atan adam yalnızken tehdit de eder sıkar da çimdikler de vurur da ittirir de kakar da. Çocuğa üzüldüm öyle bi babaya ihtiyacı yok bence. Boşayın gitsin o adamı kızınızın mutluluğu için. Zira sizi de sevdiğini düşünmüyorum.

Benim oğlum 4.5 yaşında ve babayla ilişjisi bir yıldır ehh işte. Çünkü adam ne karnımdayken ne de doğduğunda doğru düzgün sevmedi çocuğu ee etkiye tepki o da onu benimsemedi. 5 gün görmese kapıdan girince kafasını çeviriirdi ama benim kardeşimi sabah görse akşama yine deli gibi çırpınıp gülerek karşılardı. Ama sorsanız suçlu benim kendime çok bağlamışım. Birinde çok sinirlendim adam olsaydın da sen de kendine bağlasaydın dedim. 2. Çocuğu çoookkk istiyorum ki ben hep 2 kız 2 oğlum olsun isterdim ama eşim çocuğu gereksiz bulan bir tip maalesef. Onu 2. Kez baba yapma diyenler var ya onlar için söyleyim onu 2. Kez baba yapmak için değil kendim ve oğlum için istiyorum 2. Çocuğu
Adam çocuk istemezken neden onu masraf ve sorumluluk altına sokuyorsunuz ki?
Çalışan bir kadınsanız neyse ama çalışmıyorsanız bu kadar bencil olmayın.

Kafam allak bullah dovru olani yapmak istiyorum . Ama bu adam hep bu cocugun babasi olarak kalacak maalesef .
Ayrılmayı düşünmek için tam olarak neyi bekliyorsunuz?
Bir cinnet anında kızınızı duvardan duvara vurmasını mı?

Kendisinin farkinda degil. Beni sucluyor ve asla kabul etmiyor. Ona sordugunda dunku tokatin sebebi benim. Ben biliyorum boyle olacagini diyor. Cocuk hep benimle bana cok bagli. Tedavi falanda olmuyor. Sorsan kizini cok seviyor. Yarin gider ona bi suru esya alir. Ama o anlik sinir herseyi bitiriyor. Artik cocuklar herseyin cok farkinda. 3 yasindaki cocuk baya tartisabiliyor. Ben ayrildigim da da babasi olmaya devam devam edecek. Sikinti o. Benim bu iletisime cozum bulup duzeltmem gerekiyor. Ama 3 yildir basaramadim.
Zaten sıkıntı tam olarak bu. Kocanızın iyileşmek/düzelmek gibi bir çabası yok.
Siz ne yaparsanız yapın nafile. Kızınız bu adamla yaşamaya mecbur değil.

Şu an kızınıza yapılan şiddete, doğduğundan beri maruz kaldığı psikolojik şiddete, ileride olacak olan psikolojisi darma duman kadına eşiniz kadar siz de sebepsiniz. Eşiniz için ne diyorsam şu an içimden aynısını size de diyorum bilin.Hiçbir farkınız yok.
3 aydan beri bağıran, el kadar bebeye tokat atan adama annesinin verdiği tepkiye bakın bağırmış ve çocuğu alıp eve gitmiş,konuşmuyormuş.Eeee...
Boşamak için ne bekliyorsunuz bu adamı? Kızınız için mi evlisiniz yoksa. Şiddet gördüğü adamla aynı evde yaşamaya devam mı edecek kızınız? Böyle mi büyüyecek?
Cinnet geçirip çocuğunu öldüren adamlar tıpkı eşiniz gibi adamlar bilmem biliyor musunuz. Sonra geç kalıp başınızı duvarlara vurmayın.
Yazık o yavrucağa da sizin gibi bir ailede dünyaya gelmiş.
Yurtdışında olsaydınız 1 günde alırlardı çocuğunuzu sizden bir daha da vermezlerdi. Hani yaptığınız şeyin ciddiyetini kavrayın diye diyorum. Şanslısınız ki ülkemiz gibi hiçbir kurumu düzgün işlemeyen bir ülkede yaşıyorsunuz. Yoksa çocuğunuzu rüyanızda görürdünüz ancak.

Düsünsenize 3 yasinizdasiniz ve simdiden fiziksel ve psikolojik siddete mahsur kaliyorsunuz. InsAllah bir kizim olucak buyuk konusmayim o an o adami kapinin onune korum. Bunun telafiai yok helleki 3 ayliktan beri cocuguma sert davraniyorsa.

Ya siz iyi misiniz? 3 yaşında çocuğun ne kadar canı var zaten. Sinirlendiği bi anda öldürse kızınızı ne halt yiceksiniz mesela. Boşanmak için böyle bi şey yaşamayı mı bekliyosunuz ne bekliyosunuz?

Tek kelimeyle......Dayak....derdi o canım hemde şöyle evire çevire...sinirlendiğim ,manyağa bak sen

Cocuguma tokat atanin kolunu büker bir daha ayni firsati vermezdim. Sizin sucunuz cocuga bunca zaman sert davranmasina göz yummaniz. Sahsen coktan tedavi olmasina zorlardim veya ayrilirdim. Cocugunuzun ne kadar zarar görecegini bilseniz coktan atardiniz disari. Bunu cocukken dayak yiyen biri olarak yaziyorum.

