Kocamın diziye yorumuna bir bakın

ıfade etmek ıstedıgım anlasılmadı sanırım.
Sozumu gerı alayım ıyısımı.

dediğinizi çok iyi anlıyorum ama korkuyorum işte bu noktada ben anne babasına yada başka bi insana değil kendine güvenen bi birey yetiştirmek istiyorum bebeğim doğunca belki sölediğiniz gibi hissedicem ama bilmiyorum yani onun için çok endişeliyim ..senağlama

işte bebeği olan bi anne bende böyleydim...allah kolaylık versin canım opuyorumnanaktan

buarada o makyajla bebeginize asla sarılamazsınız içinde binbir tane kimyasalk var bebeginiz anında alerji olurr dikkat ediyosunuz madem herşeye bunlarada edersiniz umarıım

o makyaj derken? gözündeki rimelle mi mesela?

a.s alkisalkisalkis
aa ayıp valla alerji kimin umrunda bakımlı bayanlarız biz.. :roflol:

alerji kim umrunda??
yok biz süsümüzden püsümüzden ödün vermeyiz,badana gibi makyajımızı sıvarız yüzümüze sonrada o yüzle bebeklerimizi öper yalarız..hee o kadannn geri o kadan vicdanssızız yani...

kafamçokkarıştı

sahneye çıkacakmış gibi mi? böyle bir ifade kullandığımı hatırlamıyorum ya da bunu ima edecek bir kelime....herhalde o derece makyajdan bahsetmiyoruz......

bilgilerimin işe yarayacağından eminim,yaş 29 bu yaşa kadar bişeyler öğrendik okuduk ,bilgiler işe yaramaları içindir......yerimseniben

Son düzenleme:

anlıyorum sizi. ama ben bi bütün olarak düşünüyorum şunu açıkca söleyebilirim ki benim için en öncelikli şey bebeğimdir hayatta onun sağlam karekterli bi insan olması en fazla önemsediğim şey. buna da bi bütün olarak bakıyorum yani sadece bebekle ilgilenmek eşi ihmal etmek evi ihmal etmek olmaz çünkü evi ihmal etsen eşinle sorun yaşarsın bebeğe yansır eşini ihmal etsen yine aynı şekilde... elden geldiği kadar herşeye yetmeye çalışılmalı ama kendinide ihmal etmeden tabi yardımcı bi eş de çok çok önemli bu konuda..

işte kendine güvenen bi birey bebekken ağlatılmamaktan geçiyor, bende seni anlıyorum sen çocuk yetiştirmekten bahsediyorsun ben bebeğe bakmaktan, ikisi birbirinden farklı ama bi o kadar ilintili
eğer bebeğini sürekli ağlatırsan asla sana ve dünyaya güvenmez, hep terkedilecekmiş yanlızmış hissiyle büyür
doğanın mekanizması bu kendini sadece ağlayarak anlatabilir, hatta ne çeşit mızırdıyo ona göre derdini anlamaya başlarsın, karnı mı aç, gazı mı var, altı mı pis, korktu mu, koksa sadece kucağını kokunu mu istiyor

Son düzenleme:
Muhabbeti epey ilerletmişsiniz kızlar...
Biriniz demiş bana 5 saat uyku yeter diğeriniz demiş 10 sn rimel sürülür.
Bana 5 saat uyku yetmez 8 saat uyku çekmeden vücud dinlenmez benim ha oğlum doğduğundan bu yana 8 saat uyumuşluğum çok azdır. 10 sn rimel sürmemi, benim uzun sürer mesela.

Bebeğin ağlatılmasını da yanlış buluyorum. Fıtık mıtık olur mazallah, ileride çok sinirli asabi bir çocuk olur falan, zaten ilk bebek olunca dağılıyorsunuz biraz. 2. de daha tecrübeli ve planlı olur insan.

