Kocamın diziye yorumuna bir bakın

nedenini ben söyleyeyim. bebeğiniz muhtemelen dakika da 2 kere kusacak, aşırı süt birikiminden üstünüz başınız süt akımış olarak kalkıcaksınız yataktan (tabi yattıysanız).. bu şekilde saysam herhalde birkaç sayfa doldururum da şimdi yemek yapmam gerek yerimseniben

ya bunları tam yapanlarda illaki yardım alıyodur bence, ya evine kadın alıyodur ya bebeği için yardım alıyodur ya evdedir çalışmıyodur, sonuçta sadece iki kol, iki gözden ibaretiz, terminator sarah connor değiliz sonuçtasempatiksalakcinni

doğum yapmış ve çok zorlu bir süreç geçirmiş biri olarak kendimden
ve aynalardan hiç vazgeçemedim ...
he, ama derseniz ki ,bunu bir zorunluluk olarakmı gördün ,
eşine hoş görünebilme çabanmıydı diye?
hayır, kendim için öncelikle...
evimin işlerinide yaptım ,çocuğuma da baktım ,eşime de kendime de baktım ..
kolay bir süreçmiydi ,elbette hayır,hatta inanılmaz zor ve yıptarıcı idi
ama herşeye rağmen kendimden de geçmedim..
hala da değişen bişi yok hayatımızda,daha da kolaylaştı herşey...
siz kendinizi nasıl hisseder iseniz, karşınızdaki de sizi öyle hisseder..
bu sadece erkeklere has değildir bana göre,insanları bakış açıdır..
iyiye,hoşa,güzele hep bir zaaf vardır insanların nazarında...

yok ben yine kendim için konuşmuyorum topik sahibinin kocasına sahip kadınlar için genel konuştum, yani konu onlar olduğu için
yoksa benim eşim çok yardımcıydı oğlum bebekken, aslada bana karşı bu tarz konuşmaz kendi adıma konuşmak gerekirse

benim de sezaryan oldu ve hamileliğimin % 80 i hastanede yatarak kalanı ede yatarak geçti..wc ye bile kalkmam yasaktı hamileliğimin bazı dönemlerinde.. 32+4 de doğum oldu 2 hafta küvezde kaldılar ve daha 2 kilo bile olmamış 2 küçük prematüre bebekle evdeydim...:)
Şöyle söyleyeyim..öyle abartılı bakımsız değilim ama bebek olmadan önceki kadar süslü püslü değilim..gün içinde rimeli ruju babydoll giymeyi falan düşünemiyorum çünkü ikiz hamileliği sonucu ne hamile kıyafetlerim oluyor(büyük geliyorlar) ne de hamilelik öncesi kıyafetlerimi giyebiliyorum..fiziğim düzgündür herşeye rağmen..gerçi benim eşimin şikayeti yok iki miniğe tek başıma baktığım için daha bir aşık daha bir saygı duyuyor bana..:)
eşofmanlayım ev içinde..kıyafetim yani eşofmanlarım gün içinde sık sık değişiyor haliyle çünkü gaz çıkartırken kusmalar vs sayesinde kıyafetler kusuk içinde kalıyor :))) kusuklu,salyalı bir babydoll ne derecede çekici olur bilemicem ...

pardon da bacım saten geceliğe kusan cocugunn pijamaya sempatisi var da ona kusmuyo mu?
haaaa pijamaya da kusuyo ama değiştirme gereği duymuyorum öyle kusuklu geziyorum diyosanız bişi diyemem tebi :hulya:

Konu sahibi konuyu açtı gitti.Ortalık karıştı..Şok geçirecek kadın kafamçokkarıştı

bebekkafa ne olur evlenip bebeğin olduktan sonra da gel yaz olur mu ama dilerim ki ; bebeğin uslu, gazsız ve kusmuksuz ve bol uyuyan bir bebek olur :ecrin_bebek:
misalen benim bebeğim 7.ayına kadar hortum gibi kusuyordu.. ekşi kesilmiş süt kokusu ohh mis gibi kaydirigubbakcemile3
bir de kış ayıydı, astığım çamaşır kurumazdı,yani sizin deyiminizle; altı kebap üstü şişhane çook giyinmişimdir o dönemler..
bebek tabii ki 7/24 ağlamıyor.. fakat, sen uyanıkken bedenen ve ruhen çok yorulduğun için; biraz boş vaktinde; özbakımını yapmak veya kitap okumak veya dışarıya çıkıp oksijen almak istiyorsun...
bu konuyu değerlendirirken, şunu da unutmamak gerek.eşler ne kadar yardımcı?
benim eşim misalen; çok yoğun çalışıyor ve bebek ağladığında, gece uyanıp baktığını, altını temzilediğini bilmem...
bu detaylara da bakılınca, küçük bebek bakarken kafamızda huni ile gezme durumuna gelmemizi daha iyi anlayabilirsiniz belki sempatiksalakcinni

bebeklerin daha çok küçük canım ama yazdıklarından anlıyorum ki biraz daha büyüdüklerinde sende eskisi gibi süslü püslü olursunopuyorumnanaktan

size saygı duyuyorum, hak da veririrm zira tek bebek ile ikiz bebek bakımı arasında dağlar kadar fark var
ama dediğim gibi kusuklu bir pijamadansa kusuklu babydollu tercih ederim
daha sexi durur :jeyyar:

bebeğin gazını çıkarırken omzuna bir bez serersin üstün batmaz göğsüne göğüs pedi koyarsın sütün akmazaklinialirimsmile