Tokat olayına cok takildim. Hani absurd bir örnek belki ama ben senelerdir hayvan besliyorum suanda da bir köpegim var ona bile 1 kez vurmadım
Bir insan nasıl kendi evladına vurabilir bunu hic bir zaman anlayamicam sanırım.
Boyle agresif tahammulsuz kaba ve cahil insanlar baba olmasın ya.
Kızınızın psikolojisi ne haldedir üzüldüm gerçekten bu adamdan ne köy olur ne kasaba. Annesi de bakmak zorunda değil ki yani. Bakması gereken o.
Ben böyle artist erkekleri anlamıyorum bir tanesi daha vardi kızı vardi kiz anneye aşırı düşkündü babayı pek sevmezdi çünkü baba onu kucağına bile almazdı şımarmasın diye. Birinden korkması lazımmış diye.
Ama onu bu hale getiren de kendisi gibi cahil karısı
Aman kocam aman canim diye.
Siz nerede hata yaptınız bir oturun düşünün bence.

Bence bi durun düşünün. O çocuklara ne olacak nasıl bir psikolojiyle büyüyecekler? Kendiniz için tekrar mutsuz bir çocuk istemek nasıl bir bencilliktir?

Ruh hastasi degil edepsiz
Hayatin sorumluluklarini baskalarina yikarak yasayan, sorun cikinca karsi tarafi suclayan direncle karsilasinca bagirip cagirip gerekirse kaba kuvvet kullanan bildigin edepsiz
Arada bir bilincli iyi davraniyorki siz aman sinirli psikolojisi iyi degil bak nasil iyi simdi diye kafayi karistirip kacmayasiniz

Hastaysa derdine derman arasin ulkenin doktoru hastasi ilaci var.

Ne engellinin sikintisina merhameti var ne 3 yasindaki sabisine merhameti
3 yas cocuguna vuracak kadarda aciz
Yolla tedavi olsun bosanmazsin belli 2. Cocuk yapma sakin

6 yıllık evliyim. 3 yasinda bir kizim var. Parasal acidan cok ciddi bir sorunumuz yok. Esim ara ara sinir krizi geciriyor. Kendi o gun mutluysa cok iyi. Ama biseye cani sikilmissa burnumuzdan getiriyor. Dunku olaya gercekte cok uzuldum. Benim engelli bir kardesim var. Disi cok agridigi icin disciye gitmesi gerekiyordu. Annem calisiyor. Bende isten erken ciktim. Arabam yok esime dedim ki beni al kardesimi disciye goturecegim. Esimde dediki kizi anneme birak. Ama kayinvalideme de sorunca cok istemedi evde isim var deyince. Dedim esime sen 1 saat bak kiza. Ben gelecegim. Aldi beni evin oraya geldik kizim babasiyla gitmek istemedi. Zaten ikisinin arasi hic iyi degil. Ozaman babasi markete gidelim dedi. Kizim istemedi aglamaya basladi . Esim sinirlendi kopurdu. En sonu da kizima bir tokat atti. Daha cok aglama basladi cocuk. Banada bagirdi sen biliyosun boyle olacagini kizi anneme biraksaydin diye bagirdi. Eve geldik bahirmaya devam etti. Bizden bikmis. Cocuk onun sevmesine ihtiyaci yokmus. Zaten cocugu ben bu hale getirmisim. Ona hep sert davrandigi icin evet cocuk o dan uzaklasti. 3 aylik oldugundan biri cocuga hep sert.Bagirdi kudurduu kudurdu.ben de bagirip kavga ederdim ama kizim o kadar uzgunduki bagirip daha onu korkutmak istemedim. Uyuduk kizimla. Sinirim cok bozuk. Ne yapayim sizce. Nasil davranmaliyim.
Bu adam o çocuğu da sizi de mahveder. 3 yaşındaki çocuğa şiddet uygularsa çocuk tabi istemez babayı. Kocanız ya gitsin öfke kontrolü için psikolojik destek alsın ya da boşanın bu adamdan

ikinci çocuğu yapmayın diye yazanlara:

konu sahibi bu adamdan 4 çocuk istiyor, iki kızı iki oğlu olsun istiyor bu adamdan, adam da istemiyormuş üstelik, sanırım boşuna konuşuyoruz

düzeltme: o kişi konu sahibi değilmiş, dikkatli okumamışım sanırım

Keşke devlet koruma altına alsa çocuğunuzu. Resmen hem fiziksel hem psikolojik şiddet görüyor çocuk. Bir çocuk sahibi olmaya karar verip ona sormadan dünyaya getirdiysek her şeyden önce onu düşünmemiz gerekir. Kocamızı değil. En değerli varlığınız itilip kakılıyor siz hala o babası olmaya devam edecek diyorsunuz. Bir kuşu kedilerin olduğu bir yere koyun, o kuşun rahat olmasını bekler misiniz , hayır. Kuş, kedilerden uzaktayken daha stressiz ve daha mutlu olur. Aynı şey, babayı az görmesi veya hiç görmemesi, görüp dayak yemesinden iyi. Onu anlatmaya çalışıyor insanlar.

Back
X