Kocamın diziye yorumuna bir bakın

Ne bakımlı kadınlar, hatta ne kokoş kadınlar bilirim ben, aldatılan. Erkek aldatacaksa ağzınla kuş tutsan da aldatıyor zaten
Ama makyaj yapıp saçını yaptırman kendin için moral olur bence. Önce kendin için bak kendine başkaları için değil. Zayıf olmanda harika bence, millet kilo verecem diye didinip duruyor.

kadinin kizi ukalaca oyle seyler soylerken kadin kizina cevap veriyor
"bak sana ne diyecem her gun evde yemek yapan bulasik yikayan camasir yikayan utu yapan
alisverise giden cocuklarini giydiren yediren iciren ve bunlari her gun sabirla yapan kadinlarda var
sen bunlari biliyormusun?"
bunu duymadimi kocaniz

Bende aynaya bakınca kendimi güzel görmeliyim ben yalnızken bile makyaj ve saç yaparım. Benim kendime saygımdan dolayıdır bu. İnsan daha bir güzel hissediyor kendini bakkala giderken bile ruj sürer giderim. kalemve ruj çok sade ve güzel...:dance:

Makyajı sevmiyor.Sexi kıyafet giymemi istiyor.Ama bana yakışmadığını söylediğinde içimden gelmiyor sorun bu

Canım sen hiç düşünme bunları eşin bahane arıyor bence , epilasyonunu yaptırıyomuşsun saçına başına dikkat ediyomuşsun daha ne evdede şarkıcı gibi mi giyinip geziceksin yani , ya bu erkekler evlenirken hanım olsun namuslu olsun yeter diyolar evlendikyen sonrada mini etek sexy lik falan filan bahne hepsilmaz:

Eşinizin söyledikleri hoş değil bencede benimde sinirim bozulurdu ancak ben uzaklasıp kafa dınlemeyı pek normal bulmuyorum,birde kucuk cocugunuz var sanırım .Hakkınızda hayırlısı olsun.

eşiniz normalde de sürekli uyarıyormuş sizi...
bence biraz kulak verip nekadar yoğun da olsanız kendinize ayıracak vakti bi şekilde bulursunuz...
bulmalısınız da...

Canım bütün işlere koşturup neden kendimizi harap edelim akıılıı olalım yapabileceğimiz bir işi bile yorulduğumuz zaman yapamayalım eşimize :teytey:azıcık naz yapalım bayanlar...
ben ne akııllı kadınlar gördüm ve bu konuda çok başarılılar çocuk baklımında yeterli değiller ama kocaları onalra aşık. çocuk ve ev bakımına kendini heba edenler ise mutsuz kocalarını ihmal ediyorlar.
mesala bulaşıklar mı yerleşecek eşden yardım tek başınıza yapabilirsniz ama amaç kocanızla yapmak her işe onuda dahil edin .

Çocuk bezini değiştirsin siz yapacak vaktiniz var ama kocanız yapsın ... siz toz alırken o yerleri silsin. sizin vaktinzi yapabilecek kabiliyettesiniz ama eşinizi işe dahil edin.

bunu tatlılıkla yapabilirsiniz. erkekler bizden çok daha zayıf yaratılmışlar başka kadına bakacak vakitti yoksa bakmaz :kedi: :kedi: :kedi: buna fırsat vermeyin boshayallersmile

her erkek aynı değil canım.yapmayan erkek tatlı dillede söylesen yapmıyor.örneğin benim eşim suyunu bile almaz
3 çocuğum var arka arkaya oldular hamileliklerimde sofradan bir tabak bile kaldırmış değil
ev işini kadının görevi olarak görmüş öyle öğretilmiş yetiştirilmiş değiştiremiyorsun ki
iyide çok söyledim kötüde nafile bir sonuç yok:umursamaz:
yani bu dediklerin o kadar da basit değil.boshayallersmile
yine yeni nesil erkekler daha yardımcı gibi.şimdiki kızlar daha şanslı sayılıryerimseniben

sende elini eteğini çek evden,
ev bi kokuşsun ozaman gör bide yapıo mu yapmıo mu
:enbuyukkk:

Valla bakımlı olmak uğruna çocuklarımı ihmal edeceksem kocam bana aşık olsa ne yazar. Çocuklarımın bakımı kocamın bana olan aşkından çok daha önemli, onlar bir daha çocuk olamayacaklar çünkü, evlilikteki dinamizmi aşk tazelemeyi çocuklar büyüyünce yine yaşarsın ama o çocukların çocuklukları bir daha geri gelmeyecek. Asla çocuğumu ihmal edemem, yetersiz olamam, bakımından feragat edemem söz konusu bile olamaz isterse gitsin 50 kadınla aldatsın alsanaalsanasmile

