ayşecim dileklerin için teşekkür ederim ama office nin de dediği gibi milimetrik kusmuyorlar ki :) halılar koltuklar kusuk içinde kalıyor bazan :)bebeğin gazını çıkarırken omzuna bir bez serersin üstün batmaz göğsüne göğüs pedi koyarsın sütün akmazaklinialirimsmile
"kusuklu,salyalı bir babydoll ne derecede çekici olur bilemicem ... "
kaydirigubbakcemile3
sende haklısın canım (nasrettin hoca hikayesi gibi oldu. sende haklısın sende). yinede bakın arada aynaya. içinizdende dua edin sizde anne olunda görem sizi diye.
olsun sen önlemini al da belki gelmez üzerine.büyükce bir bezi omzunu ve önünü tamamen kapacak şekilde üzerine serip öyle gazını çıkarmanın nesi yanlış anlamadım:1closedeyes:
ayşecim dileklerin için teşekkür ederim ama office nin de dediği gibi milimetrik kusmuyorlar ki :) halılar koltuklar kusuk içinde kalıyor bazan :)
ev ayna dolu yürürken ister istemez kendimi görüyorum,fizik yerinde o konuda sorun yok..dedim ya sadece eskisi kadar vakit ayıramıyorum süse püse..
başına gelmeyen hiçbir şekilde bilemez kesinlikle...
benim annem minik minik kusmuk bezleri yaptırmış ben hamileyken, ağzını silersin diye verdi bana..
bizim kız bir doğdu, ne minicik bezi, kocaman yatak yorganları batırıyordu...minicik bez koyacağım da bebeğim ona gazını çıkartacak :) komple yıkıyordu beni, iç dış sağ olsun..
tüm bunlar bahane gibi geliyor yaşamayanlara, dilerim de yaşamazsınız...
dinlerken belki saçma ama yaşarken çok yıpratıcı bir süreç..
ben saten gecelik emzirdim demedim sadece kıyafetim şacım her zaman özenliydi pijama esofman yerine şık bi gömlek ve kot giydim vb.gibianne olunca çekicilikten ziyade pratikliğime önem verdim.. mumya gibi kendimi kat kat saracağıma rahatt bir eşofmanla emzirdim.. kustuğu an tek elimle üst katı çıkarıp t-shirtle devam ettim bebeğimi doyurmaya.. o an saten gecelik gerçekten komik olurdu benim açımdan.. yanlış değil belki ama benim için gereksiz gösteriş olurdu..
uff yorumlardan korktum. bebek okadar zor birşeymi. ama yinede istiyeceğim bebek büyütmeksempatiksalakcinni
uff yorumlardan korktum. bebek okadar zor birşeymi. ama yinede istiyeceğim bebek büyütmeksempatiksalakcinni
bence hersey insanin icinden gelicek!!vakit bulamiyorum isin bahanesi....
bebek tabiki zor canım benim ama doğduktan sonra inan allah veriyor sabrınıda kolaylığınıda,sadece anne olduktan sonra bazı şeyleri boşvermemek gerekiyor,yemek,çamaşır,vs bunlar hep biz ev hanımlarının yaptığı şey hergün rutin olarak ama bu demek değil ki pespaye dolaşalım?
Konu sahıbı herhalde konusunun bu denlı ılgı gorecegını tahmın etmemıstır.
Meger bayanların kanayan yarasıymıs bu konu sempatiksalakcinni
aynen, gözü korkcak nerdeyse insanınkaydirigubbakcemile2
madem bu kadar külfetti de cocuk neden hala herkes şakır şakır doguruyo anlam veremedim ben gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?