Kocamın diziye yorumuna bir bakın

Bende bebeğim olmadan önce daha çok özen gösterirdim kendime şu an 14 aylık bir çocuğum var.Bir yandan da çalışmak zorundayım kendime eskisi gibi özen göstermek istiyorum ama bu mümkün olmuyor kendime vakit ayıramıyorum malesef ona sıra gelmiyor.Çocuk olduktan sonra kendine bakmak gerçekten zorlaşıyor.

gurbaa prenses çok güzel özetlemiş bence de...

ev temizliği, çocuk bakımı gibi şeyleri bahane edenler kabul etsinler artık...

hiç bir eş karısını pasaklı görmek istemez..
hangi kültürde, hangi eğitimde olursa olsun, bir erkek eşini bakımlı görmek ister ve hakkıdır da..

hayatım nerdeyse 4 yıldır bu sitedeyim
iş hayatını da bilirim ev hayatını da

bekardım girdigimde o zaman da bunu savunurdum evlen de gör gününü bakalım o zaman böyle konusabilicek misin dedi durdular çok bilmiş hatunlar
evlendim ben hala aynı şeyi düşünüyorum
hamileyim ama gel gör ki ne süsümden feragat ederim ne evimi buk götürür ne de kocam aç kalır
ha yarın cocugum olsun elbet gene görüsürüz
fekat benim hayat felsefem "önce ben"dir
benim ruhsal olarak kendimi iyi hissetmem lazım ki cevreme karsi yüzüm gülsün verimli olayım
ruhsal doyumu ise rimelle allıkla giydigim ayakkabıyla elbiseyle sağlıyorum
huyum bu
dileyen yadırgar dileyen alkışlar
fakat ben böyle mutluyum bunu da annem babam hatta kocam bile değiştiremedikten sonra kimse değiştiremez:lepi:

canim bence sen bahsettigin gibi sevmedigin icin firsat bulamiyor olabilirsin..
yani daha önceden süsü püsü seven bi bayan olsaydin,bebekten sonra biraksaydin belki esinde sana hak verecekti yetisemiyorsun,yapamiyorsun diye..
ama bence esin bu imalarla sana,seni o sekildede görmek istedigini söylemek istiyordur..
erkek milleti,gercekten olmayanin pesinden giden yaratiklar..
haa süslü olursun yine aldatir,boya küpünede girsen icinde olan erkegin karisinda duramazsin o ayri mesele..
ama bence esinin bunu sana söylemesi iyi bisey..
sabah gözünü acinca basucundaki küpelerini takiver,yüzünü yikayinca rimelini,alligini sür hemen,yine esofman giy istersen ama kokunu sürmeyi ihmal etme..
bunun gibi basit ama ince detaylarlada müthis bakimli görünebilirsin..
bunlar bana göre ne vakit alir,ne bütce sarsar..
bunu denemelisin bence..sadece esin icin degil,önce kendini iyi hissedecegini düsünüyorum..
esim bana bunlari ne ara taktin sabah sabah,ne ara sürdün dediginde bile ben mutlu oluyorum,demese bile kendimi cok iyi hissediyorum..

benim 1 yaşında bir kızım var ve çok yaramaz ama yine kendime bakıyorum.kızımın gece uykusu yok sabahta 7 de ayaktakafamçokkarıştı sabah kalktımızda onu da alırım odama ben giyinirim sacımı yaparım oda cekmeceleri boşaltır tokalarımı takılarımıdelikafaduldensonra birlikte toplarız çekmeceye yerleştiriz bu çok vaktimi alan bişey değil en fazla 30 dk mı alır oda en fazla.bu kadar büyük bir külfet olarak bişey değil neden böyle düşünülüyor anlamıyorum.sonra kahvaltı ve yapılacak işlerimi yaparımşakkıdıkızım 1 dk peşimden ayrılmaz ben toplarım o dagıtır.gün içinde ancak kızım uyuduğu zaman oturabiliyorum.kızımın ve evin bütün işi benim üzerimde ama yine de bakarım kendimesengözlerimebaksanabmakyaj yapmam bir rimel sürerim okadar bakımlı olmak full makyaj gezmek değil zaten

Son düzenleme:
bazı kocalar eşlerini kızdırmak içinde diyebiliyorlar. babam çok yaparda anneme. annemi kızdırmak onun hoşuna gider. annem küser mutfağa gider. babamda arkasından gülerdi. bizde anne babam şaka yapıo şimdi gülmeye başladı derdik. annemde koşa koşa gelirdi cimciklemeye kaydirigubbakcemile3. (babam iyileşsinde gene yapsın aynı şeyleri.).