Son düzenleme:
kadınlar ev işi temizliği yemeği bebeğiydi derken yorgun bi şekilde gün bitiyo makyajın da bi anlamı kalmıyo ki zaten adam gelmiş yorgun argın bide kocaya hizmet adam sana bakmaz bile yaw dağınık gezin demiyorum gereğince tertipli olduktan sonra çok ahım şahıma gerek yok kanımca .... bizler onlara bakımlı görünelim onlarda şortla donla otursunlar pışııııık

Son düzenleme:
evet maalesef benim kocam da böyle,eflatun anlatırken sanki kendimi dinliyor gibi oldum.ben de doğumdan sonra 36 bedene düştüm.eskiden beni çok beğenen eşim doğumdan sonra beni beğenmediğini ima ediyor artık.özellikle çok zayıfsın,çok kötü görünüyorsun iki lafından biri artık.son zamanlarda da sen ne giysen de yakışmaz sana çünkü çok zayıfsın deyip duruyor.ben de tek başıma oğlumu büyütme savaşındayım,ailemden çok uzaktayım.ağdaya ayda bir zor gidebiliyorum.eskiden çok dikkat ederdim kendime kokoştum ama şimdi günüm öyle zor geçiyor ki ev bile elden gitmiş durumda maalesef.bir akşam yemek hazırlayamasam bir sürü surat ve laf.eşim yardıma gelince asla ortada yok,zaten çok mutsuz bir evlilik sürüklüyoruz mecburiyetlerden.ben şimdi nasıl kilo alayım nasıl kendime bakayım?insanın mutlu olması lazım hayatında ki kendine bakabilsin,böyle uçacak kilolarda dolaşmasın.ama gel de bunu o kalas kocam olacak adama anlat.ben zaten bıraktım artık onunla uğraşmayı ya da onun için kılımı kıpırdatmayı.zamanı gelince bitireceğim bir evcilik oyununa göğüs germeye çalışıyorum yanlızca.onun bana söylediği gururumu kıran sözlerini duymamaya çalışarak.

bence kadın evde dengeyi sağlamalı evinin işiyle çocuklarının bakımıyla ilgilendiği gibi kendisine de vakit ayırabilmeli bunu hem kendisi için hem de kocası için yapabilmeli.her şeyin mükemmel olması gerekmiyor kadının süper yemekler yapması ya da olağanüstü ev temizliği yapması gerekmediği gibi manken gibi görünmesine de gerek yok.aynı şekilde adam da vakti olduğunca karısına yardım edebilmeli evin işine ortak olup destek olması gerekir. kadın nasıl kocasına hoş görünmek için çabalıyorsa erkek de karısına hoş görünebilmeli hijyenik olmalı temiz olmalı ağzı kokmamalı traş olmalı karısı için.Bazı erkekler tatminsiz tabi kadın elinden geleni yapsa da o başka bahaneler bulacaktır ,hep daha fazla beklenti içine girecektir.öyle insanlar için ne yaparsanız yapın boş.aldatılmaya mahkumsunuz çünkü dile getiren sözleriyle kadını aşağılayan erkekler genelde dışarda arayış içine girmiş oluyorlar.

bu da erkeklerde yeni moda herhalde 36-38 bedenlerin nesi zayıf ayol
millet kendini yırtıyo 36 beden olayım diye
anlayış ne kadar önemli, o kadar boğazına düşkünsen bi günde sen yap yemeği, bi kaç akşam dışarı çıkar karını. hele de aileden uzaksan çok zor tek başına...
umarım bi dönemdir gecer gider canım

bahane aradıktan sonra bulmak hiç de zor değil canım. Ben 40 bedene kocam çok şişkosun zayıfla diyorkaydirigubbakcemile2sırnaşık şey

Son düzenleme:
bahane aradıktan sonra bulmak hiç de zor değil canım. Ben 40 bedene kocam çok şişkosun zayıfla diyorkaydirigubbakcemile2sırnaşık şey

öyle valla bahane kadar kolay bulunan ne varsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bak topikten etikenip ne zamandır ertelediğim ojelerimi sürüyorum:roflol::roflol:

hakketen genelde kadınlar doğumda aldığı kiloları kafalarına dert ederler.çevredeki insanlarda şişmansın biraz zayıflama çalış diye imada bulunurlar.bence bu adamlar eksiklik bulmaya çalışıyor.

Bir eş neden sevdiği insanı kırma olasılığına rağmen eksik bulur.. bunu anlayamıyorum.. :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…