Kocamın diziye yorumuna bir bakın

doğru valla yaaaa :roflol: :roflol:

ben rimele takılmadımki bebek kafa ben 2dk sürüyom onu diyom zaten sürmek istedigimdee sanat haline getirdim bu olayı dedim hatta okursan

yok onu okudum...demişsin ya hani o makyajla bebekle nasıl ilgilenicem falan gibi,onu diyorum,o makyaj dediğin rimel yani sadece,bunun bebeğe ne zararı olacak?

yani dediğimiz şey sadece eşlerinize paspal görünmeyin,bakımsız durmayın,bir rimel sürmek,saçını güzel pratik bir model yapıp toplamak,üzerine evde rahat edebileceğiniz ama şık duran bişeyler giymek zor değil idi....bebekte olsa hayatınızı bi şekilde idame ettiriyorsunuz,üzerinize bişeyler giyiyorsunuz,e paspal şeyler giyeceğine şık bişeyler giy,bebek varken tuvalete gidebiliyorsunuz çıkmadan bi rimelini sürüver vs vs....

yani bebek oldu diye ne kendinizi ne de eşlerinizi ihmal etmeyin,ufak ufak şeylerle bile bunu başarabilirsiniz 'i anlatmaya çalıştım ben...

yoksa kimse eni konu makyajlı gezin evde,döpiyes giyin demedi :))

herkesin bebeklerini Allah bağışlasın,kolay gelsin hanımlar.....

canım ben seni anladım, 100 kere söylemeden ilk söylediğinde anlamıştım merak etme, hiç bi neden yokkende ağlarsa da bunlar geçerli benim için
tabii onu aşalamandan vs den bahsetmiyorum ne alakası var
ona verilecek mesaj, annem her ağladığımda yanımda, beni seviyor yanlız değilim güvendeyim
bu mesajı almazsa tabii ki kendini güvende hissetmeyecek
bebekler içgüdüseldir onları bi çocuğa terbiye verir gibi terbiye edemezsin

Hepimiz sağlam karakterli özgüven sahibi çocuklara sahip olmak istiyoruz...Ve büyütürken ,yetiştirirken sürekli araştırıyor,tecrubeleri dinliyoruz..Her bebeğin aynı olmadığını, bir bebek için geçerli olanın diğeri için geçerli olmadığını görünce o yazılan çizilenlerden bazılarının tezinin çürüdüğünü ,fos çıktğını görüyoruz :)

2 bebeğim var ve ikisi de zıt karakterlerde.....

Phicim ,oğlumu emzirirken arada emmeyi kesip bana bakıyor..eğer o an ona değil de başka yere bakıyorsam taaki ona bakıncaya agucuk mugucuk yapıp oynayıncaya ,,gülümseyinceye dek tekrar emmiyor..yüzüne gülümsersem hoşuna gidiyor ,gülümsemeye başlıyor tekrar emmeye devame diyor..o anki gülümsemesi dünyaya bedel oluyor..inşallah sen de yaşarsın bu duyguyu :)

Son düzenleme:
bebek anne kokusunu alcak mutlaka sakin bebek olmasını istiyosanız işiniz varken bir kıyafetinizi sürekli giydiginiz kıyafetini yanına bırakın beşiğin mışıl mışıl uyur kanıtlanmıştır kızımdaa

yani bi bebek mızırdıyorsa (ağlamaktan söz etmiyorum bile mızırdıyorsa) ve anne sadece ihtiyacını karşılayıp bırakıyorsa onun yaptığı işi soğuk bi bakıcıda yapar, gayet mekanik ve kolay bi iştir bu mantıkla bebek bakmak, nerde kaldı anneyle bebek arasında ki o bağ

Son düzenleme:

sahneye cıkacakmış gibi olan cümle benim cümlem. Senle ne alakası var?
yazdıgım hersey sana ithafen mi? -tatlicadiarzu-
hayret ?!

o üstteki yorumu kime yapmışsın dönde bir bak bakayım?kime ithafen yazdığın orda 2 sayfa öncesinde....

hayret bencedesengözlerimebaksanab

Tamamı ıle konu ıle alakasızdır.

Bazı mesajların altında,
'duzeltıldı...' yazısını goruyorum.
Edıt butonu gerı geldı de, saklambac mı oynuyor?

Tamamı ıle konu ıle alakasızdır.

Bazı mesajların altında,
'duzeltıldı...' yazısını goruyorum.
Edıt butonu gerı geldı de, saklambac mı oynuyor?

ohooo sen nerde kaldın canım 30 dk içinde editleyebilirsin yazdıktan sonrakaydirigubbakcemile5

ana kucaklarına koyuyorum,tv açıyorum...tv ye değil bana bakıyorlar..:))mutfağa gidiyorum meyve suyu falan içeyim diye onları da alıyorum yanıma anakucağına...sürekli konuşuyorum..:)) hafızalarına yerleşsin diye...bebekçe falan değil normal büyük insanlarmışçasına konuşuyorum..illa ki ara ara kucağıma alıp seviyorum çünkü sevgiye de ihtiyaçları var...

yani biliyosun belli bi aya kadar seni görmediklerinde senin yok olduğunu sanıyorlar
ay valla zor ama ne tatlı, ilerde çok özliceksin biliyo musunkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Galıba uykusuz kaldım ben.
Yada yonetım bana ayrımcılık yaptı,
ısyan edınce vazgectıler
Bır ınsan o kadar zaman 'edıt' butonunu gormez mı?
Yoksa ben edıt butonunu,
kendı mesajım dısında herkesın mesajında mı arıyordum :kedi:
Neyse, tesekkur ederım chess verdıgın bılgı ıcın.

Hanı nerde edıt butonu?
Ben neden gormuyorum?

canım alıntı butonunun yanında olması lazım yazdığın yorum 30 dk yı geçmediyse, ama yinede görmüyosan yönetime bildir bencekaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
canım alıntı butonunun yanında olması lazım yazdığın yorum 30 dk yı geçmediyse, ama yinede görmüyosan yönetime bildir bencekaydirigubbakcemile5

Yok, yonetıme sıkayet etmek yerıne,
goz doktoruna gıtsem daha ıyı olacak sanırım
Tesekkur ederım tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…