hayatım anlaşamadıgımız nokta şu;
sen o bebeği pişpişlarken doyururken cıplak olmuyosun dimi?
üstünde bişiler oluyo doğal olarak
benim demek istediğim madem bişiyler giyiyoruz bu neden eşofman pijama falan fırt oluyo da şöyle sexi bi gecelik, babydoll falan olmuyo?
hayır yani bebekten mi çekiniyonuz?
niye bütün bu yükleri tek başınıza üstleniyorsunuz ki??
bebekse tek basınıza yapmadınız herhalde
kocanızın da sorumluluk alması gerekmez mi
valla suç hep biz hatunlarda
erkekleri şımartan bizden başkası değil
hem anneleri hem eşleri olmaya çalişirsanız elbet "tek" kalirsiniz
benim de sezaryan oldu ve hamileliğimin % 80 i hastanede yatarak kalanı ede yatarak geçti..wc ye bile kalkmam yasaktı hamileliğimin bazı dönemlerinde.. 32+4 de doğum oldu 2 hafta küvezde kaldılar ve daha 2 kilo bile olmamış 2 küçük prematüre bebekle evdeydim...:)ben sezeyanla doğum yaptım canım ve 1 haftalık lohusayken kavınvalidem hacca gitti yalnız kaldım doğdugu günden beri tek başıma bakıyorum eşim de sabırsız bir insandır ve işi de çok yoğun olduğu için oda yardımcı olamadı ev işi bebek herşeyle tek başıma ilgileniyorum.ve kızım çok huysuz gece saat başı kalkar gece uykusunu unuttum diyebilirim ama sikayet etmek faydasız tüm bunların üstüne kendimi de boşverir bakmazsam hayat çekilmez olur
Şöyle söyleyeyim..öyle abartılı bakımsız değilim ama bebek olmadan önceki kadar süslü püslü değilim..gün içinde rimeli ruju babydoll giymeyi falan düşünemiyorum çünkü ikiz hamileliği sonucu ne hamile kıyafetlerim oluyor(büyük geliyorlar) ne de hamilelik öncesi kıyafetlerimi giyebiliyorum..fiziğim düzgündür herşeye rağmen..gerçi benim eşimin şikayeti yok iki miniğe tek başıma baktığım için daha bir aşık daha bir saygı duyuyor bana..:)hayatım anlaşamadıgımız nokta şu;
sen o bebeği pişpişlarken doyururken cıplak olmuyosun dimi?
üstünde bişiler oluyo doğal olarak
benim demek istediğim madem bişiyler giyiyoruz bu neden eşofman pijama falan fırt oluyo da şöyle sexi bi geecelik, babydoll falan olmuyo?
hayır yani bebekten mi çekiniyonuz?
nedenini ben söyleyeyim. bebeğiniz muhtemelen dakika da 2 kere kusacak, aşırı süt birikiminden üstünüz başınız süt akımış olarak kalkıcaksınız yataktan (tabi yattıysanız).. bu şekilde saysam herhalde birkaç sayfa doldururum da şimdi yemek yapmam gerek yerimseniben
işte bir örnek....
ya birde anlamadığım şey bu bebekler hiç durmadan ağlamıyor ya,ya da tam siz rimelinizi sürerken viyaklamıycak ya...veya viyaklasa bile 10 sn yahu rimel sürmek dudağına parlatıcı sürmek..ay ne biliyim abartıyonuz mu nesempatiksalakcinni
veya uyudunuz gece sabah kalktınız ev kıyafetinizi giyeceksiniz dimi,yani bunları yapmayada vakit buluyonuz herhalde,e işte o an saçma sapan kıyafetler giyeceğine güzel şık hafift seksi bişeyler giyilebilir....
öyle bi anlatıyosunuzki sanki bebek değil küçük canavar bakıyorsunuz...o anlatmaya göre aylarca bebek büyüyene kadar aynı kıyafetle gezmeniz lazım,sempatiksalakcinni
bebeklerin daha çok küçük canım ama yazdıklarından anlıyorum ki biraz daha büyüdüklerinde sende eskisi gibi süslü püslü olursunopuyorumnanaktanbenim de sezaryan oldu ve hamileliğimin % 80 i hastanede yatarak kalanı ede yatarak geçti..wc ye bile kalkmam yasaktı hamileliğimin bazı dönemlerinde.. 32+4 de doğum oldu 2 hafta küvezde kaldılar ve daha 2 kilo bile olmamış 2 küçük prematüre bebekle evdeydim...:)
Şöyle söyleyeyim..öyle abartılı bakımsız değilim ama bebek olmadan önceki kadar süslü püslü değilim..gün içinde rimeli ruju babydoll giymeyi falan düşünemiyorum çünkü ikiz hamileliği sonucu ne hamile kıyafetlerim oluyor(büyük geliyorlar) ne de hamilelik öncesi kıyafetlerimi giyebiliyorum..fiziğim düzgündür herşeye rağmen..gerçi benim eşimin şikayeti yok iki miniğe tek başıma baktığım için daha bir aşık daha bir saygı duyuyor bana..:)
eşofmanlayım ev içinde..kıyafetim yani eşofmanlarım gün içinde sık sık değişiyor haliyle çünkü gaz çıkartırken kusmalar vs sayesinde kıyafetler kusuk içinde kalıyor :))) kusuklu,salyalı bir babydoll ne derecede çekici olur bilemicem ...