"kusuklu,salyalı bir babydoll ne derecede çekici olur bilemicem ... "

kaydirigubbakcemile3

sende haklısın canım (nasrettin hoca hikayesi gibi oldu. sende haklısın sende). yinede bakın arada aynaya. içinizdende dua edin sizde anne olunda görem sizi diye.

babydoll la bebeğe bakma yorumu çok abartılı olmuş.ama bebek var diyede sürekli salaş bir halde gezmek öncelikle kişinin kendini sevmesini saymasını kendini iyi hissetmesini engeller.şu anda ameliyattan çıkalı 2 gün oldu benim dikişlerim var ama saçımı güzel topladım.gaz sancılarıma rağmen güzel ve rahat bişeyler giydim mesela

biz bu konuyu hep konuşuruz eşimle..kadın bakımlı olmalıdır der..
bence sen alıngan davranmışsın canım...

pardon da bacım saten geceliğe kusan cocugunn pijamaya sempatisi var da ona kusmuyo mu?
haaaa pijamaya da kusuyo ama değiştirme gereği duymuyorum öyle kusuklu geziyorum diyosanız bişi diyemem tebi :hulya:

hayır tatlım değiştiriyoruz elbette.. zira o bakımsızlık değil pislik olur değil mi? elbette pijamaya da kusuyor.. ama kusmaması için pijamaya veya eşofmana daha rahat önlem alınıyor.. tercih meselesi elbette..

bende doğum yaptım hemde ikiz ama inanın hiçbir zaman kendimi bırakmadım yani şöyle söyliyeyim onu seksi geceliklerle karşılayacak halim yoktu tabikaydirigubbakcemile3 ama çok düzgün giyinerek saçımı başımı derleyip toplayarak ufaktan biraz allık sürünerek yaptım hep.bunu eşiöden önce kendim için yaptım ben kendi bakımım için insan ipin ucunu bir kaçırısa heveste gidiyor herşeyde,erkelerde bazı yerlerde haklı bence tamam kadınların yani bizlerin işi çok zor bütün ev işi yemek vs vs ama bence eşlerimiz gelmeden önce yemek ve iş yaptığımız kıyafetle karşılamasak,üstümüzü değiştirip,azcık bakım yapsak bu çokta vakit almaz diye düşünüyorum illaki pür makyaj yapıp,evin içindede son model giyinmek bence zaten garip kaçar ama adam eve geldiğindede eine sarıldığındada bir mis kokusun içine çekmeli buda onların hakkı bence çünkü erkeklerin çoğu bunu ister,ama bunu yapmakta bazılarımız için zor olmamalı sadece biraz önce bence içtende gelmesi gerekiyor ama öyle olupta yine doyumsuz adam yokmu var elbette üstelik kendilerine bakmadan karılarını suçlayanlar bile var ama yinede alan almış satan satmış mantığı yapmamak lazım diye düşünüüyorum ben ilk kendim için yapıyorum ne yalan söyliyeyim

bebeğin gazını çıkarırken omzuna bir bez serersin üstün batmaz göğsüne göğüs pedi koyarsın sütün akmazaklinialirimsmile

bebekler kusmak için milimetrik ayar yapmıyorlar.. bu cevabı bebek büyüten bir anneye vereceğimi tahmin etmemiştim.. yerimseniben

alkisalkisalkis. helal olsun maş. bencede aynı senin dediğin gibi yapmak çokda uygun olur.

bebekler kusmak için milimetrik ayar yapmıyorlar.. bu cevabı bebek büyüten bir anneye vereceğimi tahmin etmemiştim.. yerimseniben

başına gelmeyen hiçbir şekilde bilemez kesinlikle...
benim annem minik minik kusmuk bezleri yaptırmış ben hamileyken, ağzını silersin diye verdi bana..
bizim kız bir doğdu, ne minicik bezi, kocaman yatak yorganları batırıyordu...minicik bez koyacağım da bebeğim ona gazını çıkartacak :) komple yıkıyordu beni, iç dış sağ olsun..
tüm bunlar bahane gibi geliyor yaşamayanlara, dilerim de yaşamazsınız...
dinlerken belki saçma ama yaşarken çok yıpratıcı bir süreç..

olsun sen önlemini al da belki gelmez üzerine.büyükce bir bezi omzunu ve önünü tamamen kapacak şekilde üzerine serip öyle gazını çıkarmanın nesi yanlış anlamadım:1closedeyes: benim bebeğimde emdikten sonra kusuyordu fazlasını çıkarıyordu ama üzerime değil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…