Elbette ınsan ne yapıyorsa oncelıkle kendısı ıcın yapmalı.
Fakat kımı zaman ıcınden gelmıyorsa dahı hayat arkadası ıcın de yapmalı dıye dusunuyorum.
Bekarken sadece spor gıyınmeyı seven bır bayandım.
Rahat gıyım benım en buyuk luksumdu.
Fakat evlenınce esım gıyım tarzımı bır kac kez elestırdı.
Bende yenı bır gardrop yaptım kendıme,
bıraz masraflı oldum o donem ama esım asla ıtıraz etmedı buna.
Su an calısmıyorum ama,
calıstıgım donemde bakımımı asla ıhmal etmedım.
Calısmaktan bu nedenle korkmustum ama
dusundugum gıbı olmadı.
Esımın eve gelmesıne dogru, dusumu alır,
parfumumu sıkar, saclarıma sekıl verır, sık bırseyler gıyınırdım.
Calısmaya baslarsam ve bebegım olursa yıne bu sekılde olacagım.
Cunku bunu hem esım ıcın hemde kendım ıcın yapıyorum.
Gecenlerde mesela butun evı temızlemeye kalktım.
ısım henuz bıtmemıstı ama esımın eve gelmesıne bır saat kala ıslerı toparlayıp,
kalan zamanı kendı bakımıma harcadım.
Butun gun evı temızledıkten sonra,
esımın karsısına paspal bır sekılde cıkmayı hak etmıyorum degıl mı?
Bebegımız oldugunda bu degısmeyecek.
Esım bebegımıze bakacak, ben ıcerı gecıp hafıf makyajımı yapıp,
mını elbısemı gıyınıp, yanına sokulacagım.
Belkı sısman bır anne de olabılırım, bılmıyorum.
Ama sısman dahı olsam her zaman bakımlı olacagım.
Madem esınız sızı bakımlı gormek ıstıyor,
bırakın 'ben boyleyım, degısemem' dusuncelerını.
bu vakte kadar sız ıstedıgınız gıbı olmussunuz,
gorunen o kı bu esınızın hosuna gıtmıyor.
Hayatınızı paylastıgınız kısı ıcın,
bır seyler yapma zamanı gelmedı mı sızce de?
Makyajı sevmiyor.Sexi kıyafet giymemi istiyor.Ama bana yakışmadığını söylediğinde içimden gelmiyor sorun bu
Öyle bir geçer zaman ki" dizisini izleyenleriniz olmuştur.İzlemeyenleriniz için bölümü kısaca anlatacağım.Denizci olan adam karısını bir yabancı kadınla aldatır.Karısı ise kendini 4 çocuğuna feda etmiş,sağlam karakterli bir ev hanımıdır.Aldatıldığını öğrendiğinde çocuklarından biri hariç diğerleri boşanmasını söyler,fakat liseye giden,okulu asıp erkeklerle gezmeyi tercih eden kızı annesini suçlu bulur ve şöyle der"Anne suç sende de olamaz mı,biraz kendine baksan saçlarını değiştir değişik giyin,çekici ol,belki babam başka kadınlara bakmaz" Annesi ise çocuklar ve evin işlerinden dolayı kendine zaman ayıramadığını söyler.Gelelim benim derdime :Eşim liseye giden bu kızın söyledikleri için "kız haklı,kadın çekici olsa idi adam başkasına gitmezdi " dedi.Doğal olarak üzerime alındım.Bana mesaj veriyor güya.Ben bu mesajı kendine bak olarak mı yoksa kendine bakmazsan başka kadınlara giderim olarak mı algılayayım siz olsanız sinir olmaz mıydınız arkadaşlar?Evlendim hemen bebeğimiz oldu izin aldım evdeyim.Sürekli ev işi ve bebekle meşgulüm ,bakım olarak sadece ağdaya gidiyorum ve saçımı tarıyorum.Eşim devamlı olarak kendine bak diyor.Daha nasıl bakayım anlayamadım.Zaten stresliyim bebeğime bakacak birini bulamadım kimsem yok istanbul da.Ben ne derdindeyim o ne derdinde.Her gün çok zayıf olduğumu söylüyor.Hızla kilo verdim.38 beden giyiyorum.Moralimi bozuyor.Tartıştık dün.Bana varsayımlarla kavga ıkarıyorsun dedi.Allah aşkına siz olsanız ne anlardınız bu yorumdan.Ben mi çok alganım bunaldım artık ya.Uçak bileti aldım,biraz eşimle ayrı kalalım diyorum,yoksa kırıcaz birbirimizi
kadinin kizi ukalaca oyle seyler soylerken kadin kizina cevap veriyor
"bak sana ne diyecem her gun evde yemek yapan bulasik yikayan camasir yikayan utu yapan
alisverise giden cocuklarini giydiren yediren iciren ve bunlari her gun sabirla yapan kadinlarda var
sen bunlari biliyormusun?"
bunu duymadimi kocaniz
Canım bütün işlere koşturup neden kendimizi harap edelim akıılıı olalım yapabileceğimiz bir işi bile yorulduğumuz zaman yapamayalım eşimize :teytey:azıcık naz yapalım bayanlar...
ben ne akııllı kadınlar gördüm ve bu konuda çok başarılılar çocuk baklımında yeterli değiller ama kocaları onalra aşık. çocuk ve ev bakımına kendini heba edenler ise mutsuz kocalarını ihmal ediyorlar.
mesala bulaşıklar mı yerleşecek eşden yardım tek başınıza yapabilirsniz ama amaç kocanızla yapmak her işe onuda dahil edin.