benim de sezaryan oldu ve hamileliğimin % 80 i hastanede yatarak kalanı ede yatarak geçti..wc ye bile kalkmam yasaktı hamileliğimin bazı dönemlerinde.. 32+4 de doğum oldu 2 hafta küvezde kaldılar ve daha 2 kilo bile olmamış 2 küçük prematüre bebekle evdeydim...:)
Şöyle söyleyeyim..öyle abartılı bakımsız değilim ama bebek olmadan önceki kadar süslü püslü değilim..gün içinde rimeli ruju babydoll giymeyi falan düşünemiyorum çünkü ikiz hamileliği sonucu ne hamile kıyafetlerim oluyor(büyük geliyorlar) ne de hamilelik öncesi kıyafetlerimi giyebiliyorum..fiziğim düzgündür herşeye rağmen..gerçi benim eşimin şikayeti yok iki miniğe tek başıma baktığım için daha bir aşık daha bir saygı duyuyor bana..:)
eşofmanlayım ev içinde..kıyafetim yani eşofmanlarım gün içinde sık sık değişiyor haliyle çünkü gaz çıkartırken kusmalar vs sayesinde kıyafetler kusuk içinde kalıyor :))) kusuklu,salyalı bir babydoll ne derecede çekici olur bilemicem ...
pardon da bacım saten geceliğe kusan cocugunn pijamaya sempatisi var da ona kusmuyo mu?
haaaa pijamaya da kusuyo ama değiştirme gereği duymuyorum öyle kusuklu geziyorum diyosanız bişi diyemem tebi :hulya:
bebeğin gazını çıkarırken omzuna bir bez serersin üstün batmaz göğsüne göğüs pedi koyarsın sütün akmazaklinialirimsmile
bende doğum yaptım hemde ikiz ama inanın hiçbir zaman kendimi bırakmadım yani şöyle söyliyeyim onu seksi geceliklerle karşılayacak halim yoktu tabikaydirigubbakcemile3 ama çok düzgün giyinerek saçımı başımı derleyip toplayarak ufaktan biraz allık sürünerek yaptım hep.bunu eşiöden önce kendim için yaptım ben kendi bakımım için insan ipin ucunu bir kaçırısa heveste gidiyor herşeyde,erkelerde bazı yerlerde haklı bence tamam kadınların yani bizlerin işi çok zor bütün ev işi yemek vs vs ama bence eşlerimiz gelmeden önce yemek ve iş yaptığımız kıyafetle karşılamasak,üstümüzü değiştirip,azcık bakım yapsak bu çokta vakit almaz diye düşünüyorum illaki pür makyaj yapıp,evin içindede son model giyinmek bence zaten garip kaçar ama adam eve geldiğindede eine sarıldığındada bir mis kokusun içine çekmeli buda onların hakkı bence çünkü erkeklerin çoğu bunu ister,ama bunu yapmakta bazılarımız için zor olmamalı sadece biraz önce bence içtende gelmesi gerekiyor ama öyle olupta yine doyumsuz adam yokmu var elbette üstelik kendilerine bakmadan karılarını suçlayanlar bile var ama yinede alan almış satan satmış mantığı yapmamak lazım diye düşünüüyorum ben ilk kendim için yapıyorum ne yalan söyliyeyim
bebekler kusmak için milimetrik ayar yapmıyorlar.. bu cevabı bebek büyüten bir anneye vereceğimi tahmin etmemiştim.. yerimseniben
olsun sen önlemini al da belki gelmez üzerine.büyükce bir bezi omzunu ve önünü tamamen kapacak şekilde üzerine serip öyle gazını çıkarmanın nesi yanlış anlamadım:1closedeyes: benim bebeğimde emdikten sonra kusuyordu fazlasını çıkarıyordu ama üzerime değilbebekler kusmak için milimetrik ayar yapmıyorlar.. bu cevabı bebek büyüten bir anneye vereceğimi tahmin etmemiştim.. yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?