Kocamın diziye yorumuna bir bakın

yani biliyosun belli bi aya kadar seni görmediklerinde senin yok olduğunu sanıyorlar
ay valla zor ama ne tatlı, ilerde çok özliceksin biliyo musunkaydirigubbakcemile5

anakucağı ters yönde olursa beni göremeyince kıyameti kopartıyorlar..

bu arada hiç kendi odamızda yatırmadık..odalarında uyuyorlar,kalkıp yanlarına gidiyoruz alt almak ve beslemek için..

ben kaçar güzeller hem uyku sıkıştırıyo hem kociş yorgunsun niye yatmıyon yavrum die telde vızırdadı hemde kızçem uyanıyo arada hayırlı geceler konuyu çok dagıttık konu sahibi kusura kalmasın sohbet güzeldi herkese teşekürler bebegi olanlara allah kolaylık veersin uzun ömür versin olcaklara hayırlı dogumlar bekarlara allah hayırlı kısmet versin istiyenede allah bebek versin muck

kim yazısını editlemiş ben bişi anlamadım yine baglantı koptu aradaa ula kociş tam zamanında aradın heee

Ben edıt butonunu fark etmemıstım de,
duzenlenen mesajlar nasıl duzenlenıyor dıye merak edıp sordum,
'edıt butonu var da, ben mı gormuyorum' dıye.
Oyleymıs.

evet bu konuda çok haklısınız....görünmez bir bağ bir enerji akışı oluyor bebekle anne arasında...bu nedenle dokunmak,sarılmak,okşamak çok önemli....özellikle annelerinden o hissi almaları gerekiyor....

Tamamı ıle konu ıle alakasızdır.

Bazı mesajların altında,
'duzeltıldı...' yazısını goruyorum.
Edıt butonu gerı geldı de, saklambac mı oynuyor?

evet 30 dakikalığına görünüyor edit ama sadece imla hatalarını vs düzeltmek için kullanılıyor,içerik boşaltmak yasak....

son cümleyi genel söyledim ! lülülülülülü ama bir tek sen üstüne almışsın :roflol:

belkide defalarca abartılı bir makyaj ve kıyafetten bahsetmediğimizi söylediğimiz halde ( bende söylediğim için ) ne demek istediğimizi anlamamakta ısrar ettiğin için sevabına bir daha anlatmak istemişimdir lülülülülülü

artı bu fikri savunan burda 2-3 kişi falanız zaten...benim dışımdakilerde defalarca söyledi ve benim yorumumu alıntıladığın için ben cevap verdim datlum

anakucağı ters yönde olursa beni göremeyince kıyameti kopartıyorlar..

bu arada hiç kendi odamızda yatırmadık..odalarında uyuyorlar,kalkıp yanlarına gidiyoruz alt almak ve beslemek için..

çok iyi yapmışsınız canım zor oluyor ama ilerde çok iyi olcak, bende aynen senin gibi yapmıştım, arkadaşlarım hala yanlarından ayıramıyorlar gece
ama benimki alışık kendi odasında uyumaya, iyi ki böyle yapmışım diyorum
kaydirigubbakcemile5

hatta bunların üstüne bir de calışan bi anneyim
ama benim ki artık bebek degil tabi ki.. :asigim:
kayınvalidem cok yardımcı oluyor tabi yalnız olsam cok daha zor olabilirdi vereliniortak

kesinlikle sohbet sardı ama benim de uykum geldi sanki yaa mirmirmirmir

Benımde.
Herkese ıyı geceler dılıyorum.
Yarın yıne aynı saatte bulusalım

evet 30 dakikalığına görünüyor edit ama sadece imla hatalarını vs düzeltmek için kullanılıyor,içerik boşaltmak yasak....