tabi bebek olunca zordurda. sadece pijama değilde güzel şeyler giymek de mi zor oluyor.(büyük konuşmayayım bebişim olunca inş. gene güzel giyinirim)

evlenene kadar süslü püslü dolasiyor olabilirz ikisi ayri seyler bence
sonucta evine gittinmi yine giriyosun dusa cikiyosun anca disari cikarken yine
süsleniyosun evde yemek yaparken full makyajla dolasmiyosun
heleki bir begegin sorumlulugunu almis bir bayana sürekli süslen denilmeside
bana garip geliyor acikcasi

kokoşluk doğuştan insanın geninde olmalı bknz:gurbaasempatiksalakcinni
insanın içinde oldumu işten önce kendi bakımını yapar
asla taviz vermez:1closedeyes:
peki ben bu yapanlardnmıyım maalesef:1no2:
izinli olduğum dönemlerde yüzüme bir krem bile sürmedim
evdeyken insan kimse görmeyecek nasıl olsa diye bakmıyor kendine
ama en önemli şeyi eşinin göreceğini unutuyor
hatta bu konuda abim aklıma geldi birgün güne gidyoruz yengemle sürdük sürüştürdük giyindik
hatuna bak dedi evdeyken hortlak gibi gezer birde güne giderken ki haline bakkaydirigubbakcemile3 kopmuştuk gülmekten
bu nedenle sana kesinlikle katılıyorum erkekler maalesef ne kadar iş yapmışsın çocuğa bakmışsın demiyor
illaki ona hoş görüneceksin gözüne hitap edeceksin
bayanssulusmile

Son düzenleme:
olaya dizi açısından bakmıyorum orasını biraz abartmışsınız ama her erkek arada sırada eşi tarafından süslü makyajlı karşılanmak ister..
Tabiki işi gücü bırakıp kendinizi bakıma sokmuycaksınıız
ama adam eve geliyo hep aynı eşofmanlı şaçlar toplu kadın..
sokağa çıkıyo makyajlı fönlü şık giyimli bayanlar.. bakarda aklıda kalır
sonuç itibari ile adam karısını süslü görmek ister

ben evli bile olsam evde giyimime saçıma başıma özen gösteririm ki kocam benden bıkmasın

ilk günlerden beri sadece sen tek başına baktıysan anne ,kayınvalde vs yardımı almadan tabi bravo derim..dün kızım gece 2 de anca uyudu.sabah 6 da kalktım..uyku tilki uykusu tabi..gece yarısı 5 te eşim ikisinin de altını aldı yedirdi..ben de kahvaltımsı gibi bir şeyi de 1 saat önce yapabildim..ev işi mi o da ne ? :))) herşeyi eşim yapıyor...şimdi ikisi de uyuyor ben de kafamı dinlendiriyorum oturduğum yerde...hee ilk doğduğu günler nasıldı ?

bence evlenince aynı evde yaşayan iki sevgili gibi olunmalı kocanız eve gelmek için can atmalı siz onun annesi gibi değil (maalesef bayanlar bunu yapıyor) sevgilisi gibi olmalısınız

ben nasıl bakımlı bi adam görmekten mutlu oluyosam
adam da kapıyı açan hatunun gudubet bi halde olmasını istemez
hem çalışıyorum hem evime bakıyorum
her işin muhtarı benim evde
herşeye de vaktim oluyo bu benim süpermen güçlerim
olduğundan değil kendime bakmayı sevdiğimden
evliliğime ve eşime saygımdan
evlilik ömürlük bişey yeri gelecek en kötü hallerimi de zaten görecektir
ama elim ayağım tutarken gençken bari ihmal etmeyeyim bu tarz şeyleri

Son düzenleme:
ne yani bebek insani hayattan mi koparıyo?
yapmayın Allah aşkına...
sanki hiç hem bebeği olup hem hala filinta gibi dolanan hatun görmedik...
bahane sizinki de...