Ha bir de vakit bulamamak da değil. Çok yorulunca çok ağlak bir bebek olunca kalan zamanda da içinden gelmiyor insanın. Ama bir süre sonra kendinize ait bir şeyler yapamayınca siz arızaya geçiyorsunuz. Eyvah hayatım böyle mi geçecek paniği oluyor. Zor iş kadın olmak anne olmak,

kızıma iki gün önce dogum günü yaptım ama ne dogum günü sabah kahvaltı yapmadan işlere başladım babannesi bakmadı hiç ogün bildigi için işim oldugunu gelmedibile hergün gele n kadın hergün buarada sevmeye gele nkadın başka bişiye degil ve ben kızım kucagımda agladıkça agladım ama onuniçin kendimi ogün hazırlaıdım akşama kadar herşeyi ayarladım süper geçti ama gel görrki ben ogün akşam 12ye kadar agzıma su harici bişi koymaya vakit bulamadım 7çeşit yaptım bebegim kucagımda 1yaş aglıyo ayaklandı heryeri dagıtıyo ellerini sıcaga yaklaştırıyo hayır diyom dişlerini gösteriy gülüyo hayırı bildigi halde gelde ona bakma kucaga alma almadım ilk 3dk arkamı dönmemle eli yandı fırında ben oanda bittim lanet okudum anneligime ve bıraktım herşeyi evladıma konsantre oldum ogünü yemek yemeden geçirdim niyemi bebegimin oanki acısı beni mafetti gözünün yaşıyla aglaması içimi eritti gelde evladının peşine koşma 3dk bakma kendini yakar 1yaşındaki bir bebek

ben rimele takılmadımki bebek kafa ben 2dk sürüyom onu diyom zaten sürmek istedigimdee sanat haline getirdim bu olayı dedim hatta okursan

ıfade etmek ıstedıgım anlasılmadı sanırım.
Sozumu gerı alayım ıyısımı.
anlaşıldı canım ,endişe etme..eksik yazdım..:) demek istediğim internet şu an bana arkadaş oluyor,kafamı dağıtıyorum..gün içinde tek yaptığım onlarla ilgilenmek..çok küçükler henüz ve bana muhtaçlar..bebek bakımı vs konusunda tecrubelerden internet sayesinde yararlanıyorum..bu saatte de yapabileceğim en iyi bakım yatmadan dişlerimi fırçalamak olacak.. başka odaya gidice 10 dakkika geçmeden ağlıyorlar...ee hem bana arkadaş olsun diye hem de bilgi edineyim diye yapabileceğimin en iyisini yapıyorum :)
işte bebeği olan bi anne bende böyleydim...allah kolaylık versin canım opuyorumnanaktan

aminn,teşekkür ederim :)

sahneye cıkacakmış gibi olan cümle benim cümlem. Senle ne alakası var?
yazdıgım hersey sana ithafen mi? -tatlicadiarzu-
hayret ?!

Son düzenleme:
tamam evet kadınlar evlendikten sonra da önceki kadar kendilerine bakmaya gayret göstermeli salmamalılar..ama allah korusun bi kaza geçirsek etsek yüzümüzde tedavisi imkansız yaralar olussa demek bu erkekler aldatıcak..erkekler masallah kendileri 3 metre yarı caplı göbeklerine kel kafalarına bakmadan kusursuz kadın istiyor..çirkini de yakışıklısı da..

ne ilgisi varr onu ağlatmak güvensizlik nedeni olmaz merak etmeyin ama ilerde kaprissiz olmasını sağlar heralde çocuğa bağırıp çağırıp onu aşağılayıp ağlatmicam bu güven kırar. 100 defa söledim yine sölicem onu bas bas ağlarken tabiki bırakmicam ama 1-2 dk ağlaması onu güvensiz bi birey yapmaz. ben sölemiştim başta "hiç bi ihtiyacı yokken" bu söylediklerim geçerli bebekler durduk yerede ağlayabiliyor biliyosunuz mesela kucağa çıkmak dolaşmak ğışğışlanmak sallanmak için

Bebek agladığı zaman anne kıyamıyor kızlar inanın...
hersey insanın gözünden düşüyor hele ki daha aglamaktan baska birsey ifade edemiyorsa..

Allah kolaylık versın,
ınsallah emeklerınızın karsılıgını alırsınız.
Hayırlı evlatlar olurlar ınsallah.

Henuz bakım konusu kapanmadan,
bırde bu mevzu tartısılmaya baslanırsa,
pc lerın basında uyuya kalırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…