Ben her zaman ımla hatalarını duzeltmek ıcın kullanırım zaten,
yada anlatım bozuklugu yapmıssam onu duzeltmek ıcın.
Sordugum ıyı oldu
Ozlemıstım edıtı, kac mesajım kurban gıttı edıt yuzunden.

hatta bunların üstüne bir de calışan bi anneyim
ama benim ki artık bebek degil tabi ki.. :asigim:
kayınvalidem cok yardımcı oluyor tabi yalnız olsam cok daha zor olabilirdi vereliniortak

Allah bağışlasın. Rabbim en hayırlı evlatlardan eylesin :)

Ayşe ne güzel anlatıyorsun masal gibi boshayallersmile
Özlemişim o zamanları bebeklikleri çok çabuk geçiyor sonuna kadar keyfini çıkar. Maşallah bebişlerine birde sen bu duyguları çifte çifte yaşıyorsun opuyorumnanaktan

bebekkafa sevabını kendine sakla laelaelaelaelae
herkesin düşüncesi kendi için doğrudur benim doğrularım,düşüncelerim de, yazdıklarım. şakkıdı

benimde uykum geldi ama aklıma bin tane şey soktunuz he uyu şimdi uyuyabilirsenn offfffff çok mu stres yapıyorum bilmiyorum ama sanırım normal değiim bu günlerde

teşekkür ederim canım..onların gülümsemelerini görmek çok güzel bir duyguymuş..gözlerim doluyor zaman zaman sevinçten.. bana bakarken küçücük gülümsediklerini görünce...

Son düzenleme:
kızım da uyudu ,yatırdım.dişlerimi fırçaladım..ohh uyuyabilirim artık :)

iyi geceler herkese:)

Son düzenleme:
bebekkafa sevabını kendine sakla laelaelaelaelae
herkesin düşüncesi kendi için doğrudur benim doğrularım,düşüncelerim de, yazdıklarım. şakkıdı

ayynen öyle senemciqq..bende kendi düşüncelerimi doğrularımı söyledim zaten....guclubacismile

aa niye sevaba girmek istedim nolcek ki.....bayanssulusmile

herkese iyi gecelerrr....bebişlerinizi Allah bağışlasın tekrar...

Arkadaşlar konuyu kapamışsınız ama ancak şu saatte yazıyorum. Nedeni de bebeğim bir türlü uyumuyor. Biraz rahatsızlığı var uyuyup uyanıp her 15-20 dk bir annesiiii diye beni çağırıyor hem de en kart sesiyle.. Çok yaramaz olmasına rağmen en azından uykusu maşallah iyiyidi ama şu son 1 aydır çok fena inşallah düzelir.

Konu sahibi arkadaşım işin zor canım öyle hem giyinip süslenip eşin de beğenmiyorsa biraz sen de cırla. Alttan alma onun için hazırlanmışsın o kadar. Ama canım sen de mümkün mertebe en azından evde rahat ama hoş birşeyler giyinip o gelmeden çok hafif bir makyaj yapmaya vakit bulabilirsen çok iyi olur. Yani sen elinden geleni yap, ama eşin kayıtsız kalırsa, beğenmediğini dile getirirse sen de birşeyler söylemelisin bence.

Benim bebekten sonra kendimi toparlamam nerden baksan 1 senemi aldı. Bebekten sonra dış dünyaya duyarsızlaşma olabiliyor sadece bebeğe yoğunlaşıyorsun cinsel anlamda da isteksizlik olabiliyor. Bunlar olağan şeyler. Eşim öyle yardım falan etmez, bebeğin bakımı için de ancak söylersem yapar. Ama beni bu konularda hiç sıkmadı. Ben de bir senenin sonunda yavaş yavaş eski halime döndüm. Spora başladım mesela eşim hatta sen böyle iyisin falan dedi ama sonra başlayınca göbek eridi tabi. Bu seferde hoşuna gitti. Yani kendi sağlığım için yaptım sporu ama bir taşla iki kuş misali:)

Bebek doğunca anne yaradılışı gereği bebek odaklı oluyor hassaslaşıyor bu dönemi güzel bir şekilde atlatınca zaten bir zaman sonra insan yine eski günlerine geri dönüyor. Seninde bebeğin biraz büyüsün eminim sende daha bir rahatlayacaksın ve bunu evliliğinize yansıtacaksın. Biraz gayret et olur mu kendin için birşeyler yapmaya çalış, gerçi ben de her bulduğum vakti uyuyarak geçirirdim ama 5 dakikan varsa bile değerlendirmeye bak arkadaşım. Eşinden de bol bol yardım iste, bu işlerin kolay olmadığını iyice bir idrak etsin. Bebeğine ve kendine iyi bak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…