Kocamın diziye yorumuna bir bakın

Konu sahıbı herhalde konusunun bu denlı ılgı gorecegını tahmın etmemıstır.
Meger bayanların kanayan yarasıymıs bu konu sempatiksalakcinni

bebeğin gazını çıkarırken omzuna bir bez serersin üstün batmaz göğsüne göğüs pedi koyarsın sütün akmazaklinialirimsmile
ayşecim dileklerin için teşekkür ederim ama office nin de dediği gibi milimetrik kusmuyorlar ki :) halılar koltuklar kusuk içinde kalıyor bazan :)

ev ayna dolu yürürken ister istemez kendimi görüyorum,fizik yerinde o konuda sorun yok..dedim ya sadece eskisi kadar vakit ayıramıyorum süse püse..

arkadaşlar babydoll mevzuu sadece bir misaldi
ona takılıp kaldık
aslolan giydiklerinizin önce kendinize hoş gorunmesi

konu farklı yerlere gitmesini istemiyorum fakat bişiyi de belirtmeden geçemiycem
hani su bizim erkeklerin ayilip bayildigi ruslar var ya
erkeklerini üstlerine sarili bir carsaf ile karşiliyorlarmiş akşam olup da kapi çalinca
bizler de kızıyoruz ne buluyorlar onlarda falan firt diye mafoldumben-tatlicadiarzu-

olsun sen önlemini al da belki gelmez üzerine.büyükce bir bezi omzunu ve önünü tamamen kapacak şekilde üzerine serip öyle gazını çıkarmanın nesi yanlış anlamadım:1closedeyes:

anne olunca çekicilikten ziyade pratikliğime önem verdim.. mumya gibi kendimi kat kat saracağıma rahatt bir eşofmanla emzirdim.. kustuğu an tek elimle üst katı çıkarıp t-shirtle devam ettim bebeğimi doyurmaya.. o an saten gecelik gerçekten komik olurdu benim açımdan.. yanlış değil belki ama benim için gereksiz gösteriş olurdu..

zaten koltuğa ya da halıya kusması en beteri, üstüne kussa çok daha iyi
oh doyurdum rahat ettm 5 dk dinleneyim dersin, halıya bi kusar tüm moral alt üst, tekrar doyurmak zorundasın, bi de bi ton halıyı koltuğu temizlemeye uğraşırsın, hala kokuyo diye evham yapıp 2-3 posta silersin
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Son düzenleme:

saçlarımı arkadan topladığım ve oldukça büyük bir bezi omuzuma koyduğum halde saçlarımın kusuk içinde olduğu zamanlar oldu :)

ben tek başıma baktım ikizlerime kafayı yemek neredeyse an meselesi oldu hep için,çevremdeki yeni doğum yapmış veya yeni anne olan annelerin çoğu hep kendini bırakmış,kadın yemeği,gezmeyi,alışverişi hep aynı kıyafetle yapıyor ve eşini o kıyafetle karşılıyor allah aşkına şimdi size soruyorum adam eve geldiğinde hatunu bir kokluyor kadın binbir koku maşallahhakannehir bu adamın bir daha karısını sarılası gelirmi? bakın ne olursa ki eşimiz gelmeden önce biraz daha intizamlı olsak ne olcak? çok şık içine atlet bluz giyilecek renkli eşormalarda var,işler bitince kocamın gelmesine yakın bir duş bir parfümçok zor değil bence benim başımı kaşıyacak vaktim yok ikizlerim 2 yaşında ve 6 aylık hamile olmama rağmen asla eşimi gündüz kıyafetiyle karşılamam saçımı kendim düzleştirim mis gibi giyinir karşısına çıkarım oda bana bunu herzmaan söyler bu tamamen kişiyle alakalı bişey

ben saten gecelik emzirdim demedim sadece kıyafetim şacım her zaman özenliydi pijama esofman yerine şık bi gömlek ve kot giydim vb.gibi

insan kendini salmak isterse bahane çok arkadaşlar kusması biter başka şeyi başlar ben her gün halı siliyorum kızım agzındaki tükürüp halıya buluyor mesala dün yoğurt mayalamıştım 3 kg tezgahın üzerindeydi yeni halı silmişti suyunu wc ye döküyordum ben onu dökerken kızım çekmiş örtüsünden ki mutfak tezgahı hayli yüksek yine yetişmiş 1 dk nın içinde oluyo bunlar yeni mayaladığım yogurt halıya sıvandı bir güzel bide halı yıkadım banyoda bunlara ragmen bakımından ödün vermem zaten sabah kalktığımda halldeiyorum giyim saç baş sonrada işime bakıyorum

uff yorumlardan korktum. bebek okadar zor birşeymi. ama yinede istiyeceğim bebek büyütmeksempatiksalakcinni

bebek tabiki zor canım benim ama doğduktan sonra inan allah veriyor sabrınıda kolaylığınıda,sadece anne olduktan sonra bazı şeyleri boşvermemek gerekiyor,yemek,çamaşır,vs bunlar hep biz ev hanımlarının yaptığı şey hergün rutin olarak ama bu demek değil ki pespaye dolaşalım?

uff yorumlardan korktum. bebek okadar zor birşeymi. ama yinede istiyeceğim bebek büyütmeksempatiksalakcinni

korkmana gerek yok ki..
bebek var bebek var...
benim kızım iki yaşını doldurdu, Allah ömür versin tüm yavrulara...daha bir iki ay evveline kadar 1-2 kez uyanıyordu..meme emmek için, kesince uyanmamaya başladı...
geçen bir arkadaşıma gittim bebek daha 4 aylık olmasına rağmen gece yalnızca bir kere uyanıyor dedi...maşaAllah :ecrin_bebek:
ben 4.ayımızı hatırladım da, gece 10 kez uyanır, sabah da 6 dedin mi kesin kalkış yapardı..
inşaAllah bebeğin uslu ve huylu olur senin de

kızım doğduğunda 84 senesi.ne hazır bez var ne hazır mama.20 yaşındaydım makyaj yapmayıda giyimide severdim,hiç bir zaman evde salaş olmadım.evimin işinide yapardım makyajımıda vs.... kızım 6 yaşındayken oğlum doğdu kızım okula başladığında kırkım çıkmamıştı düşünün sabah kalkıp bir yandan bebeğimi emzirirken diğer yandan kahvaltı hazırlıyordum ama yinede ne makyajdan geçtim nede kıyafetten.hiç bir işimde aksamıyordu çünkü kişi yapmayı sevdiği her şeye zaman yaratabilir,yeterki sevsin ve istesin.47 yaşındayım hala severim bakımlı olmayı buda içten gelen bir şey.laf aramızda seksi giyimeyide severdim.(evde)

yahu ben de ev temizliyorum yemek yapiyorum camasır yıkayıp seriyorum üstüne günlük market alışverisi yapiyorum
ama toplasan hepsi 2 saatimi bile almiyor
bende mi sorun var acaba eyvahedigeldismile

aynen, gözü korkcak nerdeyse insanınkaydirigubbakcemile2
madem bu kadar külfetti de cocuk neden hala herkes şakır şakır doguruyo anlam veremedim ben gamyoncuiremsu

bir kaç saniye de olsa yüzüne bakıp göz göze geldiğinizde size attığı tatlı gülücükler tüm yorgunluğunuzu bezginliğinizi unutturuyor..harika bir duygu...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…