Kocamın diziye yorumuna bir bakın

bu hususta çok şeyler yazıldı cizildi kkda
lütfen konu sahibi arkadaşım üstüne alınmasın fakat ben bazı hususlarda erkeklere katılıyorum
evlenene kadar süsümüz püsümüz eksik olmaz, evlendikten sonra salıveririz kendimizi
oysa bana göre tam tersi olmalı
kocanız sexi kıyafetler giymenizi, makyaj yapmanızı istiyorsa giyin sizi engelleyen cocuk mu, ev işi mi?
bu ancak bahanedir bana göre
zira şöyle yüz ifadenizi değiştiricek, cekicilik katicak basit bi makyaj taş catlasın 15 dakkanızı alır
üstünüze sexi şeyler giymek ise en fazla 5 dakika...
yani günde feda edeceğiniz toplam 20 dakika (saça maşa - düzleştirici yapmak için ise maksimum 30 dakka yeterli) ile eşinizin gozune bambaşka gorunmeniz çok da zor değil

ben de ev hanımıyım ben de ev işi yapiyorum ama şu kadınların " tüm gün yemek bulaşık temizlik ölüyorum bitiyorum" serzenişlerine zerre inanasım gelmiyo
yahu sanki malikanede yaşiyolar da bitmiyo bi türlü ev işi
pehhh bahane....:umursamaz:

ayrıca hiç bi cekiciliği olmayan kıyafetler giyip de "ben böyle rahat ediyorum" diyenlere ise kusura bakmayın ama cidden sinir oluyorum
hayır yani size bakan sizinle muhattap olanların rahatlıgının hiç mi onemi yok
kadın dediğin önce göze hitap etmeli arkadaş yerimseniben

yazın bi süre annemlerin yanında kalmam gerekti eşimin seyahati nedeniyle
o dönemde ne zaman carsiya çıksak hep mini etekler, topuklu pabıçlar, askılı - straplez üstler aldım
annem başta olmak üzere cevremdeki tepki şuydu " kızım sen bunları dısarda giymezsin ne diye boşa para veriyosun. artı hamilesin daha rahat seyler al"

annem ve annem gibi düsünenlerin mantıgı evde rahat giyinmekten yana
oysa hayır...
kadın asıl evinde sexsapelitesini kadınlıgını konusturmalıdır

hani hep derim ya beni taniyanlar bilir;
ben kadın halimle yolda gördüğüm hemcinsim dikkatimi çekmiyorsa giyimi kuşamı endamıyla; bi erkeğe o kadının çekici gelmesi zor, çook zor...gamyoncuiremsu
yani Allah aşkına kim sokakta gordugu bakımsız bir kadın için "vah vah tüh tüh coluk cocuk ev işi derken mahfolmuş kadın giydiklerinin birbiriyle alakası yok. ay bak kaşlarını da almamış, saçları da dağilmiş" diye üzülüyor yahu?
kandırmasın kimse kendini

lafın kısası; aynaya baktıgınızda kendiniz dısında biri olun ve cekici gorunup gorunmediğinizin muhasebesini yapin
fakat lütfen dürüst olun bu muhasebe esnasında :içelim:

Son düzenleme:
bakımlı olmayı eşiniz için yaptığınızda, yani bunu ona fark ettirdiğinizde bir çekiciğili kalmayacaktır diye düşünüyorum.

Ne kadar takıntılısın arkadasım sen ya.
Evet caroline cok güzel fıstık gibi hatun .aklinialirimsmile
Benim eşim de diziyi izlerken aynı seyi der birlikte gülüp geceriz.
Ya bu kadar alıngan olmayın. Kendini üzersin sadece.
Ben eşinin ciddi oldugunu düşünmüyorum.
Ne var yani bunda.

bence nedemek istedi diye düşünme ,sadece sunu düşün demekki eşin seni bakımlı ve güzel görmek istiyor agda ve saç taramak bakıma pek girmiyoo illaki yapılması gereken seylerr,bence eşin geldiğinde eve dudagına bi ruj sürmen ,yada pijama esofman gibi seylerle gezmek yerıne evde de olsan bazen şık bişeyler giymen vaktını alcak bısey değil,cocuğun var diye kendni salmamalısın.anlıyrm sende belki bunaldın bunları düşüncek vaktin yok belki,ama sonucta o senin eşin ve sen onuda düşünmek zorundasın ,kötü algılama sylediklerini güzel düşün kocam benı bakımlı görmek istiyor dıye farzet ve bakımlıda ol bence....

bakımlı olmayı eşiniz için yaptığınızda, yani bunu ona fark ettirdiğinizde bir çekiciğili kalmayacaktır diye düşünüyorum.

kesinlikle, önce kendi için yapmalı, kaydirigubbakcemile5zaten bakımlı kadınlar bence kendileri için yapıyorlar
burhan altıntopun dediği gibi
parfümümü sıkarım koklaya koklaya otururum
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