elbet bişiyler aksar bebekten sonra aksamaz demiyorum
fakat burda bakımlı gorunebilmek icin ayna karsisinda saatler harcamaktan bahsetmiyoruz
cocugunuz hiç mi uyumuyor?
kendinize ayiracaginiz 15 dakkanız hiç mi olmuyor?
hayır yani lavaboyu fircalamak için 30 dakkasını verip de kendisine kül kedisi misyonunu yakıştıran hatunları anlamamı ve hak vermemi beklemesin kimse benden :hulya:

bazı bebekler kolik sancısı yüzünden kolaycacık uyumazlar..sen onu besleyeyim ,alt alayım ,uyutayım derken yorgun düşüyorsun..boş vakit bulursan uyumak istiyorsun :)

ben sezeyanla doğum yaptım canım ve 1 haftalık lohusayken kavınvalidem hacca gitti yalnız kaldım doğdugu günden beri tek başıma bakıyorum eşim de sabırsız bir insandır ve işi de çok yoğun olduğu için oda yardımcı olamadı ev işi bebek herşeyle tek başıma ilgileniyorum.ve kızım çok huysuz gece saat başı kalkar gece uykusunu unuttum diyebilirim ama sikayet etmek faydasız tüm bunların üstüne kendimi de boşverir bakmazsam hayat çekilmez olur

bazı bebekler kolik sancısı yüzünden kolaycacık uyumazlar..sen onu besleyeyim ,alt alayım ,uyutayım derken yorgun düşüyorsun..boş vakit bulursan uyumak istiyorsun :)

hayatım anlaşamadıgımız nokta şu;
sen o bebeği pişpişlarken doyururken cıplak olmuyosun dimi?
üstünde bişiler oluyo doğal olarak
benim demek istediğim madem bişiyler giyiyoruz bu neden eşofman pijama falan fırt oluyo da şöyle sexi bi gecelik, babydoll falan olmuyo?
hayır yani bebekten mi çekiniyonuz?

yani herşeye yeten bebeğine "tek başına bakan" evi mis gibi olan, aynı zamanda çalışan, kendide çok bakımlı olanlar vardır tabii de, ben görmedimsempatiksalakcinni
ayrıca her kadının gücü, psikolojik ve fiziksel tahammül eşiği farklı, biri yeter diğeri yetemez, bence yetemeyenlerede bahane uyduruyosun denmemeli
buna psikolojik gücü olmayan bi kadın tüm bunlara yetecem derken depresyona bile girebilir bence, hatta psikolojide adı bilen var, süper kadın sendromusempatiksalakcinni
kadından kadına değişir göreceli yani

niye bütün bu yükleri tek başınıza üstleniyorsunuz ki??
bebekse tek basınıza yapmadınız herhalde
kocanızın da sorumluluk alması gerekmez mi
valla suç hep biz hatunlarda
erkekleri şımartan bizden başkası değil
hem anneleri hem eşleri olmaya çalişirsanız elbet "tek" kalirsiniz

eşiniz hiç yardımcı olmuyor mu ev işlerinde?

Tam cvp yazıyordum eşim eve geldi,kapatmak zorunda kaldım.Eşim kendi işinden fırsat bulsa eminim bana yardımcı olur ama işi dolayısıyla zaten gece yarılarına kadar çalışıyor.Ama sağolsun kızım yeni doğduğunda bana çok yardımı oldu.Hala ailecek bir yere gitsek kızımla hep o ilgilenir.Hatta yakın arkadaşlarımız takılıyorlar eşime kaydirigubbakcemile3
Bu arada ben kızımı büyütürken çok zorlanmadım çünkü anneme çok yakın oturuyorum.Sağolsun eşim ben sabah uyanamazsam işe giderken kızımı da anneme bırakır.Ben uykumu alayım diye.Bu konuda çok şanslıyım ve kendime ayıracak yeterince zamanım var.Yine de kesinlikle çocuk olduktan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmuyor .Bunu henüz çocuk sahibi olmayan arkadaşların anlaması da pek mümkün görünmüyor lmaz: lmaz:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben 3 kücük cocuklu ama tas gibi hatunlarda gördüm..
eviyle,bakimiyla,cocuklariyla...

bir bayanin dus almasida dahil,giyinip,süslenip ortaya cikmasi yarim saatini almaz...
ki kimse hepsini ayni anda yapta demiyor..

aksamdan ev toplanir ki sabaha is kalmasin..banyolara falan filan ilaclar dökülür..
sabah kalkilir ev toplu zaten,lavobolar temiz..bebek bi uyudugunda ev süpürülür,yaninizdayken yemeginizi yaparsiniz,yine bi uyurken kalkar 10 dakikada kendinizi hazirlarsiniz..ki bi rimel sürmek 30 saniye bile degilken...

bu saydiklarim öglene kadar bile yapilabilecek seyler.. bebek daha cok uyuyor,cocuksa kendi basinada oyalandigi zamanlar oluyor...

bilmiyorum ama ev isinden,bebek bakmaktan bakimli olamiyorum lafi bana bahane geliyor sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…