bence nedemek istedi diye düşünme ,sadece sunu düşün demekki eşin seni bakımlı ve güzel görmek istiyor agda ve saç taramak bakıma pek girmiyoo illaki yapılması gereken seylerr,bence eşin geldiğinde eve dudagına bi ruj sürmen ,yada pijama esofman gibi seylerle gezmek yerıne evde de olsan bazen şık bişeyler giymen vaktını alcak bısey değil,cocuğun var diye kendni salmamalısın.anlıyrm sende belki bunaldın bunları düşüncek vaktin yok belki,ama sonucta o senin eşin ve sen onuda düşünmek zorundasın ,kötü algılama sylediklerini güzel düşün kocam benı bakımlı görmek istiyor dıye farzet ve bakımlıda ol bence....Öyle bir geçer zaman ki" dizisini izleyenleriniz olmuştur.İzlemeyenleriniz için bölümü kısaca anlatacağım.Denizci olan adam karısını bir yabancı kadınla aldatır.Karısı ise kendini 4 çocuğuna feda etmiş,sağlam karakterli bir ev hanımıdır.Aldatıldığını öğrendiğinde çocuklarından biri hariç diğerleri boşanmasını söyler,fakat liseye giden,okulu asıp erkeklerle gezmeyi tercih eden kızı annesini suçlu bulur ve şöyle der"Anne suç sende de olamaz mı,biraz kendine baksan saçlarını değiştir değişik giyin,çekici ol,belki babam başka kadınlara bakmaz" Annesi ise çocuklar ve evin işlerinden dolayı kendine zaman ayıramadığını söyler.Gelelim benim derdime :Eşim liseye giden bu kızın söyledikleri için "kız haklı,kadın çekici olsa idi adam başkasına gitmezdi " dedi.Doğal olarak üzerime alındım.Bana mesaj veriyor güya.Ben bu mesajı kendine bak olarak mı yoksa kendine bakmazsan başka kadınlara giderim olarak mı algılayayım siz olsanız sinir olmaz mıydınız arkadaşlar?Evlendim hemen bebeğimiz oldu izin aldım evdeyim.Sürekli ev işi ve bebekle meşgulüm ,bakım olarak sadece ağdaya gidiyorum ve saçımı tarıyorum.Eşim devamlı olarak kendine bak diyor.Daha nasıl bakayım anlayamadım.Zaten stresliyim bebeğime bakacak birini bulamadım kimsem yok istanbul da.Ben ne derdindeyim o ne derdinde.Her gün çok zayıf olduğumu söylüyor.Hızla kilo verdim.38 beden giyiyorum.Moralimi bozuyor.Tartıştık dün.Bana varsayımlarla kavga ıkarıyorsun dedi.Allah aşkına siz olsanız ne anlardınız bu yorumdan.Ben mi çok alganım bunaldım artık ya.Uçak bileti aldım,biraz eşimle ayrı kalalım diyorum,yoksa kırıcaz birbirimizi
bakımlı olmayı eşiniz için yaptığınızda, yani bunu ona fark ettirdiğinizde bir çekiciğili kalmayacaktır diye düşünüyorum.
Tam sopalık bu adamlar ya 36 bedeni beğenmezler, 40-42 bedene şişman derler.
kesinlikle, önce kendi için yapmalı, kaydirigubbakcemile5zaten bakımlı kadınlar bence kendileri için yapıyorlar
burhan altıntopun dediği gibi
parfümümü sıkarım koklaya koklaya otururumsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bu mantıkta kadın ve erkekten her şeyi beklerim ben
sadakatin dış görünüşle alakası yoklmaz:
bu hususta çok şeyler yazıldı cizildi kkda
lütfen konu sahibi arkadaşım üstüne alınmasın fakat ben bazı hususlarda erkeklere katılıyorum
evlenene kadar süsümüz püsümüz eksik olmaz, evlendikten sonra salıveririz kendimizi
oysa bana göre tam tersi olmalı
kocanız sexi kıyafetler giymenizi, makyaj yapmanızı istiyorsa giyin sizi engelleyen cocuk mu, ev işi mi?
bu ancak bahanedir bana göre
zira şöyle yüz ifadenizi değiştiricek, cekicilik katicak basit bi makyaj taş catlasın 15 dakkanızı alır
üstünüze sexi şeyler giymek ise en fazla 5 dakika...