:lepi: :lepi: çok güzel söylemiş bayanssulusmile :roflol:

sana katılıtorum gurbişolumunekankayizsmile.ama önce tüm bunları kadın kendi için yapmalı bence kendini iyi hissetmek güzel hissetmek ve her daim kendini olan güvenin kaybetmemek için.
bende evliyim 1 yaşında bir kızım var hemde öyle yaramaz ki buna ragmen kendimi salmam asla.evde esortmanla bile dolaşmam eşim hafta 1 gün geliyor görevi nedeniyle o evde olmadı zamanlarda bile kendime bakarım çünkü bunu kendim için yapıyorum.kendimi begenirim güvenirim zayıf noktalarımı asla acığa vurmam. bu yüzden eşim hep hayranlık duyar bana ve bide espri yapar eski türk filmi repliklerinde 'güzel olduğunuz kadar küstahsıız da' derkaydirigubbakcemile3

arkadaşım sen önce kendine güven sana ne iyi yakışır bunu en ii sen bilirsin.dene bakalım mine eteği yakışı mu yakışmıyo mu incecik 38 beden bi hatunsun fıstık gibi olursun bak bakalım eşinin gözleri fal taşı gibi nasıl acılıyo yüz verme sonra da ukala ol biraz bak nasıl dolaşıyo peşinde

elbette evvela kendisi için yapmalı bitanecikim
zaten başkaları için giyinip süslenmeye başladıgımızda külfet gelir bize şık gorunmek
içinden gelmeli insanın :içelim:
hayat tarzı olarak benimsemeli

Bu söylediklerinize katılamıyacağım,bir yerde haklısınız bahane edilemez ama inanın serzenişlerde haklılar.Ben hem çalışan kadın hemde ev kadını oldum..her ikisinide bilirim,çalışırken daha düzenli tertipli oluyor insan,ama ev hanımları onuda yapayım bunuda yapayım derken bir bakıyorsun akşam olmuş,nankör ev aynısını yarın yine isteyecek :))
Fakat bakımsızlığa bir bahane olamaz bu katılıyorum.Ayrıca siz hamileymişsiniz,yarın birgün hayırlısıyla bebeğiniz olsun,sonra gelin bu konuyu tekrar konuşalım burada :)

kızlar şuda bi gerçekki bakım para istiyor, normalde pespaye olan kadın birden bakımlı olmaya karar verirse, emin kocası bu defa da çok para harcıyosun demeye başlar, hatta hasta ruhlu olanları kime süsleniyosun bu kadar diyedebilir, okuyoruz bunları kk da
yani bence bu tarz erkekler için hep bi bahane vardır

Son düzenleme:
bu mantıkta kadın ve erkekten her şeyi beklerim ben

sadakatin dış görünüşle alakası yoklmaz:

Allah sadakatli yar nasip etsin.

Ama yinede eşiniz size sadık diye kendinizi bırakmayın...

Kim ne derse desin dış görünüş çok ama çok etkili ... Dış görünüşüz değiştiği anda ortamdaki yerinizde değişir..
otobüste bile yer veren sayıyı değişiyor. Fark edilmek önemli bazen...

arkadaşlara katılıyorum. kadının evde kendine bakması taraftarıyım. annem ve annem gibiler aman evlendik napcan giyinipte hvasındalar. herzaman makyajlı dolaşmam belki ama güzel kıyafetler giyerim. dışarıda açık saçık giyinmediğim halde evde giyerim. kendime kendim için bakmam lazım. ben aynaya baktığımda kendimi beyenirsem zaten eşimde beyenecektir beni.

ama yinede bir eşin o şekilde karısına laf söylemesi hoş değil. daha başka şekillerde de söyleyebilirdi.

bakım para istiyor diyen bir arkadaş gördümde. benim aldığım çok hoş bir elbisem var eşimde beyenir. fiyatı 5 tl. yada çok güzel gecelikler var ve 10 tlden başlıyor. o kadarda zorlanılacağını sanmıyorum. güzel görünmek için.

sevgili gurbaa ve henüz bebek sahibi olmamış arkadaşlar,bebeğiniz olduktan sonra bu tekrar konuya yazmanızı diliyorum eğer konu hala açık kalırsa..bakalım hala aynı mı olucak düşünceleriniz ya da düşündüklerinizin ne kadarını uygulamaya geçirebileceksiniz....

Son düzenleme:

yok canım ben kendim için konuşmadımkaydirigubbakcemile3

bahane bulmak isteyen kocaları olanların bu defada harcanan paraya takabileceğinden bahsettim, çünkü burdaki koca örnekleri bana öyle geldi, yani bile isteye neden bi insan karısına sana yakışmaz zaten tarzı cümleler kursun, bunu söylemenin bin tane yolu var
yani burdaki koca örnekleri bana sanki bahane arıyorlar özellikle karılarını kırmaya çalışıyorlar gibi geldi
bilmiyorumkismile

bak dejavu yaşıyomuş gibi oldum canım, dün geceden:roflol:

odunluk oluyor sanırsam o tarz ifadalerle konuşmak...:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…