- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
Allah kolaylık versın,
ınsallah emeklerınızın karsılıgını alırsınız.
Hayırlı evlatlar olurlar ınsallah.
aminn....cümlemizin...
Henuz bakım konusu kapanmadan,
bırde bu mevzu tartısılmaya baslanırsa,
pc lerın basında uyuya kalırız.
ben rimele takılmadımki bebek kafa ben 2dk sürüyom onu diyom zaten sürmek istedigimdee sanat haline getirdim bu olayı dedim hatta okursan
ne ilgisi varr onu ağlatmak güvensizlik nedeni olmaz merak etmeyin ama ilerde kaprissiz olmasını sağlar heralde çocuğa bağırıp çağırıp onu aşağılayıp ağlatmicam bu güven kırar. 100 defa söledim yine sölicem onu bas bas ağlarken tabiki bırakmicam ama 1-2 dk ağlaması onu güvensiz bi birey yapmaz. ben sölemiştim başta "hiç bi ihtiyacı yokken" bu söylediklerim geçerli bebekler durduk yerede ağlayabiliyor biliyosunuz mesela kucağa çıkmak dolaşmak ğışğışlanmak sallanmak için
anlıyorum sizi. ama ben bi bütün olarak düşünüyorum şunu açıkca söleyebilirim ki benim için en öncelikli şey bebeğimdir hayatta onun sağlam karekterli bi insan olması en fazla önemsediğim şey. buna da bi bütün olarak bakıyorum yani sadece bebekle ilgilenmek eşi ihmal etmek evi ihmal etmek olmaz çünkü evi ihmal etsen eşinle sorun yaşarsın bebeğe yansır eşini ihmal etsen yine aynı şekilde... elden geldiği kadar herşeye yetmeye çalışılmalı ama kendinide ihmal etmeden tabi yardımcı bi eş de çok çok önemli bu konuda..
bebekler hem aglar hem mızmızlanır uyumadıgı zamanlrada dedim sende dikkatli okumalısın.doğum sonrası, bilgilerin umarım işine yarar.
ayrıca makyajı da severim bakımı da süsü de
ama herseyin yeri ve zamanı vardır.
öyle evde hergün sahneye cıkacakmış gibi dolasılmaz
sahneye cıkacakmış gibi olan cümle benim cümlem. Senle ne alakası var?
yazdıgım hersey sana ithafen mi? -tatlicadiarzu-
hayret ?!
Tamamı ıle konu ıle alakasızdır.
Bazı mesajların altında,
'duzeltıldı...' yazısını goruyorum.
Edıt butonu gerı geldı de, saklambac mı oynuyor?
o üstteki yorumu kime yapmışsın dönde bir bak bakayım?kime ithafen yazdığın orda 2 sayfa öncesinde....
hayret bencedesengözlerimebaksanab
ohooo sen nerde kaldın canım 30 dk içinde editleyebilirsin yazdıktan sonrakaydirigubbakcemile5
yani bi bebek mızırdıyorsa (ağlamaktan söz etmiyorum bile mızırdıyorsa) ve anne sadece ihtiyacını karşılayıp bırakıyorsa onun yaptığı işi soğuk bi bakıcıda yapar, gayet mekanik bi iştir bu mantıkla bebek bakmak, nerde kaldı anneyle bebek arasında ki o bağ
ana kucaklarına koyuyorum,tv açıyorum...tv ye değil bana bakıyorlar..:))mutfağa gidiyorum meyve suyu falan içeyim diye onları da alıyorum yanıma anakucağına...sürekli konuşuyorum..:)) hafızalarına yerleşsin diye...bebekçe falan değil normal büyük insanlarmışçasına konuşuyorum..illa ki ara ara kucağıma alıp seviyorum çünkü sevgiye de ihtiyaçları var...
Hanı nerde edıt butonu?
Ben neden gormuyorum?
yarım saat sonra yok oluyoo puff :)
canım alıntı butonunun yanında olması lazım yazdığın yorum 30 dk yı geçmediyse, ama yinede görmüyosan yönetime bildir bencekaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?