Şu an biri uyudu,diğerini de anakucağında uyutmaya çalışıyorum..ağlıyor şu an kızım..uyusunlar yatırıcam.dişlerimi fırçalayıp yatıcam..bir kaç. saat sonra da eşim altlarını alıp mamalarını vericek..şu an saat 1:30 ve 6 da uyanıcam..6 ya dek tilki uykusunda uyuyacam..
...[/B]
ya canım karnından çıktıktan itibaren o yanlız, tamamen sana muhtaç, seni sürekli görmek ve sürekli kucağında olmak isteyecek, bu sana ve dünyaya güvenmesi ve ilerde psikolojikman sağlıklı bi çocuk olması için çok önemli
bence doğanın kodlamasıda bu yönde, zaten doğum yaptığında bunu anlayacaksın, duymak okumak değil yaşamak en güzel tecrube, bi kaç aylık bebeğin ağlarken asla 1 dk bekleyemezsinkaydirigubbakcemile5
phi,2 aydır kendi evimdeyim,4 kere anca yemek yapabildim..ev işlerini tamamen eşim yapıyor..yemeği,bulaşığı vs...eşim doktor..o da erkenden işe gitmek zorunda olan biri..şu an iki bebeğime tek başıma bakıyorum..bu sebeple çalışamıyorum da...eğer çok yorgun değilsem ve eşim evdeyse anca duş alabiliyorum..bazan duş almak lüks geliyor yatağa yatar yatmaz uyuyorum..yemek yemeye ,kahvaltıya vaktim olmuyor.izin vermiyor küçük canavarlar..onların altını alayım,doyurayım derken zaman geçiyor..yoruluyorum..yemek yemeye vaktim olursa yesem mi uyusam mı ki diye düşününce uyumayı tercih ediyorum...ki zor dalarım normalde uykuya..anca hafta sonları dışarı çıkabiliyoruz ailece..işte o zamanlar duş alıp süslenip giyinebiliyorum...
buarada o makyajla bebeginize asla sarılamazsınız içinde binbir tane kimyasalk var bebeginiz anında alerji olurr dikkat ediyosunuz madem herşeye bunlarada edersiniz umarıım
a.s alkisalkisalkis
aa ayıp valla alerji kimin umrunda bakımlı bayanlarız biz.. :roflol:
bebekler hem aglar hem mızmızlanır uyumadıgı zamanlrada dedim sende dikkatli okumalısın.doğum sonrası, bilgilerin umarım işine yarar.
ayrıca makyajı da severim bakımı da süsü de
ama herseyin yeri ve zamanı vardır.
öyle evde hergün sahneye cıkacakmış gibi dolasılmaz
phi,2 aydır kendi evimdeyim,4 kere anca yemek yapabildim..ev işlerini tamamen eşim yapıyor..yemeği,bulaşığı vs...eşim doktor..o da erkenden işe gitmek zorunda olan biri..şu an iki bebeğime tek başıma bakıyorum..bu sebeple çalışamıyorum da...eğer çok yorgun değilsem ve eşim evdeyse anca duş alabiliyorum..bazan duş almak lüks geliyor yatağa yatar yatmaz uyuyorum..yemek yemeye ,kahvaltıya vaktim olmuyor.izin vermiyor küçük canavarlar..onların altını alayım,doyurayım derken zaman geçiyor..yoruluyorum..yemek yemeye vaktim olursa yesem mi uyusam mı ki diye düşününce uyumayı tercih ediyorum...ki zor dalarım normalde uykuya..anca hafta sonları dışarı çıkabiliyoruz ailece..işte o zamanlar duş alıp süslenip giyinebiliyorum...
dediğinizi çok iyi anlıyorum ama korkuyorum işte bu noktada ben anne babasına yada başka bi insana değil kendine güvenen bi birey yetiştirmek istiyorum bebeğim doğunca belki sölediğiniz gibi hissedicem ama bilmiyorum yani onun için çok endişeliyim ..senağlama
Ohoo konu kocişin yorumundan çıkmış hehe
anlaşıldı canım ,endişe etme..eksik yazdım..:) demek istediğim internet şu an bana arkadaş oluyor,kafamı dağıtıyorum..gün içinde tek yaptığım onlarla ilgilenmek..çok küçükler henüz ve bana muhtaçlar..bebek bakımı vs konusunda tecrubelerden internet sayesinde yararlanıyorum..bu saatte de yapabileceğim en iyi bakım yatmadan dişlerimi fırçalamak olacak..ıfade etmek ıstedıgım anlasılmadı sanırım.
Sozumu gerı alayım ıyısımı.
işte bebeği olan bi anne bende böyleydim...allah kolaylık versin canım opuyorumnanaktan
evet konu sahibi şok geçircek sabah:roflol::roflol:
o makyaj derken? gözündeki rimelle mi mesela?
alerji kim umrunda??
yok biz süsümüzden püsümüzden ödün vermeyiz,badana gibi makyajımızı sıvarız yüzümüze sonrada o yüzle bebeklerimizi öper yalarız..hee o kadannn geri o kadan vicdanssızız yani...
kafamçokkarıştı
sahneye çıkacakmış gibi mi? böyle bir ifade kullandığımı hatırlamıyorum ya da bunu ima edecek bir kelime....herhalde o derece makyajdan bahsetmiyoruz......
bilgilerimin işe yarayacağından eminim,yaş 29 bu yaşa kadar bişeyler öğrendik okuduk ,bilgiler işe yaramaları içindir......yerimseniben
işte kendine güvenen bi birey bebekken ağlatılmamaktan geçiyor, bende seni anlıyorum sen çocuk yetiştirmekten bahsediyorsun ben bebeğe bakmaktan, ikisi birbirinden farklı ama bi o kadar ilintili
eğer bebeğini sürekli ağlatırsan asla sana ve dünyaya güvenmez, hep terkedilecekmiş yanlızmış hissiyle büyür
doğanın mekanizması bu kendini sadece ağlayarak anlatabilir, hatta ne çeşit mızırdıyo ona göre derdini anlamaya başlarsın, karnı mı aç, gazı mı var, altı mı pis, korktu mu, koksa sadece kucağını kokunu mu istiyor
anlaşıldı canım ,endişe etme..eksik yazdım..:) demek istediğim internet şu an bana arkadaş oluyor,kafamı dağıtıyorum..gün içinde tek yaptığım onlarla ilgilenmek..çok küçükler henüz ve bana muhtaçlar..bebek bakımı vs konusunda tecrubelerden internet sayesinde yararlanıyorum..bu saatte de yapabileceğim en iyi bakım yatmadan dişlerimi fırçalamak olacak..başka odaya gidice 10 dakkika geçmeden ağlıyorlar...ee hem bana arkadaş olsun diye hem de bilgi edineyim diye yapabileceğimin en iyisini yapıyorum :)
tamam evet kadınlar evlendikten sonra da önceki kadar kendilerine bakmaya gayret göstermeli salmamalılar..ama allah korusun bi kaza geçirsek etsek yüzümüzde tedavisi imkansız yaralar olussa demek bu erkekler aldatıcak..erkekler masallah kendileri 3 metre yarı caplı göbeklerine kel kafalarına bakmadan kusursuz kadın istiyor..çirkini de yakışıklısı da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?