yani günde feda edeceğiniz toplam 20 dakika (saça maşa - düzleştirici yapmak için ise maksimum 30 dakka yeterli) ile eşinizin gozune bambaşka gorunmeniz çok da zor değil
ben de ev hanımıyım ben de ev işi yapiyorum ama şu kadınların " tüm gün yemek bulaşık temizlik ölüyorum bitiyorum" serzenişlerine zerre inanasım gelmiyo
yahu sanki malikanede yaşiyolar da bitmiyo bi türlü ev işi
pehhh bahane....:umursamaz:
ayrıca hiç bi cekiciliği olmayan kıyafetler giyip de "ben böyle rahat ediyorum" diyenlere ise kusura bakmayın ama cidden sinir oluyorum
hayır yani size bakan sizinle muhattap olanların rahatlıgının hiç mi onemi yok
kadın dediğin önce göze hitap etmeli arkadaş yerimseniben
yazın bi süre annemlerin yanında kalmam gerekti eşimin seyahati nedeniyle
o dönemde ne zaman carsiya çıksak hep mini etekler, topuklu pabıçlar, askılı - straplez üstler aldım
annem başta olmak üzere cevremdeki tepki şuydu " kızım sen bunları dısarda giymezsin ne diye boşa para veriyosun. artı hamilesin daha rahat seyler al"
annem ve annem gibi düsünenlerin mantıgı evde rahat giyinmekten yana
oysa hayır...
kadın asıl evinde sexsapelitesini kadınlıgını konusturmalıdır
hani hep derim ya beni taniyanlar bilir;
ben kadın halimle yolda gördüğüm hemcinsim dikkatimi çekmiyorsa giyimi kuşamı endamıyla; bi erkeğe o kadının çekici gelmesi zor, çook zor...gamyoncuiremsu
yani Allah aşkına kim sokakta gordugu bakımsız bir kadın için "vah vah tüh tüh coluk cocuk ev işi derken mahfolmuş kadın giydiklerinin birbiriyle alakası yok. ay bak kaşlarını da almamış, saçları da dağilmiş" diye üzülüyor yahu?
kandırmasın kimse kendini
lafın kısası; aynaya baktıgınızda kendiniz dısında biri olun ve cekici gorunup gorunmediğinizin muhasebesini yapin
fakat lütfen dürüst olun bu muhasebe esnasında :içelim:
sana katılıtorum gurbişolumunekankayizsmile.ama önce tüm bunları kadın kendi için yapmalı bence kendini iyi hissetmek güzel hissetmek ve her daim kendini olan güvenin kaybetmemek için.
bende evliyim 1 yaşında bir kızım var hemde öyle yaramaz ki buna ragmen kendimi salmam asla.evde esortmanla bile dolaşmam eşim hafta 1 gün geliyor görevi nedeniyle o evde olmadı zamanlarda bile kendime bakarım çünkü bunu kendim için yapıyorum.kendimi begenirim güvenirim zayıf noktalarımı asla acığa vurmam. bu yüzden eşim hep hayranlık duyar bana ve bide espri yapar eski türk filmi repliklerinde 'güzel olduğunuz kadar küstahsıız da' derkaydirigubbakcemile3
arkadaşım sen önce kendine güven sana ne iyi yakışır bunu en ii sen bilirsin.dene bakalım mine eteği yakışı mu yakışmıyo mu incecik 38 beden bi hatunsun fıstık gibi olursun bak bakalım eşinin gözleri fal taşı gibi nasıl acılıyo yüz verme sonra da ukala ol biraz bak nasıl dolaşıyo peşinde
ben de ev hanımıyım ben de ev işi yapiyorum ama şu kadınların " tüm gün yemek bulaşık temizlik ölüyorum bitiyorum" serzenişlerine zerre inanasım gelmiyo
yahu sanki malikanede yaşiyolar da bitmiyo bi türlü ev işi
pehhh bahane....:umursamaz:
bu mantıkta kadın ve erkekten her şeyi beklerim ben
sadakatin dış görünüşle alakası yoklmaz:
bakım para istiyor diyen bir arkadaş gördümde. benim aldığım çok hoş bir elbisem var eşimde beyenir. fiyatı 5 tl. yada çok güzel gecelikler var ve 10 tlden başlıyor. o kadarda zorlanılacağını sanmıyorum. güzel görünmek için.
sevgili gurbaa ve henüz bebek sahibi olmamış arkadaşlar,bebeğiniz olduktan sonra bu tekrar konuya yazmanızı diliyorum eğer konu hala açık kalırsa..bakalım hala aynı mı olucak düşünceleriniz ya da düşündüklerinizin ne kadarını uygulamaya geçirebileceksiniz....
yok canım ben kendim için konuşmadımkaydirigubbakcemile3
bahane bulmak isteyen kocaları olanların bu defada harcanan paraya takabileceğinden bahsettim, çünkü burdaki koca örnekleri bana öyle geldi, yani bile isteye neden bi insan karısına sana yakışmaz zaten tarzı cümleler kursun, bunu söylemenin bin tane yolu var
yani burdaki koca örnekleri bana sanki bahane arıyorlar özellikle karılarını kırmaya çalışıyorlar gibi geldibilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?