Çocuk bezini değiştirsin siz yapacak vaktiniz var ama kocanız yapsın ... siz toz alırken o yerleri silsin. sizin vaktinzi yapabilecek kabiliyettesiniz ama eşinizi işe dahil edin.
bunu tatlılıkla yapabilirsiniz. erkekler bizden çok daha zayıf yaratılmışlar başka kadına bakacak vakitti yoksa bakmaz :kedi: :kedi: :kedi: buna fırsat vermeyin boshayallersmile
her erkek aynı değil canım.yapmayan erkek tatlı dillede söylesen yapmıyor.örneğin benim eşim suyunu bile almaz
3 çocuğum var arka arkaya oldular hamileliklerimde sofradan bir tabak bile kaldırmış değil
ev işini kadının görevi olarak görmüş öyle öğretilmiş yetiştirilmiş değiştiremiyorsun ki
iyide çok söyledim kötüde nafile bir sonuç yok:umursamaz:
yani bu dediklerin o kadar da basit değil.boshayallersmile
yine yeni nesil erkekler daha yardımcı gibi.şimdiki kızlar daha şanslı sayılıryerimseniben
Canım bütün işlere koşturup neden kendimizi harap edelim akıılıı olalım yapabileceğimiz bir işi bile yorulduğumuz zaman yapamayalım eşimize :teytey:azıcık naz yapalım bayanlar...
ben ne akııllı kadınlar gördüm ve bu konuda çok başarılılar çocuk baklımında yeterli değiller ama kocaları onalra aşık. çocuk ve ev bakımına kendini heba edenler ise mutsuz kocalarını ihmal ediyorlar.
mesala bulaşıklar mı yerleşecek eşden yardım tek başınıza yapabilirsniz ama amaç kocanızla yapmak her işe onuda dahil edin.
Çocuk bezini değiştirsin siz yapacak vaktiniz var ama kocanız yapsın ... siz toz alırken o yerleri silsin. sizin vaktinzi yapabilecek kabiliyettesiniz ama eşinizi işe dahil edin.
bunu tatlılıkla yapabilirsiniz. erkekler bizden çok daha zayıf yaratılmışlar başka kadına bakacak vakitti yoksa bakmaz :kedi: :kedi: :kedi: buna fırsat vermeyin boshayallersmile
evet maalesef benim kocam da böyle,eflatun anlatırken sanki kendimi dinliyor gibi oldum.ben de doğumdan sonra 36 bedene düştüm.eskiden beni çok beğenen eşim doğumdan sonra beni beğenmediğini ima ediyor artık.özellikle çok zayıfsın,çok kötü görünüyorsun iki lafından biri artık.son zamanlarda da sen ne giysen de yakışmaz sana çünkü çok zayıfsın deyip duruyor.ben de tek başıma oğlumu büyütme savaşındayım,ailemden çok uzaktayım.ağdaya ayda bir zor gidebiliyorum.eskiden çok dikkat ederdim kendime kokoştum ama şimdi günüm öyle zor geçiyor ki ev bile elden gitmiş durumda maalesef.bir akşam yemek hazırlayamasam bir sürü surat ve laf.eşim yardıma gelince asla ortada yok,zaten çok mutsuz bir evlilik sürüklüyoruz mecburiyetlerden.ben şimdi nasıl kilo alayım nasıl kendime bakayım?insanın mutlu olması lazım hayatında ki kendine bakabilsin,böyle uçacak kilolarda dolaşmasın.ama gel de bunu o kalas kocam olacak adama anlat.ben zaten bıraktım artık onunla uğraşmayı ya da onun için kılımı kıpırdatmayı.zamanı gelince bitireceğim bir evcilik oyununa göğüs germeye çalışıyorum yanlızca.onun bana söylediği gururumu kıran sözlerini duymamaya çalışarak.
bu da erkeklerde yeni moda herhalde 36-38 bedenlerin nesi zayıf ayol
millet kendini yırtıyo 36 beden olayım diye
anlayış ne kadar önemli, o kadar boğazına düşkünsen bi günde sen yap yemeği, bi kaç akşam dışarı çıkar karını. hele de aileden uzaksan çok zor tek başına...
umarım bi dönemdir gecer gider canım
bahane aradıktan sonra bulmak hiç de zor değil canım. Ben 40 bedene kocam çok şişkosun zayıfla diyorkaydirigubbakcemile2sırnaşık şey
bu da erkeklerde yeni moda herhalde 36-38 bedenlerin nesi zayıf ayol
millet kendini yırtıyo 36 beden olayım diye
anlayış ne kadar önemli, o kadar boğazına düşkünsen bi günde sen yap yemeği, bi kaç akşam dışarı çıkar karını. hele de aileden uzaksan çok zor tek başına...
umarım bi dönemdir gecer gider canım
hakketen genelde kadınlar doğumda aldığı kiloları kafalarına dert ederler.çevredeki insanlarda şişmansın biraz zayıflama çalış diye imada bulunurlar.bence bu adamlar eksiklik bulmaya çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?